Sextoy Review: Phallix 24K Flute IO. Wauw!

Ze verschenen plots op Instagram: de ongelooflijk prachtige dildo’s van Phallix. Het was echt liefde op het eerste gezicht: zoooo ongelooflijk prachtige glazen dildo’s! Omdat ik vind dat deze schoonheden niet mogen ontbreken op mijn blog, stuurde ik hen een berichtje. Zo goed als meteen had ik een hele fijne en positieve reactie: ik kreeg een dildo van hen toegestuurd. Verder werd er eigenlijk niet echt gesproken over welke, maar ik had op hun site mijn oog al laten vallen op de prachtige 24K Flute IO Dildo. En wat een verrassing toen ik de doos open deed! Alsof ze bij Phallix mijn gedachten hadden kunnen raden! 

Uiteraard kan ik hier niet ontkennen dat ik de Phallix Dildo’s al heb zien passeren op verschillende andere blogs van mijn lieftallige Nederlandse collega’s. En ik had ook al wel wat mijn bedenkingen gehad bij hun nogal ouderwetse logo. Phallix is dan ook een merk dat eigenlijk al een hele tijd geleden bestond, maar er dan mee opgehouden was. En nu dus weer herbegonnen. En dat ze openstaan voor verandering, dat lees je hier. 🙂

De verpakking is erg basis voor zo’n duur speeltje.

Details

Ik kan er niet omheen: verpakking is best wel belangrijk voor mij. Nu had ik al op enkele plaatsen zien passeren dat de Phallix-dildo’s niet echt verpakt zijn. Ze zitten in een eenvoudig velours-zakje en in eerste instantie verpakt in een gesealde plastiek zakje. Vrij basis voor een toch eerder dure dildo. 

Maar bij Phallix zelf doen ze wel echt hun best om tegemoet te komen aan commentaar en wensen. Het geheel is mooi verpakt in een licht kartonnen zakje, met een vrolijk kaartje erbij. Daardoor ervaar ik het eigenlijk ook niet echt als storend dat er geen doosje bij is, want dat gooi ik toch meestal gewoon weg. Maar het is wel zo dat er voor de prijs (en gezien het fragiele aspect van zo’n glazen speeltje) naar mijn gevoel wel echt een mooie bewaardoos bij zou kunnen.

De Phallix is handgeblazen en ieder exemplaar is dus uniek. Wauw!

Leuk aan een glazen speeltje is verder dat je er alle soorten glijmiddel op kunt gebruiken, je hoeft ze niet op te laden en reinigen is super makkelijk. Het materiaal is helemaal lichaams-veilig. Je kan het ook opwarmen en afkoelen en dat kan soms echt super spannend zijn.

De Test

Had ik je al gezegd dat ik echt heel erg hou van glazen dildo’s? Het materiaal is zo zacht, ookal is het eigenlijk hard. Het voelt zo glad en makkelijk. Daarnaast gebruik ik heel graag silicone glijmiddel (momenteel is dat het leuke glijmiddel van UberLube) en dat kan dus prima met glas. 

De 24K Flute IO is echt een prachtige dildo. Aan de binnenkant is het glas hol, waardoor het speeltje eigenlijk behoorlijk licht aanvoelt. Daardoor is het wel een iets gevoeligere dildo. Dat wil zeggen dat je hem echt ab-so-luut niet mag laten vallen (op tapijt kan het nog lukken, maar toch beter niet op een hardere vloer). Het wil niet zeggen dat je de toy kan breken bij gebruik. Daar moet je dus echt niet bang voor zijn! Het materiaal is echt heel stevig. 🙂

Op ware grootte naast een blikje.

De 24K Flute IO is heel leuk gevormd. Je kan de dildo eigenlijk in 2 richtingen gebruiken: aan de ene kant heb je de “eikel-achtige”kop, aan de andere kant is het speeltje gladder, maar ook wel meteen een pak breder. En daar zit ook een beetje mijn probleem (het enige) met deze geweldig prachtige dildo: het speeltje is wat groot voor mij. Ik voel de ribbel van de eikel heel goed. Een beetje te goed.
Ik weet dat sommige lichamen dit erg fijn vinden, maar voor mij is het dat enkel als ik echt super opgewonden ben.

De gladdere kant zou normaal meer mijn ding zijn, maar die is dan weer net te groot voor mij. Ik benadruk hier wel graag bij dat dat op dit moment is mijn leven is. Ik ben nog jong en ik train mijn spieren ook regelmatig (zie de #smartballchallenge). Dat heeft dus voor en nadelen. Als ik heel erg ontspan en mezelf kan laten gaan, dan lukt het absoluut wel om ook de dikkere kant in te brengen. Maar dan moet wel echt alles helemaal juist zijn. 

Ik weet dus dat deze dildo enorm veel potentieel heeft! De vorm is echt super: je hebt een kant met een eikel-ribbel die heel goed voelbaar is en een gladde en dikkere kant, die door de dikte ook weer heel goed voelbaar is. Door de gebogen vorm kan ik met de ribbel-kant mijn G-spot best goed stimuleren.

Leuk aan glas is ook dat je het materiaal kunt opwarmen of afkoelen. Ik hou heel erg van koude dingen, maar dat zorgt er ook voor dat je spieren wat meer spannen. Dus in dit geval helpt het me om de 24K Flute IO eerst een beetje op te warmen. Het warme gevoel helpt mijn lichaam beter te ontspannen, waardoor de dildo beter naar binnen glijdt. 

Wat ik wel erg grappig vind, is dat ik de 24K Flute IO er eigenlijk niet overdreven groot vind uitzien. Iedere keer als ik hem erbij pak denk ik “komaan Ruud, dat valt nu toch echt goed mee”! Maar dat lukt dus de 1e keer al wat beter dan de andere. 🙂

Conclusie

Eigenlijk is alles goed aan deze prachtige Phallix 24K Flute IO! 

Om te beginnen is het een ongelooflijk mooi speeltje. Het is echt één van de meest bijzondere speeltjes in mijn collectie en dat zal, denk ik, ook altijd zo blijven. 

Daarnaast is de vorm heel leuk en je krijgt 2 verschillende “kanten”, waardoor je op verschillende manieren kunt stimuleren. De ribbel-kant zou je eventueel zelfs anaal kunnen gebruiken. 

Het glas is heel mooi afgewerkt en erg licht, wat ik niet gewend ben van een glazen dildo. Je kan er naar blijven kijken, zo mooi is deze 24K Flute IO! 

Voor mij had het speeltje net een maatje kleiner gemogen, maar ik ben zeker dat dat voor heel veel lichamen absoluut niet zo zal zijn!

Je kan de Phallix dildo’s hier kopen. Ze zijn momenteel allemaal stevig in uitverkoop, met kortingen van dik 50%!

7 thoughts on “Sextoy Review: Phallix 24K Flute IO. Wauw!

 1. Ze zijn inderdaad prachtig, vooral de dichro’s. Ik zou ze ook allemaal wel willen.

  Zelf heb ik de dichroic stand 3.0 en de 24K spiral.
  De dichroic stand 3.0 had ik als eerste, omdat ik 2.5 cm nogal smal vond. Maar blijkbaar meten ze op de schacht, en valt de top dus breder uit dan die 2.5 of 3 cm.
  Persoonlijk vond ik de dichroic stand 3.0 niet te breed maar hij is misschien inderdaad niet iets voor tussendoor 🙂
  Dat is ook de reden dat mijn tweede toch een 2.5 cm-versie geworden is. Hoewel ik deze achteraf misschien liever in een 3.0 versie had gehad (maar niet alle modellen bestaan in de 3.0 versie).

  Ik ben nu aan het twijfelen om een spinner van hen te kopen. Ik vraag mij af hoe practisch die eigenlijk zijn..

  1. Ja, die spinners kan ik moeilijk over oordelen, want zo heb ik er zelf geen. Het lijkt me wel een leuk speeltje, maar ik kan me zo voorstellen dat dat handvat ook al wel eens wat in de weg gaat zitten.
   Het is in elk geval een prachtig merk en het lijkt dat er over de meeste van hun speeltjes wel goed is nagedacht, dus mocht je de spinner kopen zal je er zeker wel plezier van hebben!

   1. Daar vrees ik dus ook voor, dat het handvat soms in de weg gaat zitten. En is nogal duur om ‘eens te proberen’..
    Wel leuk dat elke tester een andere gekregen heeft om te testen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *