Sextoy Review: Swan The Mini Swan Rose. Klein en best top!

Toen ik een tijdje geleden een samenwerking aanging met sextoyland.nl, kreeg ik ook deze The Mini Swan Rose van, jawel, het merk Swan.
Over Swan heb ik echt al super veel gehoord. Het lijkt zo’n merk te zijn met behoorlijk wat kwalitatieve toys, de mensen die er speeltjes van hebben zijn algemeen erg tevreden en toch is het een merk dat niet super bekend is (zoals Lelo, FUN Factory of We-Vibe bijvoorbeeld). 

Ik kon dus niet wachten om deze Mini Swan Rose uit te proberen. Is het echt heel goed? Of eerder middelmatig? Let’s test this!! 😀

Details

De verpakking van de Mini Swan Rose is super schattig. Het is echt zo’n klein doosje, perfect gemaakt op maat van het kleine speeltje. Het design is verder eerder aan de saaie kant: een witte doos met een foto van het knalroze speeltje erop en wat uitleg op de achterkant. 

In het doosje is ook alles wit en zwart, maar alles zit er wel heel mooi in verpakt. Een zakje, een oplaadkabeltje met pin en een handleiding. En uiteraard de Mini Swan zelf. 😉

Het speeltje is gemaakt van een zachte silicone en is ook waterdicht. De vorm zorgt ervoor dat je het echt makkelijk kan reinigen. Meer daarover lees je hier

Qua kopjes ben ik ook snel uitgepraat: het is er maar 1! Daarmee zet je de Mini Swan Aan en Uit. Daarvoor duw je kort op het knopje. Wil je hardere vibratie? Dan duw je de knop langer in en de vibraties gaan harder. Super simpel. Meestal geef ik hier wat aan dat ik graag meer knopjes wil, maar voor een kleine bullet vibrator als deze is 1 knopje eigenlijk prima. 
Je hebt ook verder geen echte standjes, gewoon 1 rechtlijnige vibratie die je zo hard zet als je zelf wil.

De Test

Hoewel ik dus al enige tijd erg benieuwd was naar de speeltjes van Swan, verwachtte ik er toch niet al te veel van. Niet als ik ze opzoek online en ook niet toen ik de Mini Swan Rose in handen kreeg. Het lijkt allemaal vrij basis. Heel erg middelmatig, zoals zoveel andere speeltjes op de markt. 

Ik moet zeggen dat dat meteen veranderde toen ik het speeltje aanzette. De vibratie is echt goed. Diep genoeg en de keuze van zacht naar een pak krachtiger lijkt ook aangenaam.

Met voldoende waterbasis glijmiddel (Sliquid Sizzle is mijn favoriet momenteel) in de aanslag, begin ik met testen. De zachtste vibratie is zacht genoeg om rustig van te kunnen genieten en opgewonden te raken. Als je wat langer op het knopje duwt, gaat de vibratie harder. Dat is wel wat wennen in het begin, want het knopje reageert niet super snel en als je te lang drukt, kan je vaak opnieuw beginnen om exact die snelheid te vinden die je wil. Maar eens je het door hebt, werkt het eigenlijk wel handig. 

En ja, de Mini Swan Rose is best een leuk speeltje. De vibratie is goed, het formaat is leuk voor uitwendige stimulans (en ook voor een klein beetje inwendig). Ik hou wel van de vorm en van het systeem met langer duwen op het knopje.

Je kan het speeltje op verschillende manieren gebruiken. Uiteraard is uitwendig, tegen de clitoris het meest vanzelfsprekende. Maar door het formaat, past de Swan Mini ook prima tussen twee lichamen in, waardoor je (bijvoorbeeld als je bovenop zit), het speeltje handsfree tussenin kunt leggen en genieten van extra stimulans aan de clitoris. Jep, ik ben fan!

Conclusie

Welja, ik kan hier eigenlijk niet veel meer over zeggen. Soms ben je echt vreselijk snel klaar met testen en reviewen: dit is gewoon een fijn en oerdegelijk, basic maar echt goed speeltje.
De vibratie is behoorlijk diep, waar ik van hou. Het kan zachter, hard, … Je hebt echt keuze. Helemaal toppie dus! 

Je koopt deze Swan Mini Swan Rose bij sextoyland.nl, momenteel met een mooie korting voor €39,95!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *