Sextoy Review: ROMP Riot

Hoera! ROMP heeft weer een hele reeks nieuwe speeltjes op de markt gebracht!
Ik word hier heel erg blij van, want hun vorige reeks was echt helemaal top. Prijs-kwaliteit dan toch. De ROMP toys zijn niet duur, de vibraties zijn (tot nu toe al zeker) helemaal goed. Ze zijn speels en kleurrijk en gewoon helemaal hoera! 

Ik kreeg deze keer een heel pretpakket toegestuurd: met totebag en 6 verschillende toys. En dit is dus de review van de ROMP Riot.
De reviews van de ROMP Cello (met afstandsbediening), de Bass en Amp (anale toys) en de Mosh en Dash (voor de penis) heb je nog te goed!

Wil je graag de reviews herlezen van alle andere ROMP speeltjes die ik getest heb? Ik link ernaar helemaal onderaan deze review!

Details

De verpakkingen van ROMP zijn heel erg kleurrijk en leuk. Ze mikken duidelijk op een wat jonger publiek. De buitenkant is eigenlijk gewoon een kartonnen omhulsel, binnenin vind je het speeltje in zo’n plastieken ding. Het is vrij duidelijk dat ze wel besparen op hun verpakkingen, maar dat is op zich zeker ok als de speeltjes verder helemaal top zijn.
Op de verpakking staat trouwens duidelijk alles wat je moet weten: alle specificaties, de afmetingen, alles staat er op. Top gedaan dus!

In de verpakking vind je dus het speeltje. En aan de onderkant van dat plastieken deel, zit een handleiding, een vel met leuke stickers, een kleurrijke oplaadkabel én een “playbook”. Die laatste legt in enkele duidelijke tekeningen uit hoe je het speeltje kan gebruiken, opladen, reinigen en geeft je enkele tips om ermee te spelen. Echt heel leuk! 

Opladen doe je verder makkelijk door de pin in de zijkant van het speeltje te duwen (even zoeken, maar er is een puntje dat er speciaal voor gemaakt is). ROMP heeft leuke opvallende kabel met zwart en geel.
De Riot is spatwaterdicht. Dat wil zeggen dat het speeltje onder de kraan mag, maar beter niet mee in bad of onder de douche. Maar om te reinigen is dat dus wel vrij eenvoudig. 

Qua knopjes zijn we ook snel uitgepraat. Er is er eentje en daarmee zet je de Riot aan en uit én zap je door de 10 vibratie-snelheden. Geen fan van maar 1 knopje, zoals je vermoedelijk wel weet, want het maakt het erg vervelend als je per ongeluk een keer te veel drukt. En ook uitzetten op het juiste moment kan erg lastig zijn. Maar bij zo’n heel klein speeltje (en het is echt wel mini), is 1 knopje ook wel gewoon redelijk normaal. 

De Test

Had ik al aangegeven dat ik best enthousiast ben over de ROMP toys? 🙂
Dat maakt het soms wat moeilijk om objectief te reviewen. Maar ik heb toch mijn best gedaan!
De ROMP Riot is een erg klein speeltje. Bullets zijn meestal klein, maar deze is toch nog net een tikje kleiner. En eigenlijk wel handig in gebruik ook. 

De vibraties zijn best krachtig en ook nog redelijk diep. Niet zo diep als bijvoorbeeld de We-Vibe Tango, wat mijn absolute favoriete bullet is, maar eigenlijk echt best nog wel ok.
De ronde punt is hard met een fijn laagje siliconen erover. Hierdoor komen de vibraties ook echt vrij goed en direct door op de plaats waar je dat wil. Al moet ik ook wel zeggen dat je hierdoor ook wel wat vibratie in je vingers krijgt. En dat dat niet altijd even handig is als je glijmiddel gebruikt of af en toe van standjes wil wisselen. 

Het knopje van de Riot zit aan de onderkant van het speeltje. Dat is soms echt handig om in te drukken, maar omdat het zo’n klein speeltje is, is het soms wel wat sukkelen om het speeltje handig vast te houden én dan ook nog het knopje te kunnen indrukken.
Maar eigenlijk is dat ook gewoon een beetje muggenziften. Want dat went natuurlijk ook echt wel snel. 

Dus ik kan deze review echt behoorlijk kort houden. De vibraties zijn echt best ok, het silicone voelt goed aan, je kan veel met de afgeronde punt en prijs kwaliteit is dit gewoon echt een hele fijne bullet!  

Conclusie

Bon ja, dat was hier eigenlijk al een conclusie hierboven he! Maar eerlijk is eerlijk: voor deze super basis prijs, krijg je echt een leuke bullet. Met toffe kleurtjes, oplaadbaar, waterdicht, 10 verschillende standen en alles erop en eraan. 

Maar nog eerlijker: deze ROMP Riot is uiteraard niet van dezelfde kwaliteit als bijvoorbeeld de Tango, zoals ik hierboven al aangaf. Het is, voor deze prijs, echt een super tof speeltje. Ideaal voor beginners of als je graag wil ontdekken of een bullet voor jou kan werken. 

Je koopt de ROMP Riot voor €19,90 bij Easytoys.

Nog meer ROMP Toys ontdekken?

Lees hier de review van de ROMP Beat.
Lees hier de review van de ROMP Jazz.
Lees hier de review van de ROMP Free en Shine.
Lees hier de review van de ROMP Hype en Flip Wand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *