Vlog en Review: Dirty Seconds

Van LotteLust kregen Tess, Luna en ik een spelletje toegestuurd: “Dirty Seconds“. Het is een sexy variant van het gekende spel “Thirty Seconds”. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik dat spel dus niet kende. 😀
We namen een video op waarin we het spel met zijn vieren spelen (ja, Jay was er ook bij). Alle 4 voor de eerste keer. En jep, het was leuk!

Hoe speel je Dirty Seconds?

Het spel wijst zichzelf heel erg uit en het is naar mijn gevoel echt een spel om te spelen met vrienden tijdens een leuke avond thuis of op café (als dat ooit nog eens mag, natuurlijk).
Je deelt je op in teams. Per team heb je dan telkens 30 seconden om een kaartje te trekken en zoveel mogelijk begrippen op dat kaartje uit te leggen aan je andere teamgenoot. Uiteraard mag je het woord op het kaartje niet gebruiken. En nee, je mag het ook niet vertalen.

De kaartjes hebben een rode en een zwarte kant. De rode kant heeft makkelijkere begrippen, de zwarte kant is vaak echt ronduit moeilijk.

Is het leuk?

Ik hou van spelletjes! Dus hm, ik ben misschien een beetje bias op dat vlak. Maar ja, ik vind het echt een tof spel. Je merkt het ook, vind ik, in de video. We amuseren ons echt. En eens de camera uit was hebben we echt nog een hele tijd de gekste woorden zitten bekijken en googelen.

Het is niet altijd makkelijk, sommige woorden ken(de) ik echt niet. Ik ben ook echt heel slecht in dit soort spelletjes. Maar alsnog vind ik het echt heel leuk én tegelijkertijd ook leerrijk.

Ik heb het de dag erna ook even met mijn vriend gespeeld. Minder spannend dan in team, uiteraard, maar wel leuk om elkaar te testen en te kijken wat je weet. Zelfs onder ons tweetjes is het echt een fijn spelletje. En ook tof dat je het moeilijker kan maken wanneer je wil door de kaartjes gewoon naar de zwarte kant te draaien.
Ik vergeet bij deze nooit meer wat een “Rusty Trombone” is.

Conclusie?

Ik vind dit echt een super leuk spel! Fijn voor op een regenachtige dag, maar nog veel leuker op een zonnige dag met vrienden op terras! 😀

Je koopt het voor €21,90 bij Bol!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *