Sextoy Review: Satisfyer Double Wand-er

Satisfyer stuurde me weer een hele doos met speeltjes. Ik had er zelf om gevraagd, want ze brengen voortdurend nieuwe dingen uit en heel vaak is de prijs-kwaliteit echt wel super ok! Maar ik verwacht steeds dat ze me dan een speeltje gaan sturen. Niet 5 toys tegelijk! Maar geen klagen,  uiteraard! Ik ben heel blij dat ik hun speeltjes mag uittesten en reviewen.
In deze review een uitgebreid verslag van de Satisfyer Double Wand-er.

De Double Wand-er is een Wand vibrator (duh). Een groot exemplaar, met een kop die je kunt wisselen met een redelijk makkelijk draai-systeem. In de verpakking krijg je standaard twee koppen: een normale grote kop voor een wand en dan ook nog een opzetstuk met een deel om in te brengen.
Veel keuzemogelijkheden dus!

Details

De Satisfyer  Double Wand-er is verpakt in een grote kleurrijke doos. Je kan het voorste stuk open klappen en dan zie het de toy en de opzetstukken door het doorkijkglaasje. Je maakt de doos open door het afscheurstrookje los te scheuren. Zo ben je helemaal zeker dat je een 100% nieuwe toy in handen krijgt. Voelt wel heel erg alsof het “voedingswaren” ofzo zijn, maar het doet wat het moet doen. 

Binnenin de doos vind je de Double Wand-er en het extra opzetstuk. Vandaar de double dus 🙂 Onder het plastieken deel vind je ook de oplaadkabel en de handleiding. Netjes en basic. 

De Double Wand-er is waterdicht (tot max 1m voor max 30min), dus je kan hem makkelijk reinigen onder de kraan. Omdat de opzetstukken afneembaar zijn, kan je ook makkelijk enkel deze delen proper maken en hoef je niet iedere keer de hele toy te reinigen. Een milde zeep en toy cleaner zijn aan te raden, maar met enkel wat er kom je ook al heel ver. 

Opladen gaat ook verrassend snel. Satisfyer gebruikt hiervoor hun typische magnetische laadkabel. Ik twijfelde wat of die wel snel genoeg zou zijn en of de Double Wand-er dan wel voldoende vermogen voor lange tijd zou hebben, maar dat blijkt allemaal echt heel goed mee te vallen.

Knopjes

De toy heeft 3 knopjes: een ~ knopje, een + en een -. Je zet het speeltje aan en uit door langer op de ~ knop te drukken. Eens de Wand aan staat, kan je met de ~ knop ook zappen tussen de standjes. Met + en – ga je dan weer harder en zachter. Super easy. 

De Double Wand-er heeft in totaal 10 standjes die telkens 5 keer harder of zachter kunnen. Veel keuze dus.

En daarnaast is de Satisfyer Double Wand-er ook nog bestuurbaar met de Satisfyer app. Hier heb ik geen extra foto’s enzo van, want dit is het geval bij zo goed als alle nieuwe Satisfyer speeltjes en het werkt ook steeds op dezelfde manier. Als je meer wil weten over de Satisfyer App, dan vind je die uitleg bij de Sexy Secret.

De Test

Om de Satisfyer Double Wand-er echt te kunnen gaan gebruiken, kies je eerst het opzetstuk waarmee je aan de slag wil. Ik was wat bang dat het opzetten en weer afhalen omslachtig zou zijn, maar het is eigenlijk echt heel simpel. Je moet gewoon even opletten dat de stukjes een beetje in elkaar passen en dan kan je de kop met een korte beweging makkelijk vastdraaien. En ook weer los, natuurlijk. Let wel: je gebruikt het wel iets van kracht en druk voor. Op die manier zorgen ze er ook voor dat de kop niet zomaar ineens kan loskomen tijdens gebruik. 

Zelf kies ik eigenlijk altijd eerst voor de gewone ronde kop en niet voor het G-spot gedeelte. Om iets inwendig te gebruiken, ben ik liefst al wat opgewarmd. En ik heb uitgetest om de bolle kant van het G-spot opzetstuk te gebruiken zoals ik de bolle kop gebruik, maar dat voelt toch niet helemaal hetzelfde. Het gewone stuk dus om te starten!

De vibraties van de Satisfyer Double Wand-er beginnen eigenlijk redelijk goed. Dat wil voor mij zeggen dat ik standje 1 en 2 nog wel ok vind, maar hoger dan dat eigenlijk bijna niet kan verdragen. Niet zozeer door de kracht, wel door de scherpheid van de trillingen. En zelfs op de laagste stand, heb ik in het begien zo’n “oh ja!” gevoel dat dan na een tijdje precies wat minder en minder lijkt te worden. Ik ben gewoon echt niet wild van de vibratie.

Nadat ik al best wel wat andere wands heb mogen testen, moet ik van deze Double Wand-er toch zeggen dat de vibraties wel krachtig zijn, maar niet echt doordringen in mijn lichaam. Op mijn intieme delen voel ik al snel alles wat overgevoelig/gevoelloos worden (die grens is soms maar dun) en voor echte lichaamsmassage voelt het ook al niet echt geweldig. En eigenlijk stopt het daar dan al wel wat, voor mij. 

Maar dan is er natuurlijk ook nog het G-spot deel. En helaas moet ik ook hiervan zeggen dat ik er niet super wild van word. Al denk ik niet dat dat echt aan de Double Wand-er zelf ligt. Het is gewoon niet makkelijk om met zo’n grote toy de juiste bocht te kunnen maken om mijn G-spot goed te raken. Als ik de Double Wand-er aan mijn partner door geef, gaat het beter. Kortom: mijn armen zijn gewoon te kort. 😉

Conclusie

Vind ik deze Satisfyer Double Wand-er echt slecht? Nee, eigenlijk niet. Ik heb hem echt wel een paar keer gewoon zomaar uit de schuif genomen. Maar vergeleken met heel wat andere Wands die ik al heb, is deze gewoon ook niet echt super. 

De vibratie is krachtig, maar eerder aan de scherpe kant. Dat werkt niet zo goed voor mijn lichaam, maar voor vele anderen wel. Dus als dat iets is wat jij leuk vindt, dan kan de Double Wand-er zeker iets voor jou zijn. 

Het systeem met de wisselbare kop vind ik dan wel echt weer heel goed gevonden. Dus je krijgt ook echt wel 2 toys voor een belachelijk lage prijs. 

Mocht deze Double Wand-er nu €150 gekost hebben, zou ik hem eigenlijk echt afraden en zeggen: kijk, er is een pak beter op de markt voor die prijs.
Maar voor €60 heb je hem al in huis. En dat is echt heel weinig voor een app-bestuurbare Wand vibrator met 2 verschillende opzetstukken!

Je koopt de Satisfyer Double Wand-er bij Bol voor net geen €60.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *