Sextoy Review: Rianne S – Femsation…

Voor Valentijn kreeg ik een grote doos met 3 verschillende speeltjes & een kinky setje van Rianne S!
Cadeautjes hoef ik in principe niet te reviewen, maar het is uiteraard mijn bedoeling dat jij goed weet wat je koopt! En ik ben stiekem ook wel fan van Rianne S! 🙂

Rianne is een Nederlandse dame die een heel aantal jaar geleden besloot om zelf seksspeeltjes op de markt te brengen. Op dit moment zijn er wel meer Nederlandse bedrijven die beweren uniek te zijn op dat vlak, maar Rianne was absoluut 1 van de eerste. Haar speeltjes zijn niet allemaal zelf ontworpen, ze komen van China. Maar dat is bij 90% van de speeltjes het geval tegenwoordig en Rianne is er zeker eerlijk over.
De keuzes die ze maakt voor de speeltjes in haar assortiment zijn doordacht & weloverwogen. En die verpakkingen… de verpakkingen zijn gewoon geweldig! Stuk voor stuk cadeautjes (aan jezelf of iemand anders 🙂).

Details

Zoals ik net al zei, zijn de verpakkingen van de Rianne S speeltjes stuk voor stuk pareltjes! Het verraste me dus wel een beetje toen ik de verpakking van de Femsation zag. Pas op, ze is absoluut mooi! Met de paarse & roze kleuren en de gouden tekening. Maar de meeste Rianne S speeltjes zijn gewoon echt nog leuker verpakt, in schattige tasjes enzo (ik ben verwend, ik weet het).

In het doosje vind je de Femsation, een handleiding, leuk kaartje en een oplaad-kabeltje met pin. Mooi verpakt, proper gedaan.
De Femsation spreekt me eigenlijk meteen aan. Het knopje is makkelijk te bedienen en de bolle vorm ligt echt makkelijk in de hand en ziet er ook nog eens leuk uit. Het speeltje heeft 5 standjes. 3 gewoon rechtlijnig (bzzzz) en 2 patronen (bzz-bzz-bzz). Ik heb liever meerdere knopjes, maar voor maar 5 standjes is één knopje eigenlijk prima. Het maakt het allemaal wat minder gecompliceerd.

Daarnaast is de Femsation natuurlijk ook helemaal waterdicht, waardoor je het speeltje makkelijk kan reinigen. Het is gemaakt van silicone en ABS-plastiek en daardoor dus ook echt lichaams-veilig.

De Test

Een tijdje geleden mocht in van Zumio twee van hun speeltjes testen: de S & de E. Beide speeltjes hebben een dunne en harde tip die heen-en-weer beweegt. Sinds de Zumio op de markt kwam, zijn er nog heel veel andere speeltjes uitgekomen die ongeveer met hetzelfde principe werken. Zo ook dus deze Femsation.

Maar als ik de Femsation aan zet, voel ik toch echt meteen het verschil. Daar waar de Zumio een heen-en- weer-gaande beweging maakt, gebruikt deze Femsation precies meer een echte vibratie. In mijn hand voelt het zachter en minder direct aan. Het speeltje zoemt wel behoorlijk irritant. 🙂 Ik ben dus echt heel benieuwd!

Het is denk ik wel duidelijk dat de Femsation een echte Pinpoint stimulator is. Dat wil zeggen dat je echt mikt op 1 bepaald deel van je vulva of je clitoris. Ik weet intussen heel goed van mijn lichaam dat ik liever een breder gebied stimuleer, ondanks het feit dat ik de gevoelige plekjes wel weet te vinden. Speeltjes zoals deze zijn dus wel een beetje een uitdaging voor mij…

Met veel waterbasis glijmiddel (ik gebruik momenteel meestal Sliquid Sizzle) in de aanslag, begin ik met testen. En hoewel de tip minder hard lijkt te bewegen dan bijvoorbeeld die van de Zumio, is het toch nog steeds echt super intens voor mij… Ik kan het het best vergelijken met iemand die met je clitoris probeert te spelen die niet zo heel goed weet hoe of je lichaam niet zo goed kent. Het voelt wat onbeholpen.

Wat ik het liefst lijk te doen met speeltjes zoals de Femsation, is het vlinderlicht over mijn schaamlippen en zelfs clitoris laten gaan. Het lijkt soms zelfs bijna of ze mijn clit niet echt raken. Dan voelt het voor mij best aangenaam en kan ik langzaam opbouwen en mijn lichaam laten wennen. Als ik het gevoel heb echt meer te willen, druk ik de punt (of soms zelfs het hele staafje) tegen mijn clitoris aan. Mijn favoriete kant is links er langs. 😉
Op deze manier zit de opbouw goed en voelt het orgasme redelijk ok. Al blijft het een orgasme dat niet volledig lijkt door te komen omdat mijn lichaam wat bang lijkt te zijn van de superstevige stimulatie.

Conclusie

Het feit dat het soort stimulatie van de Femsation (pinpoint is altijd behoorlijk direct) niet echt mijn ding is, ligt absoluut niet aan het speeltje zelf. De vorm ligt op zich heel leuk in de hand, het design is tof en ik kan me zo voorstellen dat dit krachtige, directe gevoel voor veel lichamen wel werkt.

Als ik er iets aan mocht veranderen, dan was het het nogal irritante hoge geluid. En ik zou er sowieso ook een knopje aan toevoegen. Ik hou er niet van om niet terug te kunnen zappen door de standijn, zelfs al zijn het er maar vijf.

De Femsation lijkt me ideaal als je houdt van de mooie, stijvolle look van de Rianne S toys. Dankzij de heel schappelijke prijs, is dit ook een ideale toy als je graag wil ontdekken of Pinpoint iets voor jou is.

Je koopt de Rianne S Femsation voor €47,90 bij Bol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *