Sextoy Review: Vibies Subliem Verwenpakket

Een maandje geleden kreeg ik de vraag van vibies.nl of ik iets voor hen wilde testen. Het ging om hun zelf samengestelde Vibies Subliem Verwenpakket. Ik nam een kijkje op hun site naar het pakketje dat ze gemaakt hadden en zag het meteen helemaal zitten! Wat een mooi samengesteld setje is dat! De kleuren springen je tegemoet en het doosje waarin de speeltjes verpakt zijn is ook heel erg leuk. En dat allemaal voor een mooi prijsje. Too good to be true?

Ik ben vaak nogal sceptisch als ik een vraag krijg van een webwinkel of ik dingen voor hen wil testen. Vaak komt het er op neer dat ze me een speeltje van lage kwaliteit willen sturen in ruil voor een review en wat publiciteit op mijn site. Maar bij Vibies zag ik meteen dat het anders was. Dit pakketje is echt een leuke samenstelling van enkele speeltjes die je zeker wel wil uitproberen. Het is een prima opstart als je nog niet echt thuis bent in de wereld van de speeltjes en graag iets nieuws wil proberen, maar het kan ook prima zijn als je wel al heel wat hebt, maar bijvoorbeeld nog geen Bullet of Luchtdruktoy… Dus ik heb ze met veel plezier voor je uitgetest!

Details

Even iets over de levering: meteen nadat ik bevestigde dat ik het speeltje wilde testen, kreeg ik een tracking-linkje. Een dag later stond de postbode hier al voor de deur (die arme man weet niet wat hij hier allemaal aflevert :D). De doos was mooi neutraal, zoals het hoort. 

Het Vibes Verwenpakket zelf is mooi verpakt in een stijlvolle rode doos. Aan de voorkant heb je een tekening van een vrouw in gouden lijntjes. Heel romantisch allemaal.
In het doosje vind je de speeltjes: een speeltje op luchtdruk, een bullet met bijhorende afstandsbediening en 3 penisringen. Onderin de doos zitten nog 2 laadkabeltjes en een beknopte handleiding op een stijlvol kaartje per speeltje. Oh, en je krijgt er ook nog een zakje rozenblaadjes bij, om die romantische ervaring compleet te maken!

De oplaad-kabeltjes hadden voor mij wel gelabeld mogen zijn, want het is nu niet echt duidelijk welk kabeltje bij welk speeltje hoort. Dat hoeft geen probleem te zijn, maar ze zijn niet even groot. Het is dus een beetje gokken welke kabel bij welk speeltje hoort. 

De knopjes van beide speetjes wijzen zichzelf wat uit. De Bullet heeft maar 1 knopje en daarmee zet je het speeltje aan, uit en zap je door de verschillende standjes. Ook de bijhorende afstandsbediening heeft gewoon een knopje voor aan en uit en een ander knopje om door de vibraties te zappen.
Het Luchtdrukspeeltje heeft 2 knopjes: 1tje om het speeltje aan en uit te zetten, het andere om door de standjes te zappen. Allemaal heel basic en best prima.  

De Test van het Vibies verwenpakketje

Zoals ik al aangaf: dit setje spreekt me aan. Ik vind het idee heel leuk dat een webshop gaat proberen om een soort van “starters-pakket” samen te stellen aan een schappelijke prijs. Uiteraard is de kwaliteit dan in de meeste gevallen niet helemaal wauw, maar ook daar heb ik eigenlijk niet veel over te klagen met dit pakketje. Het ziet er echt heel degelijk uit, ik was op alle vlakken aangenaam verrast! 

Het enige wat me minder aangenaam deed *euhm* schrikken, was de kracht van beide speeltjes.

De Bullet-vibrator

De Bullet zet je aan door onderaan op het knopje te duwen. De connectie met de afstandbediening gaat eigenlijk vanzelf, wat ik best verrassend en ook heel leuk vind. Daarnaast kan je de Bullet ook gewoon los zonder afstandsbediening gebruiken. Persoonlijk vind ik dat dan ook het makkelijkst. Een afstandsbediening bij een Bullet is een leuk gadget, maar ook lichtelijk overbodig. Al kan je, als je wat creatief bent, de bullet zo natuurlijk ook in je onderbroek verbergen. Of in een harnas ofzo kan het natuurlijk wel heel erg handig zijn. 

De vibraties zelf van de Bullet zijn echt hard en relatief scherp qua gevoel. Ik durf ze hier dus rustig buzzy te noemen. Nee, dit is niet de beste Bullet die ik heb, maar dat hoeft ook niet voor die prijs. Het is zeker leuk om met dit speeltje uit te zoeken wat je leuk vindt en hoe je jezelf graag stimuleert. Al raad ik je wel aan om rustig aan te beginnen en dus niet los tegen je clitoris te drukken. 

Vergeet zeker geen glijmiddel te gebruiken bij deze Bullet trouwens, dat gaat je echt helpen om hier nog niet iets meer van te genieten. Ik kreeg zelf het glijmiddel van Vibies zelf mee, wat natuurlijk een leuke optie is!
Maar als ik mag kiezen, grijp ik meestal naar mijn Sliquid Sizzle.

Het Luchtdruk-speeltje

Net als de Bullet in het Vibies verwenpakketje, is ook het Luchtdruk-speeltje van de set behoorlijk krachtig. Als je binnenin het “tuutje” kijkt, is de afstand ook wel redelijk kort. Niet zoals bijvoorbeeld de Womanizer Premium, want je met je vinger met moeite aan het laagste punt van het tuutje kunt. 

Door de kracht en het korte tuutje, was ik in eerste instantie een beetje ongerust over dit speeltje, maar kijk, ik kan me ook wel eens vergissen. Door de korte afstand en de eerder intense en krachtige luchtdruk, kwam ik echt in no time tot een hoogtepunt. Of dit het soort orgasme is waar ik wild van word, laat ik hier even in het midden. 😉 Maar dit is dus zeker een lekker easy speeltje waar je eigenlijk weinig mis mee kunt doen.
Ook hier weer raad ik je echt aan om toch misschien eerder zo zacht mogelijk te beginnen en eerst een beetje te wennen aan de kracht. 

Als ik iets had mogen toevoegen is het een standje of 2 zachter dan de standjes die je hebt én dan ook graag een knopje om terug te zappen door de standjes. Maar voor zo’n lage prijs kan je natuurlijk ook niet alles hebben. 😉

Penisringen

In het Vibies verwenpakketje vind je dan ook nog de 3 penisringen. Vind ik leuk, dat ze toch ook een beetje aan de penis denken. Een penisring zorgt ervoor dat je het bloed in de penis houdt en daardoor wordt alles een pak gevoeliger. Sommige penis-eigenaars spreken ook van een vertraging voor ze een orgasme krijgen, maar dit is niet helemaal bewezen. 

Met de 3 ringen van het Vibies verwenpakketje kan je echt wat experimenteren. Ze zijn wel behoorlijk rekbaar, dus je kan hier heel goed mee experimenteren!
Ik raad je aan om met de grotere ring te beginnen. Probeer die (met glijmiddel! Op waterbasis! Bijvoorbeeld dat van Vibies zelf!) aan de basis van de penis. Wil je liever strakker? Je kan de ring ook rond je balzak trekken of meteen één van de kleinere ringen proberen.
Andere mogelijkheden kunnen zijn om verschillende ringen tegelijkertijd te proberen: een ring rond de balzak en een strakkere rond de penis, of misschien dan ook nog de grootste ring toevoegen rond die andere twee… Er zijn echt veel dingen die je kan proberen!

Conclusie

Het Vibies verwenpakketje is echt een leuk setje! Niet alleen qua looks (dat zit echt wel super goed, vind ik), maar ook de speeltjes zijn echt best ok!
Natuurlijk is dit voor deze prijs geen absoluut top-kwaliteit, maar prijs-kwaliteit is dit echt wel dik in orde!

Het enige wat ik er graag op wil aanmerken is dat beide speeltjes echt redelijk krachtig zijn, dus als beginner kan dit best even wennen zijn. En voor meer gevorderden is dit misschien niet meteen een super interessant pakket. Tenzij je bijvoorbeeld nog geen luchtdruk-speeltje en penisringen hebt… Dan kan het misschien echt nog wel leuk zijn! 

Je koopt dit Vibies verwenpakketje bij vibies.nl voor €49,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *