Sextoy Review: Pillow Talk Racy

Het lijkt een eeuwigheid geleden dat ik de Pillow Talk Sassy aankreeg om te reviewen. Het was één van mijn eerste speeltjes en eigenlijk ook meteen een echte voltreffer. Ik had mijn oog dus al enige tijd laten vallen op het kleinere zusje: de Pillow Talk Racy.
Zou het speeltje, ondanks de bescheiden grootte, even goed zijn? 

De Pillow Talk reeks is zo’n reeks waarvan ik in eerste instantie dacht: niets voor mij. Te veel glitter en glamour, de prijs is echt heel schappelijk, de kleuren bitterzoet. Maar toch weten de speeltjes me iedere keer te verrassen. En blijkbaar niet enkel mij! De meeste bezitters van een Pillow Talk zijn echt bijzonder enthousiast over het merk.
Tijd dus om de toch wel behoorlijke schattige Racy (die ik van Easytoys kreeg) te testen! 🙂

Details

Net als alle andere speeltjes van Pillow Talk, komt de Racy in een nogal klinisch witte doos. Afhankelijk van de grootte van het speeltje, is de doos groter of kleiner. In het geval van de kleine Racy is het dus een kleiner doosje. Op het doosje zelf vind je heel gestructureerd en proper alle informatie die je zou willen. Binnenin zit de Racy, die je makkelijk kan losmaken door het slim bedachte lintje.

In het doosje vind je onder het kartonnen stukje het oplaad-kabeltje met USB en pinnetje, een eenvoudig bewaarzakje, een handleiding én een borsteltje om het speeltje te reinigen. Echt over alles is goed nagedacht en dat vind ik super! Al zou je natuurlijk ook kunnen concluderen dat als je het nodig vindt om een borsteltje bij te leveren, je speeltje misschien praktischer gemaakt had kunnen zijn. 

De Pillow Talk Racy opladen doe je door het pinnetje door het silicone te drukken. Dat gaat vrij makkelijk. Ook reinigen is op zich eenvoudig, alleen heeft de Racy een metalen ring, waar best wat prut tussen kan kruipen: hier is het borsteltje erg handig. Daarnaast volstaan water en een zachte zeep of toy cleaner. Meer over het reinigen van je speeltjes, lees je hier

De Racy heeft, net als zijn grotere zus de Sassy, één knopje aan de onderkant. Meestal vind ik één knopje een beetje een probleem, want je kan moeilijk terug-zappen door de vaak behoorlijk veel standjes. maar de Pillow Talk speeltjes (of toch de twee die ik al getest heb), hebben telkens maar 1 vibratiestandje. Gewoon rechte vibratie: bzzzzz. Van lekker zacht naar behoorlijk hard en krachtig! Hou je van patronen? Dan is de Racy sowieso al niets voor jou.

Het knopje is wel wat wennen, want om het speeltje Aan of Uit te zetten, druk je gewoon kort even op de knop. Als je het harder wil zetten, dan blijf je er langer op duwen. En dat is totaal omgekeerd van hoe de meeste andere speeltjes werken. Maar! Het went gelukkig snel. 🙂

De Test

Ik schrijf het hier wel vaker, maar je weet het eigenlijk vaak op het eerste zicht, of het iets wordt of niet. Of beter gezegd: op het eerste gevoel van de vibratie. De vibraties van de Racy zijn echt heerlijk diep en dat voel je al meteen op de zachtste stand. Bovendien blijft zie zalige diepe trilling ook aanwezig in de hardere standen. 

Ik was in eerste instantie benieuwd of zo een klein en flexibel speeltje wel dezelfde kracht zou kunnen hebben als een grotere toy en dat valt dus echt verrassend goed mee. Bovendien werd eigenlijk ook vrij snel duidelijk dat de Racy ook nog eens mijn G-spot kan stimuleren. Dat had ik niet verwacht, aangezien het toch maar een klein speeltje is. Ok, ik ga geen geweldige G-spot orgasmes krijgen met dit mini-ding, maar de bocht die het speeltje maakt is wel ideaal om mijn G-spot goed op te warmen voor het eventuele latere werk.

Conclusie

De Pillow Talk Racy is echt een super klein en fijn vibratortje! Met heerlijk diepe vibraties die verrassend hard kunnen voor zo’n mini speeltje.
Ik zou het niet echt meteen een geweldige G-spot vibrator noemen, maar het speeltje kan je G-spot absoluut wel raken, al is het net iets te klein om dat echt super goed te doen bij mijn lichaam. 

Maar voor inwendige opwarming en uitwendig gewoon alles wat je wil is de Racy echt top. Ik kan niet wachten om nog meer speeltjes te testen van Pillow Talk!

Je koopt de Racy voor €37,95 bij Easytoys. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *