Sextoy Review: Satisfyer Pro 3 Vibration

Het is intussen een hele tijd geleden dat ik een grote doos kreeg vol met speeltjes van Satisfyer. Ik heb ze geteld toen: het waren er 12.
Uiteraard ongelooflijk veel te veel om allemaal in 1 keer te testen. 🙂 En ja, zo gaat dat dan bij mij: de luchtdrukspeeltjes blijven dan liggen. Dus ook deze Satisfyer Pro 3 Vibration. 

Ik heb het speeltje wel degelijk relatief snel een eerste keer getest, maar kon er niet meteen een hele duidelijke mening over vormen. Luchtdruk is altijd wat moeilijker voor mij. Voor de nieuwelingen hier: een speeltje met luchtdruk plaats je over je clitoris. Het speeltje gaat als het ware aan je clitoris zuigen en weer loslaten, met luchtgolven dus. Het is een heel bijzonder gevoel en de meeste vrouwen vinden het geweldig. Maar ik dus meestal niet… 😀 

De Satisfyer Pro 3 is een speciaal geval, want naast enkel luchtdruk, kan dit speeltje ook vibreren. En na mijn succesvolle test van de Womanizer Duo, kon ik niet anders dan hopen dat het met deze Pro 3 ook zou werken.
Even tussendoor trouwens: het is extra speciaal, omdat Satisfyer hier als een van de eerste mee op de markt kwam. Ze hebben zelf heel wat speeltjes met dezelfde functie. Ik heb nog een andere versie liggen, de review daarvan komt over een paar maanden online!

Het bescheiden doosje van de Pro 3.

Details

Over de verpakking kan ik weinig zeggen, want Satisfyer heeft net al hun verpakkingen vernieuwd. Wat vroeger een licht kartonnen doosje was met daarin een plastieken hoesje waar het speeltje in lag , is nu veranderd naar een stijlvolle, stevige verpakking. Als verpakkingen belangrijk zijn voor jou, kan je altijd even gaan kijken bij mijn review van de Satisfyer Sweet Treat, want dat was een nieuw doosje.

Zoals de meeste Satisfyer speeltjes, laad ook de Pro 3 op met een magnetische USB-kabel. Aan de ene kant klik je het kabeltje vast op de metale puntjes op het speeltje, de andere kant gaat in een USB-stopcontactje. Als je de Pro 3 oplaadt, knippert er een lampje rond 1 van de knopjes. Wanneer dat lampje stopt met knipperen, is het speeltje helemaal geladen.

De Satisfyer Pro 3 heeft 3 knopjes. Met + zet je de luchtdruk Aan, Uit en Harder. Met – zet je de luchtdruk zachter. En het 3e knopje, met het ~ tekentje, is voor de vibratie. Als je er langer op duwt, zet je de vibratie aan of uit. Als je korter duwt, zap je door de standjes.
Er zijn in totaal 11 luchtdruk-snelheden en 10 vibratie-standen. 

Ik vind de knopjes persoonlijk echt heel erg slecht gemaakt. Jep, erg stijlvol, maar zelf bij vol licht moet ik nog zoeken om ze te vinden. Laat staan dat je er even intuïtief op kan duwen. Wat ik ook niet zo goed begrijp, is waarom ze het lampje dat er dus in zit om aan te tonen dat de Pro 3 laadt, niet gewoon ook laten branden als het speeltje aan staat. Dan had je ten minste nog iets van “knopjes-referentie”…

Ook om te reinigen is de Satisfyer Pro 3 niet het makkelijkste speeltje dat ik al gezien heb. Het kopje (dat je rond je clitoris zet) kan namelijk niet van het speeltje af en heeft binnenin extra ribbeltjes (echt geen idee waarom? 😀 ). En onder de kop heb je dan ook nog eens die gouden rand. Heel mooi en stijlvol allemaal, maar daar kruipt sowieso vanalles tussen. Ik raad je dus echt aan om zeker heel regelmatig de Pro 3 te reinigen. Als je meer tips wil over het proper maken van je speeltjes, dan kan je hier terecht.

De Satisfyer Pro 3 is trouwens gemaakt van silicone en ABS plastic.

De Test

Ik vraag me al een hele tijd af waarom ik bepaalde luchtduk-speeltjes leuker lijk te vinden dan andere. Want jah: het ding zuigt aan je clitoris, hoeveel verschil kan er zijn.
Dus ik begin aan deze Satisfyer Pro 3 met heel erg veel goede moed en een hele hoop waterbasis glijmiddel (want silicone speeltjes en silicone glijmiddel gaan niet samen). Het tuutje ziet er in dit geval misschien meer uit als een mondje, maar ik blijf het toch tuutje noemen (met dank aan Luna). Het tuutje plaats ik dus mooi rond mijn clitoris en ik zet het speeltje aan. 

Of dat probeer ik. Want de knoppen vinden is dus niet zo simpel op deze stijlvolle toy. Eens ik de knopjes gevonden heb en het speeltje staat aan, blijf ik maar steeds zoeken of ik het tuutje nu wel juist geplaatst heb over mijn clitoris. Want op de 4 a 5 zachtste standen voel ik echt gewoon niets.  En dan ineens wordt het pijnlijk. Dan vraag ik me af of het wel zo hoort te voelen. Of er nu niet bepaalde delen mee naar binnen worden getrokken die daar helemaal niet moeten zijn. Ik snap het nog steeds niet helemaal, maar auw, dat in elk geval dus wel.

Met vibratie??

Eens ik de vibratie-functie aan zet, lijkt alles beter te gaan. Maar ik heb al gemerkt dat dat voor een groot stuk komt omdat ik dan gewoon minder goed voel wat er met mijn clitoris aan het gebeuren is. Achteraf is mijn pijnlijke clitoris dus wel nog steeds heel erg aanwezig. 

Het andere probleem is natuurlijk ook dat de vibratie gewoon echt niet goed is. Heel erg zwak en dun en absoluut niet voldoende om bijvoorbeeld alleen te gebruiken, zonder de luchtdruk. De vibratie lijkt zich ook meer rond het gouden deel te bevinden en dus niet echt beneden, waar het tuutje over de clitoris gaat. Maar dan nog: hoe ik de Satisfyer Pro 3 ook draai of keer: de vibratie is echt helemaal niets.

De ware grootte van het speeltje.

Dus?

Voor mij was dit speeltje echt een ramp. Ik heb het verschillende keren getest (een keer of 5 zelfs) en blijf het gewoon steeds weer echt jammerlijk vinden. Ik kan er zelfs geen orgasme mee krijgen, omdat het me gewoon pijn doet op de hogere standen. De lagere standjes zouden eventueel kunnen werken, maar daar voel ik eigenlijk dan weer niet genoeg van. 

Als ik nadenk over waarom het zo slecht werkt voor mij, dan gok ik dat het door het tuutje zelf komt. En misschien ook wel doordat de laagste standjes wat punch missen en de hardere standjes voelen dan weer gewoon echt agressief aan. Het lijkt net zoals met een goede vibratie: diepe en doordringende vibraties zijn voor de meeste vrouwen beter dan oppervlakkige. En deze Pro 3 voelt voor mij aan als hele oppervlakkige scherpe luchtdruk-stimulans, weinig genuanceerd.
Ik ben wel heel erg benieuwd wat jij van deze Satisfyer Pro 3 vindt, want ik heb er ook al hele positieve reviews over gelezen…

Conclusie

Ik weet dat ik “een moeilijke” ben met speeltjes op luchtdruk. Maar blijkbaar is het voor mij echt wel belangrijk dat dat gevoel van opzuigen en terug loslaten er volledig is, dat ik dat heel goed kan voelen en ervaren. En daar blijkt een relatief groot verschil in te zijn qua speeltjes. Ik heb de indruk dat sommige mensen er minder gevoelig voor zijn en dat voor hen eigenlijk alles werkt. Voor mij is dat dus niet zo. Kwaliteit doet er wel degelijk toe… Al spreek ik mezelf dan weer ongelooflijk tegen door de Satisfyer One Night Stand wél goed te vinden. Maar die hebben ze misschien gewoon bewust beter gemaakt, zodat je wel degelijk een nieuw speeltje zou kopen… 😉

In elk geval: voor sommige mensen zal deze Satisfyer Pro 3 vermoedelijk wel werken. Maar voor mij dus echt absoluut niet. Het enige wat ik er positief aan vind, is dat het nog best een mooi speeltje is.
Naar mijn gevoel ga je dan beter voor de pinguïn (als je in dezelfde prijsklasse wil blijven). De Womanizer Premium en We-Vibe Melt zijn en blijven mijn favoriete keuzes (maar die zijn dan wel weer een stukje duurder). 

Dat gezegd zijnde: deze Satisfyer Pro 3 kost op bol ook amper €35. Daarvoor kan je al wel eens een miskoop doen.  😉 
Laat me zeker weten wat jij ervan vindt! Ik kan niet wachten op enkele andere meningen! 😀

5 thoughts on “Sextoy Review: Satisfyer Pro 3 Vibration

 1. Zo herkenbaar, ik heb net hetzelfde met de luchtdruktoys. De eerste standen doen mij weinig en vanaf een bepaalde stand gaat het ineens snel en daarna is alles supergevoelig.
  Mijn eerste speeltje was de pinguïn en daarmee was het even zoeken welke standje ik dus het beste nam. Daarna heb ik de satisfyer plus vibration gekocht en ik had dezelfde ervaring als jou: de vibraties lijden precies af zodat alles net iets langer duurt (en het ook op een standje minder mocht door de vibraties af en aan te zetten). Ik vond dat persoonlijk beter.
  Daarna heb ik deze pro plus gekocht en ik vond deze eigenlijk beter: het tuutje voelt lekker zacht en ik vond deze vorm beter (het speeltje op zich, handiger om te combineren). Ik spreek in verleden tijd want bij mij kwam het tuutje los bij het schoonmaken (het tuutje is gewoon geplakt!).
  Ik heb trouwens ook de womanizer premium maar ik heb hier spijt van. Ik had gehoopt dat ik dat zachter zou vinden, maar het heeft mij enkel veel geld gekost 🙁
  Daarnaast vind ik de juiste positie vinden met een luchtdrukspeeltje heel frustrerend. Geef mij maar de zumio, volta, kip of mimic: daar vind ik de zoektocht of verplaatsen net leuk en achteraf is ook alles minder gevoelig 🙂

  1. Ja, echt vervelend he… En ik ben me er ook van bewust dat het toch voor behoorlijk wat vrouwen zo is. Dus ik probeer er zo eerlijk mogelijk over te schrijven.
   Heb je ervaringen met een We-Vibe Melt of Womanizer Premium? Want die zijn écht beter, naar mijn gevoel

   1. De premium dus wel, maar ik vind deze niet gemakkelijker te plaatsen en het automatisch af en aan-slaan vind ik ook raar. En ik vind hem ook niet direct zachter of achteraf alles minder gevoelig? En dan die prijs, daarvoor heb je een zumio en volta! 🙁
    Bij mij liggen de luchtdruks vooral in de kast, en haal ik meestal één van de aangehaalde andere erbij (vooral de zumio, de enige die altijd binnen handbereik ligt).

    1. Zumio staat al even op mijn verlanglijstje! 😀
     Maar de luchtdrukspeeltjes zijn voor mij ook de mindere. Ook ik pak ze er zelden bij. Inderdaad zonde van de prijs, maar de Premium werkt voor mij wel precies op een dieper niveau en minder agressief op mijn clitoris.
     (dat af en aan-slaan kan je trouwens afzetten met een knoppencombinatie, die ik even niet vanbuiten weet)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *