Sextoy Review: VIBRA Strokr XL van Willie

Het is intussen bijna schandalig lang geleden dat ik deze Willie VIBRA STROKR XL FLUFFY MOUTH MASTURBATOR (vanaf nu noemen we hem gewoon Vibra Strokr) kreeg van Willie. Maar het koste me dus een eeuwigheid om iemand te vinden die me op regelmatige basis een review voor de penis zou kunnen en willen schrijven voor mij. En die heb ik dus nu gevonden! Dusssss: hier is de review van de Willie Stroker door B.! 

Miss Poppie stuurde me deze VIBRA Strokr op. De doos is basis en erin vind je meteen het speeltje. Weinig poespas, geen handleiding, gewoon zo. Gelukkig wijst alles zo wel een beetje zichzelf uit. Al moet ik zeggen dat ik een kleine handleiding toch echt wel handig vind… 

De Test 

Deze Vibra Stroker zit in een redelijk grote zwarte koker. Het speciale eraan is dat er ook een kleine vibrator in de stoker zit, die voor wat extra gevoel zou zorgen.  
Aan de onderkant kan je een dekseltje er af draaien en de vibrator eruit halen of anders steken, batterijen vervangen enzovoort. Op dat deksel is ook een schakelaar waarmee je de vibratie aan en uit kan zetten.  

De versie die ik kreeg van MissPoppie heeft een mondje met lippen. Ik vraag me vaak af waarom zoveel masturbators voor mannen effectief de vorm van een vagina, mond of anus moeten hebben. Het voelt wat alsof je het je anders niet zou kunnen inbeelden ofzo… En zo realistisch ziet het er meestal ook niet uit.  

De binnenkant van de Vibra Storker heeft een soort geribbeld patroon. Dat voelt op zich wel goed, maar het is ook niet echt super. Ik bedoel, ik kan er van klaarkomen als ik wat moeite doe, maar had wel liever gehad dat het allemaal wat meer was geweest. 

De zwarte koker rond de masturbator is best wel groot, waardoor het soms wat moeilijker is om te bewegen en effectief te masturberen. Doordat het zo’n hard omhulsel is, kan je ook onmogelijk extra druk zetten.  

Daarnaast geeft de vibrator ook echt heel weinig extra qua stimulans. Je voelt hoogstens een licht gezoem. Het is eerder ongemakkelijk en onhandig om de kleine bullet aan te zetten en ook als je de Vibra Stroker wil reinigen is het een heel gedoe. Je moet echt de bullet uit het zachte deel halen, het zachte deel uit de koker, reinigen, laten drogen, de bullet er weer in,… En dat met al die draadjes die aan de vibrator hangen. Het voelt wel wat ongemakkelijk. De batterij was vrij snel plat en ik heb dan ook besloten om die verder niet te vervangen.  

Conclusie 

Ik besef dat ik graag best wel stevige stimulatie heb en dat dit niet voor iedereen zo is. Dus misschien als je nogal gevoelig bent, dat deze Willie Stoker wel iets voor jouw penis zou kunnen zijn. Maar voor mij voelt het allemaal nogal aan zoals de prijs: goedkoop en eenvoudig.  

Je koopt deze Willie Strokr voor €29,95 bij Willie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *