Sextoy Review: Satisfyer Mono Flex! Ideaal voor beginners.

Satisfyer is on a roll! Anderhalf jaar geleden was het al duidelijk: ze zijn van plan de markt zo’n beetje over te nemen. Ze maken alles, in alle vormen en maten en kleuren. Waar ze begonnen als merk dat graag letterlijk kopieert van andere merken, gaan ze stilaan echt de goede kant uit. Met prachtige originele modellen die, jawel, ook nog eens best goed zijn. Zoals deze Mono Flex. Kwaliteit voor een prijsje, wat wil je nog meer? 😀

Ik kreeg de Mono Flex van Easytoys. Je vindt er zo goed als alle speeltjes van Satisfyer (en uiteraard nog veel meer 😉 ).

Details

Alle Satisfyer speeltjes zijn verpakt in mooie, kleurrijke doosjes. Je ziet het speeltje en een prachtige lijnen-tekening. Voelt heel inclusief en uitnodigend aan. Mochten ze het plastiek in hun verpakkingen nu nog een klein beetje extra kunnen beperken, dan zou het helemaal ideaal zijn. 😀

In de verpakking vind je onder het plastiekje een laadkabeltje en een handleiding. Basic, maar prima. 

Je kan de Mono Flex makkelijk opladen met het bijgeleverde magnetische kabeltje: de ene kant klik je magnetisch vast op het speeltje, de andere kant stop je in een USB-stopcontact. Omdat het speeltje gemaakt is van silicone en waterdicht is, is het makkelijk om te reinigen. Ik spoel mijn speeltjes altijd gewoon af onder de kraan met een mild zeepje, maar een toy cleaner kan natuurlijk ook. 

Knopjes

De Satifyer Mono Flex heeft 4 knopjes! Eerst even aangeven dat ik daar echt heel blij om ben. Alles waar ik hier altijd om roep (ik wil zachter kunnen, niet steeds door alle patronen moeten zappen,…) is aanwezig! Maarrrrr: het had wel wat logischer gekund. 

Om te beginnen zet je het speeltje aan met het dubbele ~ knopje. Met dat knopje zet je het speeltje ook weer uit, connector je met de App én zap je door de vibratie-patronen. Met de enkele ~ kan je terug door de patronen. + en – dienen enkel om de vibraties harder en zachter te laten gaan. Voor mijn sextoy-hoofd niet helemaal logisch en ik moet dus vaak wel even zoeken met deze Mono Flex, maar ik ben er ook zeker van dat dit echt heel snel went.

Daarnaast toch ook nog even meegeven dat de knopjes ietsjes beter voelbaar hadden mogen zijn. Je hebt echt geen idee waar je op drukt nu. Ideaal als je van verrassingen houdt. 😀

App

Satisfyer sprong een tijdje geleden mee op de App-trein en baande zich een weg naar voren! Heel wat van hun toys zijn tegenwoordig dus ook bestuurbaar met de Satisfyer App. Zo ook dus deze Mono Flex! 

De App van Satisfyer kan wat de meeste andere App’s van Sextoys ook kunnen: je kan patronen maken, je kan het speeltje laten bewegen op muziek en (het meest belangrijke) je kan je partner toegang geven tot het besturen van je speeltje. Of die nu naast je zit, of aan de andere kant van de wereld. 

Satisfyer Connect, de App van Satisfyer dus, is redelijk stabiel en werkt best goed. Alleen het connecteren met je partner loopt al wel eens mis. Ik neem aan dat dit in de komende maanden nog stevig zal verbeteren.
Om de Mono Flex met de Satisfyer Connect te verbinden, druk je een paar seconden op de Aan-knop (in dit geval de dubbele ~ knop dus) en in de App klik je bovenaan rechts op de “connect-linkjes”. In de meeste gevallen is het echt gewoon zo makkelijk.

Zelf hou ik er niet zo van om mijn gsm mee in bed te nemen. Vooral met handen vol glijmiddel en andere dingen, durft dat al wel eens vervelend te zijn. Maar het voordeel aan de App is wel dat je beide motoren van de Mono Flex (1 in het lange deel en 1 in het clitoris-deel) apart van elkaar kunt aansturen. En dat kan echt voor een perfecte stimulatie zorgen!

De Test

Zei ik al dat ik deze Mono Flex prijs-kwaliteit echt heel goed vind? 🙂 De vibratie is vrij krachtig en redelijk diep. De vorm is ook goed: het lange deel is licht gebogen en raakt mij inwendig best aangenaam. Het deeltje voor de clitoris is breed genoeg om niet té intens te zijn en past ook verrassend goed bij mijn lichaam. Het helpt ook echt dat zowel het lange als het korte deel best flexibel zijn, maar toch zeker nog stevig genoeg. 

Daarmee heb ik eigenlijk alles al wel gezegd he… 😉 Ik heb vaak moeite om een Rabbit-vibrator echt leuk te vinden, maar dat is bij deze Mono Flex dus geen probleem. Een orgasme krijgen gaat heel vlot en voelt ook nog eens echt goed.

Zalig ook dat er zoveel knopjes zijn (1 voor iedere functie eigenlijk), waardoor je makkelijk kan zappen naar wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft. Voor mij is dat meestal: langzaam opbouwen van zacht naar wat harder, misschien eens een patroontje tussendoor om dan weer terug naar een gewone rechte bzzzz vibratie te gaan. En dan, als ik klaarkom, weer snel zachter zetten, zodat het orgasme heerlijk kan uitdijnen… Dat kan dus helemaal perfect met de Mono Flex, zonder dat ik eerst door 10 andere functies moet zappen. 

Conclusie

Ben je een beginner of is je budget wat beperkt? De Satisfyer Mono Flex is gewoon echt een goede vibrator met ook nog eens heerlijk veel functies.
Als je al wat meer vibrator-ervaring hebt, denk ik dat deze Mono Flex je niet echt veel extra zal brengen. Dan zijn er echt nog wel betere speeltjes op de markt.
Maar over het algemeen en rekening houdend met de prijs: helemaal toppie!

Je koopt de Mono Flex bij Easytoys voor €49,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *