Sextoy Review: Rianne S Bunny Bliss

Rianne S is een merk naar mijn hart. De speeltjes zijn kleurrijk en best creatief gekozen, de verpakkingen zijn ronduit prachtig.
Ik ben dus meestal super best blij als ik een pakketje van Rianne toekrijg! De laatste keer zaten er 4 producten in: Kinky Me Softly, de Femsation, de Pussy Playball en deze Bunny Bliss. Allemaal in de mooiste verpakkingen. 

Details

De Bunny Bliss is verpakt in een klein roze tasje. Het zou zo een make-up tasje kunnen zijn. Enkele van de zakjes van Rianne S zijn al heel snel mijn favoriete tasjes geworden om eender wat in mee te nemen. Super fijne én mooi doordachte verpakking dus! Alleen al hiervoor wil je een Rianne S cadeau geven en krijgen natuurlijk!

De Rianne S Bunny Bliss is oplaadbaar en waterdicht. Opladen doe je door het pinnetje in de daarvoor voorziene opening van het silicone te duwen. De andere kant van het kabeltje is een USB, zoals bij de meeste kabeltjes tegenwoordig.

Omdat de Bunny Bliss waterdicht is, is het speeltje ook makkelijk om te reinigen. Het is gemaakt van silicone (toch het bovenste roze deel) en daardoor volledig lichaamsveilig. Afspoelen met water en een zachte zeep of toy cleaner is dus zeker voldoende. Meer over het reinigen van je speeltjes lees je hier

Het speeltje heeft 1 knop om mee door de 10 vibratiestandjes te zappen. Ik zou altijd voor meerder knopjes kiezen, dat maakt het zappen gewoon zoveel gemakkelijker. Maar het is natuurlijk eerder een kleiner speeltje, dus het kan in dit geval nog wel.
Er zijn drie steady standjes (bzzzz) en tien patronen (bzz-bzz-bzz) 

De Test

Konijnenoortjes… Ik vind het idee echt super! Je legt ze rond je clitoris en ze stimuleren heerlijk langs beide kanten. Tenminste, zo beeld ik me in dat het zou moeten gaan. De praktijk is helaas vaak wat minder. Dat kan uiteraard ook wel komen doordat mijn clitoris eerder aan de kleine kant is, maar ik kan me voorstellen dat het voor nog wel meer lichamen het geval is: het past gewoon niet echt. 

Daardoor is het altijd een beetje zoeken hoe je de oortjes nu best positioneert. Je kan eigenlijk bijna niet anders dan 1 van beide oren tegen je clitoris drukken. De oortjes zijn wel een klein beetje flexibel, waardoor je ze een beetje samen zou kunnen drukken rond je clit, mocht je dat willen.

Daarnaast is de vibratie van deze Bunny echt heel erg krachtig. Echt. Heel erg krachtig!
Daardoor kan ik zelfs één oor eigenlijk maar moeilijk verdragen tegen mijn clitoris of ik moet echt al heel goed opgewarmd zijn op voorhand. Ik vind het echt heel jammer, want ik had zo graag eens een konijnen-oortjes-speeltje gehad dat ook effectief heel er aangenaam vibreert. Dat kan ik van deze Bunny Bliss helaas niet zeggen. 

Wil dat zeggen dat dit speeltje voor niemand echt kan werken? Natuurlijk niet. Als jij van harde, krachtige en eerder scherpe vibraties houdt, dan kan deze Bunny uiteraard werken voor jou. Ben je een beginner? Dan raad ik je toch aan een iets zachter exemplaar te kiezen. Of in elk geval een toy die wat zachter kan beginnen. Deze is gewoon echt “wow, das hard”. 

Conclusie

Ik hou het niet vaak kort in mijn reviews, maar ik kan eigenlijk niet veel meer zeggen over deze Bunny Bliss van Rianne S. De verpakking is, zoals gewoonlijk, echt helemaal top. Maar het speeltje zelf doet het echt niet voor mij. De vibraties zijn te scherp en te dun en de oortjes hadden iets flexibelers gemogen. 

Dat allemaal in combinatie met het feit dat je de Bunny Bliss bedient met maar 1 knopje én dat het speeltje toch wel €60 kost… Dan denk ik echt dat er betere toys op de markt zijn. En ja, ook Rianne S heeft echt heel wat beter te bieden dan dit!
Ik eindig graag met een positieve noot: verpakking, styling, kleurtjes en gevoel van luxe zijn echt hélemaal top!

Je koopt de Bunny Bliss bij Easytoys voor €59,90.
Koop je liever bij bol? Dan kan dat hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *