Sextoy Review: Satisfyer Curvy 1+ en Curvy 3+!

Ik kreeg een tijdje terug weer een kleine levering van Satisfyer. Altijd spannend: ze sturen vanalles op maar zeggen nooit wat het zal zijn. Deze keer was het dus de Satisfyer Curvy 1+. Een speeltje op luchtdruk met vibraties. Intussen een beetje het handelsmerk van Satisfyer.
En een maand of twee later lag er plots nog een pakketje voor de deur. Het was de Curvy 3+. Ongevraagd, maar ik besloot dan maar om voor een vergelijkende review te gaan. Er zat trouwens nog een extra Cruvy 1+ in het doosje! Daarover meer op het einde van deze review. 😉

Bijzonder aan deze Curvy’s, is dat je beide speeltjes ook kan bedienen met een App: de nieuwe “Satisfyer Connect” App. En dat voor een echt super lage prijs. Zotjes!

Ik wil deze review dan ook graag even beginnen met een klein beetje uitleg over Satisfyer. Het is een merk dat groot geworden is door designs en ideeën van andere merken te herwerken. Daarna verkopen ze hun eigen product aan de helft van de prijs (of nog minder) van het oorspronkelijke product. Ze roepen daar dan graag heel luid bij dat hun product zoveel goedkoper is en dat andere merken belachelijke prijzen vragen. Klopt, maar ontwikkeling en nieuwe dingen uitvinden kost uiteraard een pak. En die kost spaart Satisfyer volledig uit. 

Maar genoeg geklaag: wat belangrijk is, is uiteraard vooral de geleverde kwaliteit. Doen de Curvy’s het even goed als andere luchtdrukspeeltjes, is de App stabiel, dat soort dingen. En tegenwoordig doet ook Satisfyer erg hun best om met nieuwe en originelere dingen te komen, waar ze uiteraard wel wat extra punten voor krijgen. 

Details

Beide Curvy’s zijn verpakt in de nieuwe verpakking van Satisfyer. Mooi, stijlvol, kleurrijk, … Echt super! Mochten ze nu enkel nog het plastiek kunnen weglaten uit hun verpakkingen, dan kregen ze helemaal 10 op 10!

In het plastiek binnenin vind je het speeltje, eronder een magnetische oplaadkabel en een handleiding. Die handleiding is heel erg nodig, aangezien de Curvy ook werkt met een App.

Opladen is makkelijk met de magnetische oplaadkabel. Je klikt die gewoon magnetisch vast op de metalen puntjes die daarvoor voorzien zijn. De andere kant kan in een USB-stopcontactje.
Beide Curvy’s zijn helemaal waterzicht en dus redelijk makkelijk te reinigen. Meer daarover lees je hier.

Over de knopjes heb ik wel wat te zeggen. Beide Curvy’s hebben er drie knopjes: 2 om de luchtdruk mee te bedienen en 1 voor de vibratie. Maar om de 1 of andere reden, vond ik dat in het begin echt niet logisch werken. Een beetje een nadeel aan veel en vaak speeltjes testen: op den duur verwacht je bepaalde zaken. Zo staat de knop om de Curvy Aan en Harder te zetten bij beide speeltjes in het midden. En daar loopt het al wat fout voor mij, want ik wil dan op de knop erboven duwen om harder te gaan. En om harder te gaan met de luchtdruk, duw je dus gewoon nog eens op de Aan/Uit knop.

Bij de Curvy 3+ is de knop boven de Aan/Uit knop om de luchtdruk zachter te zetten. Bij de Curvy 1+ voor de vibratie. En zo kwam ik er dus pas bij de Curvy 3+ echt goed achter hoe de knopjes werken. Maar waarom staan die ook anders bij beide speeltjes?
Ok, toegeven, er zullen niet heel veel mensen zijn die ze beiden aankopen, maar hoe gek is dat? In elk geval: die van de Curvy 3+ staan voor mij dus om de 1 of andere reden veel logischer. 

Beide Curvy’s hebben wel echt veel mogelijkheden qua luchtdruk en vibraties. Ik tel voor beide 11 luchtdruksnelheden en 11 vibratiestanden. Je kan de vibrator trouwens ook perfect los van de luchtdruk gebruiken. En de luchtdruk los van de vibratie. Veel opties dus!

De Test

Ik kreeg in eerste instantie dus enkel de Curvy 1+ van Satisfyer en al snel kwamen er heel wat positieve reviews uit. Om te beginnen had ik eigenlijk echt heel wat moeite om de Curvy 1+ goed te doen werken zonder app. Ik vond maar niet welke knopjes ik moest gebruiken (jaja, lees the manual, maar soms heb ik daar echt even geen zin in 😉 ).
Het heeft me wel wat tijd gekost om dat helemaal uit te zoeken, maar dan nog: het voelde nog steeds allemaal wat mweuh. Niet slecht ook niet, maar zeker ook niet fantastisch. De vibratie helpt wel wat om de luchtdruk te ondersteunen, maar niet genoeg om het echt geweldig te doen voelen.

Ik schreef dat bij de eerste testen gewoon af op het feit dat ik niet van luchtdruk hou. Maar! (je hoorde me al komen he 😉 ) Toen kwam de Curvy 3+ thuis aan. Ik had eigenlijk iets anders gevraagd aan Satisfyer, maar ze sturen me altijd maar wat. Lichtelijk lastig omdat ik iets aankreeg waar ik niet om had gevraagd, besloot ik toch de Curvy 3+ ook te testen. En dat bleek een heel goed idee! 

Tuut!

De tuutjes van beide speeltjes zijn namelijk heel verschillend. Het woord “tuutje” nam ik trouwens over van Luna van Climaximaal, en als ik het over “tuutjes” heb, dan bedoel ik dus het stukje van het speeltje dat rond je clitoris gaat, het mondje, als het ware. De tuutjes van deze 2 Curvy’s zijn echt heel verschillend. 

Ik heb zelf een kleine en nogal diepliggende clitoris, dus ik ging er eigenlijk altijd vanuit dat grotere, bredere tuutjes beter zouden werken voor mij. Vraag me niet waarom. Maar als ik er dan verder over nadenk, besef ik plots dat ook de We-Vibe Melt zo’n kleiner, aansluitende tuutje heeft en dat ook dat tot één van mijn favorieten behoort. Het tuutje maakt dus écht wel uit! Het is de eerste keer dat ik dat zo bewust ervaar!

Daarnaast kan je, als je heel goed kijkt, ook zien dat het deeltje dat voor de luchtdruk zorgt bij de Curvy 3+ een beetje schuin staat. Ik denk dat dat voor mij beter werkt omdat de stimulans dan iets minder “direct” aanvoelt. Toch bijzonder, hoe zo’n kleine verschillen bij je lichaam voor zo’n ander gevoel kunnen zorgen! (het is btw echt heel moeilijk te zien op de foto’s, maar ik heb mijn best gedaan 😀 )

Curvy 1+ VS Curvy 3+

Ik vond het in eerste instantie maar stom, dat Satisfyer 3 zo goed als dezelfde speeltjes op de markt bracht (ja, er is natuurlijk ook nog een Curvy 2+ 😉 ). Maar het werd al vrij snel duidelijk dat er dus echt een verschil is! 

De vraag is alleen: hoe kies je dat als je echt geen ervaring hebt hiermee? Zelfs ik, die nu toch al wel een stuk of 10 luchtdruk-toys mocht testen, dacht ook nog steeds dat de Curvy 1+ beter zou zijn voor mij. 

Ik denk dat ik het het best kan omschrijven volgens de manier waarop je lichaam gevormd is en hoe gevoelig je bent. Het lijkt me dat een kleinere opening, die wel redelijk diep is (oppervlakkig voelt vaak directer en pijnlijker), zo’n kleine opening is beter voor een kleinere clit. En ik heb zelf uiteraard geen grotere clit die anders voelt, maar het lijkt me dat die grotere openingen zo wat algemener zijn. Dat die beter werken als je clit wat groter is, of minder afgedekt door een huidje erover… 

De Curvy 3+ voelt voor mij echt intenser. Alsof de luchtdruk minder direct aan mijn clitoris trekt, maar er wel dieper en aangenamer op inwerkt. En dat trekt zich ook door met de vibratie. Bij de Curvy 1+ is die er wel, maar lijkt die me niet te stimuleren zoals voor mij goed aanvoelt. Curvy 3+ lijkt het allemaal wat meer naar voren te brengen. 

Satisfyer Connect

Apps kosten me altijd best wel wat moeite om te testen, maar amaai, de corona tijd en het feit dat zowel mijn vriend als ik alle dagen samen thuis zijn helpt echt niet. De reden is vrij simpel: ik probeer mijn telefoon weg te houden van mijn seksleven, ben er zo al genoeg mee bezig. 

Maar: ik kan me wel voorstellen dat je dit soort apps een echte zaligheid vindt, als je bijvoorbeeld niet met je partner samen woont. Je kan de beide Curvy’s dan echt besturen vanop afstand. De persoon die het speeltje gebruikt, zet de gsm open en connecteert met een partner. Dat gaat soms vrij vlot en soms is het een beetje zoeken. Satisfyer is een nieuwkomer op het vlak van App-bestuurde speeltjes. Ik ga er vanuit dat hun App alleen nog maar zal verbeteren. Maar nu zit je dus af en toe nog een beetje met wat kinderziektes.

Om het speeltje te “Pairen” met de App, hou je de Aan/Uit-knop 4 seconden ingedrukt tot je 2 bzz-tjes voelt. Daarna gaat de verbinding echt bijna vanzelf. Je kan dan ook zien hoeveel batterij je speeltje nog heeft en kunt, in het geval van de Curvy’s, de luchtdruk en de vibratie apart bedienen.

Je kan echt super veel met de app! De Curvy’s kunnen ritmisch zuigen, luchtdruk en vibreren op muziek of stem, je kan ook patronen sharen met de “community” en zelfs een alarm instellen voor jezelf om aan te geven wanneer je met je speeltje gaat spelen. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Conclusie

Beide Curvy’s zijn qua kwaliteit echt heel goed, zeker voor de prijs! De Curvy 3+ kan naar mijn gevoel net ietsje meer dan de Curvy 1+ en ziet er vooral wat stijlvoller uit. Maar eigenlijk kies je best vooral op welk tuutje het best past voor jouw clitoris. En ja, dat kan wel een beetje zoeken zijn…

Zoek je een luchtdrukspeeltje waar je veel mee kan, waar je echt mee kan experimenteren én waarbij je ook nog eens de controle aan iemand anders kan geven? Voor nog geen €50 kun je echt niet sukkelen met deze Satisfyer Curvy’s!

Je koopt de Curvy 1+ hier bij Easytoys voor €49,90 en de Curvy 3+ hier bij Bol voor ongeveer €35.
De oorspronkelijke prijs voor beide speeltjes is €49,90, maar de prijzen schommelen heel erg.
Op deze pagina vind je alle Curvy’s die je bij Bol kunt krijgen! 

Win-actie!

Oh jawel!
Ik kreeg 2 Satisfyer Curvy 1+ doosjes toegestuurd, dus geef ik er graag 1tje weg!
Laat me hieronder in de comments of via Instagram weten waarom jij hem graag zou winnen en wie weet komt ie binnenkort jouw kant uit! 😉

Ik maak de winnaar bekend op Instagram op zondag 27 juni!

12 thoughts on “Sextoy Review: Satisfyer Curvy 1+ en Curvy 3+!

 1. Deze stonden al lang met een vraagteken op mijn lijst. Ik denk namelijk ook al lang dat luchtdruk niet mijn ding is.
  Ik zou dus het liefst de curvy 3 proberen na jouw review, maar de curvy 1 is ook welkom om te proberen 🙂

 2. Toen ik je blog las, het stukje van de knopjes, dacht ik oh jee, veel te ingewikkeld. Maar niet zo ingewikkeld als een nieuw lief te zoeken en ermee om te gaan 😂 Dus ik zou deze graag winnen 😀

  1. Haha! Zalig!! De knopjes zijn niet zo ingewikkeld als ik het doe klinken hoor, dus dat zou al zeker goed komen! 😉

 3. Omdat de Pinguïn hier zo een succes is en er toch alleen maar voetbal op tv is wil ik wel eens een andere satisfyer proberen 😏

 4. Blog gelezen ✅ ik wil deze graag winnen omdat hij nog op mijn verlanglijstje staat, hoor er alleen maar goede dingen over dus ben super benieuwd. Ik heb nog geen toys op app dus dat lijkt me ook interessant om te ontdekken. En over 2 weken ga ik samen met mijn nu verloofde dan man op huwelijksreis, hoe tof is het om dan een nieuw speeltje samen te kunnen testen

 5. Zelf heb ik dus wel wat speeltjes liggen , maar nog geen ervaring met luchtdruk en dat wil ik graag testen 🥰 hoor er zoveel geweldige dingen van 😜 en wil men ervaring daarna graag delen met jullie😍

 6. Oooh leuk zo’n vergelijkende review! Heel nuttig!
  Nu ik het heb gelezen wil ik die zoooo graag, want seksleven koppelen aan muziek? Sounds like heaven!

 7. Hoi, super leuke winactie weer 😃!! Graag zou ik hem willen winnen! Ik heb nog geen sextoy (ja echt 🙈)maar ben er heel nieuwsgierig naar. Ik durf steeds geen toy te kopen, merk dat t toch een drempel is voor mij. Dus als ik hem zou winnen zou ik hem uit kunnen proberen en misschien kom ik over de drempel heen omdat de eerste stap al is genomen. 😎

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *