Sextoy Review: Snail Vibe. Wat een unieke toy!

Al een hele tijd zag ik regelmatig foto’s passeren van een heel bijzonder speeltje. Het duurde trouwens best wel eventjes voor ik door had wat het speeltje precies deed… Want heel eerlijk: het ziet er echt wel best bijzonder uit, deze Snail Vibe!

Ik roep heel vaak om vernieuwing. Om nieuwe en andere, uitzonderlijke ideeën. En ja, wat ik verder ook zou vinden van deze Snail Vibe, dat is op z’n minst al 1 geweldige eigenschap van deze toy: dit is écht vernieuwend!! Bedankt, Willie, om me deze Snail Vibe te sturen!

Details

Ik kan hier eerlijk gezegd weinig over zeggen. Waarom? Wel, ik merk op alle Facebook- en Instagram-pagina’s dat de Snail Vibe vermoedelijk een nieuwe verpakking heeft. Zeer vervelend, aangezien ik zelf nog de oude en best saaie verpakking heb. 😉

De verpakking die ik heb lijkt een beetje op een slechte handleiding. Ze staat helemaal vol meer prentjes en aantekeningen. Ik snap dat de Snail Vibe best bijzonder is, maar dit is gewoon echt een verschrikkelijke verpakking… Het doet me wat denken aan iemand die wat met “word” heeft zitten knoeien ofzo…

De verpakking is dus gemaakt van een lelijk stuk karton, met binnenin een plastieken inlay met daarin de Snail Vibe, een handleiding en een oplaad-kabeltje. Basic, maar voldoende. Zeker als je, zoals ik, de verpakking toch meestal weg gooit. 

De Snail Vibe opladen doe je door het kabeltje in het daarvoor voorziene gaatje in het silicone te drukken.
Het speeltje heeft 4 knopjes: 2 per motor. Er zit namelijk een motortje in het ronde ding dat tegen de clitoris aan gaat en ook nog een motor in het lange deel dat inwendig gaat.

Je hebt een knopje om de motor aan te zetten en harder en een ander knopje om door de standjes te zappen. Vind ik altijd een beetje een gemiste kans. Ik wil écht absoluut een knopje om in de andere richting door de snelheden te kunnen zappen.
Verder zijn de knopjes best goed voelbaar, dus dat zit op zich wel goed. Elke motor heeft 5 verschillende standjes met telkens 5 verschillende snelheden.

Reinigen

Reinigen van de Snail Vibe is redelijk eenvoudig, aangezien het speeltje waterdicht is én gemaakt van silicone. Alleen door de slakkenhuis-draaitjes op de zijkanten en ook het deeltje waar de Snail Vibe in je lichaam gaat (en dus uitrolt), daar durft wel makkelijk wat lichaamssap tussen te kruipen. Beetje opletten bij het reinigen dus. 

De Test

Hoe begin je met dit soort mega speciaal speeltje te testen? Het is altijd een beetje een ding voor mij. Dat ligt daar dan in mijn “te testen” schuif… Ik kijk er dan af en toe eens naar en denk dan “hhmmmmja, die zou ik ook nog moeten proberen”… Maar voor ik er dan effectief aan (durf?) beginnen, dat duurt een hele tijd. Het is een levensdingetje denk ik: ingewikkelde of moeilijke dingen of dingen die ik moet leren, die stel ik uit… 😀

Na deze bijzondere inkijk in mijn persoonlijkheid: ik ben er uiteindelijk natuurlijk wel aan begonnen, aan de test van deze Snail Vibe! En het bleek eigenlijk ook helemaal niet zo’n gecompliceerde toy om te gebruiken. 

Hoe werkt het?

De Snail Vibe is eigenlijk belachelijk eenvoudig en daardoor zo goed gevonden. De grote bol bovenop, het slakkenhuisje dus eigenlijk, kan je volledig afrollen. Daardoor ontstaat er een soort van dildo, die je inwendig kan gebruiken. Omdat het slakkenhuis mee afrolt, blijft dat eigenlijk redelijk goed tegen je clitoris liggen. Op zich ziet het er redelijk indrukwekkend uit, maar het werkt echt veel beter dan verwacht. En het voelt nog eens best goed ook!

De knopjes werken behoorlijk intuïtief. Ok, ja, je moet er wel een klein beetje aan wennen: ik duwde best regelmatig op het verkeerde knopje en aangezien je helemaal door alle standjes moet zappen om terug bij je eerste vibratie sterkte uit te komen, kan dat best vervelend zijn. Maar eens je er wat aan went, valt het echt super goed mee! 

En de rest is spelen. Met veel glijmiddel. Echt wel even super belangrijk om mee te geven: dit is een speeltje dat naar mijn mening niet echt zonder glijmiddel gebruikt kan worden.
Met veel glijmiddel in de aanslag, begin ik dus te experimenteren (op waterbasis, in dit geval gebruikte ik de nieuwe Natural Glide van YESforLOV). De dikke bol gaat tegen mijn clitoris en het lange deel glijdt eigenlijk zonder enige moeite naar binnen in mijn vagina. 

De bol tegen mijn clitoris blijft redelijk goed op dezelfde plaatszitten (met dank aan mijn nogal kleine schaamlippen, denk ik), maar het kost me wel wat moeite om hem in eerste instantie écht juist te krijgen. Ik weet het, ik ben niet van de gemakkelijkste op dat vlak. Omdat het zo een brede bol is, was het wat zoeken om echt gestimuleerd te worden hoe ik dat graag heb.
Maar de vibratie in de bol is echt wel goed: diep en niet te krachtig. Tenminste: op de eerste en misschien nog net de 2e stand. Erna wordt het me allemaal wat te agressief. 😀 Maar dus eens je de bol juist hebt gezet, is het eigenlijk echt behoorlijk fijn!

Het lange deel glijdt makkelijk naar binnen, maar het doet daar inwendig niet zo vreselijk veel voor mij. Ik heb echt wat die bocht nodig, om mijn G-spot te stimuleren. Het voelt op zich niet echt slecht, maar het geeft me niet het gevoel dat ik zou willen. Ik vind het leuk als ik opgewonden bent, maar het echte “wauw-gevoel” blijft uit. Misschien ook wel omdat de vibratie in het lange deel echt minder goed is van kwaliteit dan die in de bol. Beter zo dan omgekeerd! Maar dezelfde vibratie in beide delen, dat had het nog net ietsjes beter kunnen maken.

Aan de andere kant vind ik het dan wel weer handig dat het speeltje zo makkelijk in en uit beweegt en dat er niet te veel poespas bij komt kijken. Ik hou wel van speeltjes die me zowel clitoraal als vaginaal stimuleren en daar slaagt deze Snail Vibe echt wel heel goed in!

Conclusie

De Snail Vibe ziet er echt bijzonder uit! De vorm is echt super goed gevonden. De hele marketing errond vind ik wat minder: ja, dit is echt een unieke toy. Maar het is uiteraard niet het enige speeltje waar bij je tegelijkertijd de clitoris en de vagina blijft stimuleren (hallooooo We-Vibe Nova). En dan had de uitwerking nog net iets beter (of vooral krommer) gekund.  

Maar buiten die kritiek: het is echt en fijn speeltje. Het voelt goed, het stimuleert je op 2 plaatsen tegelijkertijd, de vibraties zijn over het algemeen echt goed, …  \
En ja kijk, dat Snail-idee is en blijf gewoon echt belachelijk goed gevonden.
Dus als je op zoek bent naar eens iets “anders” dat toch ook echt wel goed is: de Snail Vibe is je ding!

Je koopt de Snailvibe voor €119,00 bij Willie!

2 thoughts on “Sextoy Review: Snail Vibe. Wat een unieke toy!

  1. Wat ziet die er leuk uit, jammer dat hij niet even goed voelt.
    Hopelijk lezen ze de reviews (Luna/Climaximaal had dezelfde opmerking) en maken ze een opvolger met een boogje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *