Sextoy Review: Willie My Magic Vibes Wand.

Toen Willie me stuurde of ik misschien hun Wand wilde testen was ik meteen enthousiast. Ik heb namelijk nog niet heel veel Wands in mijn collectie en al zeker geen die er zo stevig en groot uitzien als deze Willie My Magic Vibes Wand. 

Het pakket kwam zoals altijd heel erg snel aan. Ik had nog maar amper bevestigd dat ik het speeltje wel wil testen of de postbode stond al aan de deur! Wauw! 

De simpele verpakking van de Willie Wand
De simpele verpakking van de Willie Wand

Verpakking

De doos van het speeltje was wel wat kleiner dan ik verwacht had. Ik weet intussen wel een beetje hoe groot zo’n wand ongeveer is, en dit zag er echt maar heel bescheiden uit.
Er staat wat informatie op de doos en verder een grote foto van de Willie My Magic Vibes Wand. Het is gewoon een rechthoekige doos die bijna exact aangeeft hoe groot de Wand is, precies op maat gemaakt.

In de doos zit de Willie Wand in een plastieken zakje.
En dat is het… geen handleiding, geen echte uitleg, niets.
Dat vind ik wel een beetje jammer. Niet dat je echt veel fout kan doen met zo’n Wand, maar een beetje inspiratie is bijvoorbeeld wel welkom. En wat uitleg over welke glijmiddelen je erop mag gebruiken ofzo.
Vooral omdat €90 toch ook geen heel klein bedrag is…

Daarnaast voelt deze Willie My Magic Vibes Wand ook relatief licht aan en daardoor wat plastiekerig. Dat is natuurlijk ook wel handig, want het maakt de toy een pak minder zwaar en makkelijker om lang vast te houden. Maar het eerste gevoel is misschien wel wat goedkoop. 

Proper maken

De Willie Wand reinigen bleek een beetje een uitdaging. De Wand is namelijk niet waterdicht, dus je kan hem moeilijk helemaal afspoelen. En met dit soort krachtige vibratie op mijn intieme delen gebruik ik graag veel (waterbasis) glijmiddel. Het materiaal van de kop voelt ook een beetje poreus aan, dus dan reinig ik graag extra goed. (poreuze speeltjes nemen de bacteriën van je lichaam op en die krijg je moeilijk weer weg. Gelukkig is dit een speeltje dat je dan weer voornamelijk uitwendig gebruikt)

Het omhulsel van de kop van het speeltje kan er trouwens wel af. Maar eronder zit eigenlijk gewoon een stuk mouche. En om dat allemaal weer goed op zijn plaats te krijgen is echt niet makkelijk! (geloof me, ik heb het geprobeerd!) Bedoeling is dat je de kop er helemaal afhaalt, met mouche en al, zodat je enkel het plastieken deel over houdt. De kop met mouche erin kan je dan helemaa reinigen. Maar dat hadden ze dus voor mij wel even op de doos mogen zetten.

De rest van het speeltje kan je dan met een vochtige doek, of eventueel een toy cleaner met zakdoekjes, reinigen. Meer over het reinigen van je speeltjes lees je hier

Knopjes

Hihi, dit vond ik wel een beetje grappig 🙂
Deze Willie Wand heeft namelijk gewoon 1 knip-knopje. Als die in het midden staat, staat de Wand af. Naar boven is de zachtste stand, maar onder de hardste. Simpel. Echt super simpel eigenlijk! 😀
Gewoon 2 krachtige rechtlijnige vibraties. 

Ergens vind ik dit wel een pluspunt. Geen gedoe met zoeken naar de juiste snelheid, niet zoeken naar de knopjes, … Gewoon knip! Aan, harder of uit.

De test

Poging 1

Over opladen moet ik het in dit geval niet hebben, want deze Willie Wand werkt gewoon met een stekker in het stopcontact. Dat wil zeggen dat je altijd even krachtige power en vibraties hebt.
Heel handig als je van krachtig houdt. Minder handig als je niet van kabels houdt. 🙂

De kabel is verder wel relatief lang. Toch zeker een dikke 2 meter. Langer is nog beter, lijkt me, want met 2m raak ik bijvoorbeeld al niet aan de andere kant van m’n bed. Maar het is in elk geval een heel goed begin 🙂

De eerste test bracht wel een beetje wat ik verwacht had. Ik had de Willie Wand eerst al wat zitten uitproberen op mijn rug en armen enzovoort en voelde al dat de vibraties wel heel krachtig zijn, maar niet erg diep. En laat diepe vibraties nu net iets zijn wat ik fijn vind. De andere vibraties voelen voor mij precies een beetje scherp aan. Alsof er kleine mesjes door mijn clitoris of mijn huid gaan. 

En toch was ik ook aangenaam verrast. Ik had namelijk gedacht dat deze harde en niet al te diepe vibratie helemaal niets voor mij zou zijn. En hm, ik vond het eigenlijk best aangenaam om deze wand op mijn intieme delen te houden. Alleen begon ze me op den duur ook een beetje te storen. Omdat de vibratie relatief dun is, wordt het gevoel na een tijdje precies een beetje irritant. 

De volgende pogingen

En dat bleef ook wel een beetje de lijn voor de volgende paar keer dat ik deze Willie Wand probeerde. De vibraties gaan voor mij net niet diep genoeg. Al hou ik er wel van om mezelf of mijn partner ermee te masseren.

En het heeft me ook wel heel erg benieuwd gemaakt naar andere Wand modellen. Misschien zijn ze toch meer iets voor mij dan ik in eerste instantie dacht. 

Als ik de Wand trouwens in combinatie met een dildo gebruik, kom ik er weker wel van klaarkomen. Maar het kost me moeite dan ik leuk vind.
Dat komt naar mijn gevoel door de dunheid van de vibraties, de scherpheid. Ik ben me ervan bewust dat sommige mensen dat net hele fijne vibraties vinden, maar voor mij doen ze het gewoon niet.

En ik ben ook niet zeker hoe snel ik zou kunnen wennen aan grootte zo’n Wand 😀 Maar daar kan deze Willie Wand uiteraard niets aan doen, dat is eerder iets algemeen.

Wat ik wel merk, is dat je een Wand makkelijk kan laten bedienen door een partner dan een gewone vibrator. Met een ander, kleiner speeltje, moet ik veel meer aangeven wat ik er precies leuk aan vind en waar ik exact geraakt wil worden. Met zo’n Wand zit je gewoon veel sneller waar je moet zijn en trekken de vibraties gewoon overal doorheen. Al gaan ze natuurlijk ook wel echt heel erg hard.

Ik moet ook even toevoegen dat het gevoel voor mij compleet anders is dan de kleinere Wandmodellen die ik al probeerde. Zoals de Wand van Rianne S, waar ik heel tevreden over ben. Die is ook heel erg krachtig, maar blijft toch een stuk meer gericht. Deze Willie Wand stuurt de vibraties gewoon nog meer doorheen je hele lijf. Je hebt bijna schrik om de kop tegen je intieme delen te houden en toch voelt het best wel fijn eens je het doet

Conclusie

Nieuwsgierig naar een echte Wand vibrator en geen al te groot budget? Dan kan deze Willie Wand zeker wel iets voor jou zijn.
Heb je meer budget? Dan lijkt het me beter om ineens voor een andere Wand te gaan met meer mogelijkheden en een diepere vibratie. 

Maar de Willie My Magic Vibes heeft mij in elk geval wel nieuwsgierig gemaakt naar meer!

Je koopt deze Willie My Magic Vibes Wand bij Willie (duh). Normaal kost de Wand €89,95, maar momenteel heb je hem al voor maar €49,95. Echt een leuk prijsje voor deze Wand!

2 thoughts on “Sextoy Review: Willie My Magic Vibes Wand.

  1. Bedankt voor de review! Soms sta je in de seksshop, maar weet je totaal niet wat je eigenlijk leuk vindt. Je blog helpt daarbij wel echt. Ga is verder neuzen om te weten te komen wat ik echt interessant kan vinden ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *