Sextoy Review en vlog: Pillow Talk Sultry

Een tijdje geleden kregen Tess, Luna en ik een mailtje van Euphoria. Of we nog eens iets wilde testen voor hen. Ze hebben een erg zware periode achter de rug, met heel de corona-crisis, zoals heel veel kleinere winkels, maar gelukkig gaat het nu beter met hen.
Tess, Luna en ik kozen samen de Pillow Talk Sultry eruit. 

Ikzelf was (en ben) echt wel fan van Pillow Talk. Het zijn prijs-kwaliteit echt super leuke speeltjes en deze Sultry heeft 2 functies. Het is een Wand-vibrator én de onderkant van het speeltje draait rondjes en kan je inbrengen. Daar waren we dus alle 3 erg benieuwd naar!

We maakten er samen een vlog over die je hier kan bekijken. Als je liever leest, kan je gewoon onder de video verder mij review lezen!

Details

Zoals alle speeltjes van Pillow Talk is ook de Sultry verpakt in een eenvoudige, maar stijlvolle witte doos. Binnenin vind je de Sultry, een oplaadkabeltje, een wit satijnen bewaarzakje, handleiding en een klein borsteltje.

De verpakking van de Pillow Talk Sultry is stijlvol wit met Zwarte letters. Het speeltje is zichtbaar door een doorkijkglaasje.
De verpakking is heel stijlvol.

Opladen doe je eenvoudigweg door het kabeltje door het speeltje te duwen op de daarvoor voorziene plaats. In het begin is het wat wennen als je dit systeem niet kent, maar het werkt normaal wel vlot. 

De Sultry is waterdicht, dus je kan hem gewoon reinigen onder de kraan. Het is wel een beetje grappig dat er bij de Pillow Talk speeltjes ook altijd een borsteltje wordt geleverd. Zoals Tess altijd zo mooi zegt: als je er een borsteltje moet bijgeven zodat mensen hun eigen vocht kunnen opkuisen uit de ribbeltjes, dan weet je toch gewoon dat je design niet top is? 

En dat is naar mijn gevoel wel iets om op te letten met deze Sultry. De bredere kop van de Wand vibrator is erg makkelijk proper te maken, maar de andere kant, die je inwendig kunt gebruiken, is heel wat lastiger met al die ribbels en versieringen. 

Knopjes?

De Pillow Talk Sultry heeft meerdere knopjes. Een grote in het midden en een kleiner aan elke kant. Drie in totaal dus. Zoals gewoonlijk laadt ik een speeltje op wanneer het toekomt en verwacht ik ook vrij meteen dat ik het erna even kan aanzetten om te voelen wat het doet. Bij de Sultry ben ik echt moeten gaan zoeken op de verpakking… 

Om het reisslot af te zetten, moet je drie keer kort na elkaar op de middelste grote knop duwen. Als je erna nog eens kort erop duwt, begint het speeltje te vibreren. Om de vibratie harder te laten gaan, moet je diezelfde knop langer ingedrukt houden. Om de vibratie uit te zetten, druk je weer kort op de knop. Er zijn geen vibratie-patronen, enkel rechtlijnige vibratie.

De knop met het swirl-symbooltje is voor het onderste deel, dat je dus inwendig kunt gebruiken. Het principe is hetzelfde: kort drukken om aan en uit te zetten, lang om de draaiende beweging te versnellen.

Het knopje met de W erop is om de warmtefunctie te activeren. Daar moet je eigenlijk gewoon niet te veel van verwachten. Het duurt super lang voor je de warmte voelt en het speeltje wordt ook maar warm op 1 specifieke plaats.

De Test van de Pillow Talk Sultry

Wand-kant

Met lekker veel glijmiddel (ik gebruik nog steeds graag de Sliquid Sizzle) bij de hand, begin ik met goede moed aan de test van deze Pillow Talk Sultry. Jep, ik ben fan van de vibraties van het merk en dat wordt ook bij deze Sultry meteen weer duidelijk. Een orgasme is nooit ver weg. 

Maar net als bij alle andere Pillow Talk speeltjes (ik testte al de Sassy en de Racy btw), vind ik het knopje echt lastig. Ik vind het namelijk heel fijn om mijn speeltje wat zachter te kunnen zetten als ik mijn orgasme krijg. En dat kan dus gewoon niet met dit 1e knopje, dat gaat alleen maar harder of uit. Intussen is het al zo ver gekomen dat ik dan maar de vibratie afduw en weer aanzet op het juiste moment. Dat gaat gelukkig erg snel, maar het vraagt wel wat correcte timing en loopt dus regelmatig fout. 😀

Ok goed, dit is ook wel wat muggenziften. De vibratie is echt prima en de kop voelt erg aangenaam aan en is ook behoorlijk flexibel. Dat kan echt een heeeeeel pak slechter!

Inwendige-kant

Maar dan heb dus ook nog die andere kant, die je inwendig kunt gebruiken. Dat is voor mij echt een heel ander verhaal. Het geeft me altijd het gevoel dat ik mijn lichaam helemaal niet zo goed ken, dat ik meer zou moeten voelen enzo. Maar ik voel hier dus echt gewoon suuuuper weinig van. 

Wat doet het nu precies? Wel, dat onderste deeltje met die punt, dat draait dus rondjes. Maar dan echt enkel de onderste 3cm en in relatief kleine cirkeltjes. En dat raakt me eigenlijk gewoon echt nooit waar ik dat graag wil. Het gevoel is ok, maar op geen enkel moment echt wauw. Het is voor mij eigenlijk een behoorlijk nutteloze functie.

Het kan wel leuk zijn om dat draaiende ding me veel glijmiddel tegen je clitoris en schaamlippen te laten draaien, ter opwarming bijvoorbeeld. Maar dan is het erna echt jammer als er inwendig echt weinig van voelt (of ik toch, in elk geval. 

Conclusie

Ik ben en blijf echt fan van Pillow Talk! Maar met dit draaiende uiteinde slaan ze naar mijn gevoel de bal wat mis. Op zich geen probleem, want de Wand-vibrator is echt helemaal prima! Maar wel wat zonde, want door de dubbele functie is het speeltje wat duurder dan de andere in de reeks. 

Ik zou je dus absoluut aanraden om voor een Pillow Talk te kiezen! En ook deze Sultry is echt helemaal prima als je er het geld voor hebt liggen. Verwacht gewoon niet te veel van dat draaien en die opwarm-functie. 🙂

Je koopt de Sultry hier bij Euphoria voor €99,90.

Als je de rest van de Pillow Talk speeltjes bij hen wil ontdekken, dan kan dat hier!

5 thoughts on “Sextoy Review en vlog: Pillow Talk Sultry

  1. Toevallig was ik op zoek naar een wand vibrator, ik denk dat ik in dat geval nog even verder kijk dan deze :p
    Hoewel hij er wel enorm schattig uit ziet!

    1. Als je van de kracht van een speeltje met snoer houdt, dan zou ik toch even verder kijken naar bijvoorbeeld de Doxy 3R. Oplaadbaar, maar veel krachtiger dan deze 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *