Sextoy Review: We-Vibe Verge

De We-Vibe Verge is een speeltje dat me echt al super lang aanspreekt. Het is een redelijk grote penisring (spoiler: niet super groot, want de balzak moet er ook mee door ;)) met vooral een heel groot deel om de clitoris of het perineum mee te stimuleren, afhankelijk van hoe je hem draait. Dus toen Euphoria me stuurde of ik nog eens iets voor hen wilde testen, was ik meteen enthousiast toen ze me voorstelden om voor de Verge te gaan. Yes please! 😀

Details

De verpakkingen van de We-Vibe speeltjes zijn allemaal heel mooi en stijlvol. Een stevige doos met binnenin het speeltje (uiteraard), een oplaadkabel, een duidelijke handleiding en een staaltje glijmiddel.
Om de een of andere gekke reden hebben ze bij de Verge geen kleine afstandsbediening gestoken zoals bij quasi al hun andere speeltjes die op afstand bestuurbaar zijn, wel zo eentje hebben. Daarnaast zit er hier ook geen bewaarzakje bij. Strange…

Ik moet wel zeggen dat ik denk dat ik nog een oudere verpakking kreeg. De nieuwe We-Vibe verpakkingen zijn veel ecologischer met een pak minder plastiek. Vermoedelijk gaan ook de verpakkingen van de Verge ge-update worden, maar dat kan ik dus niet met zekerheid zeggen. 

Het speeltje opladen doe je makkelijk door de magnetische laadkabel op de 2 metalen plaatjes te klikken. Het stekkertje is een USB. Lekker makkelijk dus.
De Verge is daarnaast ook helemaal waterdicht en dus is ook reinigen makkelijk. Meer daarover lees je hier.

Qua knopjes kan ik kort zijn: er is er 1tje. Daarmee zet je de We-Vibe Verge Aan en Uit, zap je door de 10 standjes en zet je de Verge in “pairing mode”. Want je, je kan de Verge ook besturen met de We-Connect App. Daardoor zijn er eigenlijk ontelbaar veel mogelijkheden qua vibraties en patronen! 

De Test

Zoals gewoonlijk kost het testen van een speeltje voor samen ons wel wat moeite. Maar gelukkig gingen we een weekje weg: een nieuwe locatie en veel tijd voor elkaar, altijd ideaal om nieuwe dingen uit te testen! 

Ik babbel altijd goed met de mensen van Euphoria voor ik dingen laat afkomen om te testen en toen ik om deze Verge vroeg, werd me meteen duidelijk gemaakt dat dit eerder een kleine ring is, dus om daar wel mee op te letten. Maar koppig als ik ben, ik ken de Verge immers al een hele tijd, leek dat me echt geen probleem te mogen geven. 

Dus: op vakantie ik Turkije halen we er eindelijk de Verge bij. Wat glijmiddel erop en hopla. Tenminste, dat dacht ik. Want het is dus wel degelijk de bedoeling dat de Verge rond de penis én de balzak gaat. En dat lukte dus niet. Aan de achterkant van de Verge zit nochtans een beetje rek. Maar dat is echt maar een klein beetje, dus het blijft echt redelijk nipt.
Ik vermoed dat het ook wel een beetje door wat angst kwam. Want errond is één ding, maar kan die er dan ook weer terug af?
De angst hiervoor was te groot en dus besloten we om de Verge anders te proberen. Gewoon wat rond de penis en twee lichamen net dicht genoeg tegen elkaar houden doet al wonderen. 😉 

De vibratie van de Verge is namelijk echt wel heel goed. Zoals bij de meeste We-Vibe speeltjes eigenlijk. Daarom is het ook perfect mogelijk om de Verge gewoon apart te gebruiken. Tegen de clitoris, tussen de vulvalippen, een beetje inwendig, … Allemaal perfect doenbaar en heel aangenaam. De vibratie is gewoon top!

Poging 2

Omdat het moet, want ja, we testen een speeltje, doen we nog een tweede poging om de Verge te gebruiken zoals het zou moeten. We beginnen eraan met een nog slappe penis, zoals aangegeven in de handleiding. Eerste de ballen door de ring. Erna de slappe penis. En dit uiteraard met een behoorlijke hoeveelheid glijmiddel.
Met wat gevloek en gefoefel en veel gezucht van mijn vriend die zich intussen afvraagt waarom we dit ook weer doen, lukt het uiteindelijk toch.
 
Maar: hij voelt zich hier zo ongemakkelijk en ongerust bij dat we niet echt ten volle kunnen testen. Daarom besluiten we om de Verge voorlopig gewoon aan de kant te laten liggen. Tot we wat meer penisringen gewoon geworden zijn en het minder ongemakkelijk is om de Verge aan en weer uit te krijgen.

De vibraties zijn al helemaal goedgekeurd en ook de vorm heeft voordelen voor beide partners. Je kan de Verge namelijk naar voren toe dragen, zodat je er je partner mee stimuleert. Maar je kan hem ook naar achteren toe draaien, voor stimulatie aan het perineum. Heel multifunctioneel dus! 

Conclusie

De We-Vibe Verge viel wat kleiner uit dan verwacht (ondanks dat ik hiervoor gewaarschuwd werd). De ring rekt wel wat, maar het vraagt wat oefening om hem uiteindelijk vlot aan en uit te krijgen. Gebruik hier ook zeker altijd glijmiddel voor!

Ik (en mijn partner ook) kan me wel voorstellen dat dit een hele fijne ring kan zijn om te gebruiken als je al wat ervaring hebt met het gebruik van dit soort “hardere” en minder rekbare penisringen. En ook als je die ervaring niet hebt, kan de Verge leuk zijn om mee te experimenteren.
Ik laat hem hier in elk geval mooi in de schuif liggen en wie weet kan ik hier over een jaartje ofzo wel een update aan toevoegen. 🙂

Je koopt de We-Vibe Verge voor €100 bij Euphoria.

3 thoughts on “Sextoy Review: We-Vibe Verge

  1. Oefening baart kunst. Ik gebruik hem altijd, werkt prima, verhoogt t genot en houdt m mooi stijf, zonder overdreven af te knellen zoals een gewone penisring. Maar goed op voorhand en heel rustig en voorzichtig aandoen.

    1. He Koen!
      Bedankt voor de toevoeging. Het is vooral het afdoen dat hier zorgen baart 🙂
      Maar ik laat hem mooi liggen en in de toekomst komt dat zeker wel goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *