Sextoy Review: Tenga Aero!

Tenga is zo ongelooflijk goed bezig! Ze brengen heel veel nieuwe en vernieuwende dingen op de markt en hebben ook net hun hele gamma van masturbatie-cups opnieuw uitgebracht. Echt voor iedere penis wat wils. Jammer genoeg zijn hun speeltjes voornamelijk ontworpen voor de penis (ze hebben ook een deel voor de vulva/vagina, maar dat heet dan Iroha). Ik moet hun toys dus steeds naar B sturen om ze te laten testen. De mensen van Tenga stuurden me deze Tenga Aero Cobalt Ring. Er is ook nog een “Silver Ring” versie, maar vergelijken kunnen we dus niet.
Maar deze Tenga Aero lijkt me best bijzonder en ik ben dan ook echt benieuwd wat B ervan denkt

Details 

De verpakking is eenvoudig. Een witte doos met daarop de Aero. Ik kreeg de blauwe versie, dus de doos heeft ook blauwe accenten. Op de achterkant vind je alle uitleg die je nodig hebt. Binnen in de doos zit ook nog wel een handleiding, maar die heb ik dus niet echt nodig gehad.  

In de doos vind je ook een staaltje glijmiddel. Goed voor 1 keer, maar erna zul je dus zelf glijmiddel moeten voorzien. Dit soort masturbators zijn echt niet aan te raden zonder glijmiddel. Ik heb zelf het glijmiddel van Tenga aangekocht, omdat ik het echt opvallend goed vond.  

De Aero heeft geen knopjes, maar het bijzondere eraan is dat er een ring in zit die je kunt verdraaien en op die manier de intensiteit van het vacuüm- of zuig-effect kunt aanpassen. Het klinkt voor mij echt super interessant, aangezien ik blijkbaar wel lijk te houden van een redelijk stevige stimulatie en zuigkracht.  

De Test 

De Aero is vrij groot, maar ligt toch nog goed in de hand. Beetje steriel qua afwerking, het doet wat denken aan een geurversprijder ofzo, maar wel ook heel kwalitatief.
Ik probeer de Aero eerst met de intensiteit op nul. De Tenga Aero voelt nu gewoon aan als een klassieke masturbator, wel eentje met een zeer fijne textuur. Kwaliteit die we van Tenga gewoon zijn! 

Je kan de Aero draaien waardoor de airflow verandert. In het midden zit een ring die je in van 0 tot 10 kan instellen. Tussen elke stap hoor je een klikje, waardoor de toy meer “zuigt”. Dit effect is verbazend goed te voelen. 

Ik experimenteer wat met de settings tussen nul en het maximum (zeer intens!) en vind zo mijn ideale zuigkracht. Handig ook dat je die iedere keer een beetje kan bijstellen. Altijd een beetje anders.

Wat me ook wel opvalt, is dat deze Tenga vrij luidruchtig is, dus niet ideaal als je hem stiekem zou willen gebruiken! Dit komt volgens mijn door het veranderen van de airflow… Op positie 0 en 10 had ik dit effect niet, maar op alle standjes tussenin krijgt je geluid door het vacuüm-effect. 

Reinigen 

Ik heb intussen al wel wat liggen van Tenga en het is echt opvallend hoe goed ze nadenken over het reinigen van hun toys na gebruik. Heel veel van dit soort masturbators zijn echt heel moeilijk om uit te drogen achteraf en dan durven ze al wel eens te schimmelen. 

Deze Aero heeft een soort droogplatformpje in het deksel. Eerst haal je de zachte binnenkant uit het omhulsel en dan draai je het platform naar omhoog. Je kan het binnenste deel hierop dus makkelijk laten uitdrogen. 

Conclusie 

De Aero wist me oprecht te verbazen met zijn zuigkracht. Dit is het dichtste bij het gevoel van “the real deal” dat je kan beleven qua intensiteit en spanning! 

Het is ook super handig dat je tijdens de sessie dit heel eenvoudig kan regelen door aan te toy te draaien. Door kwaliteit van het product en gemak van onderhoud kan ik dit absoluut aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een step up van wegwerpproducten! 

Deze Tenga Aero is dus een echte aanrader!
Mocht je twijfelen tussen welke van de twee Aero-modellen je moet kiezen: deze Cobalt Ring, de blauwe versie, zou vooral werken met verschil in zuigkracht. Dat leek me ook wel duidelijk uit de bevindingen van B.
De Silver Ring zou eerder werken met verschil in de kracht van spiraal binnenin.

Je koopt de Tenga Aero bij Easytoys voor ongeveer €70.
Bij Bol.com staat hij momenteel nog goedkoper aan amper €50!
De oorspronkelijke verkoopprijs is €89,90, dus echt een koopje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *