Sextoy Review: Panthra Shaka Wand

Tegenwoordig vind ik ze blijkbaar steeds leuker, de Wand-vibrators. In het begin vond ik ze zó extreem krachtig dat mijn lichaam niet zo goed wist wat het ermee aan moest, maar my gooood, wat zijn ze leuk! De diepte van de vibraties… en dan ook nog die leuke designs! Deze is er 1tje met luipaard-motiefje en eigenlijk sprak alles eraan me meteen aan. Grappig, want panter en luipaard en tijgermotiefjes waren vroeger eigenlijk nooit echt mijn ding, mensen veranderen dus. 😉 
Ik kreeg deze Panthra Shaka Wand van Easytoys

Details

In een doos met speeltjes die ik van Easytoys kreeg, zat ook een hele eenvoudige wit-kartonnen doos. Heel erg neutraal, ik wist zelf niet goed wat ik precies gekregen had. Maar eens ik binnenin keek was het meteen duidelijk: een luipaard-motief tasje lachte me toe. Daarrond zat nog een zwart hoesje met wat details erop, waardoor ik meteen zag dat het om de Panthra Shaka Wand ging.
Het tasje is echt super tof trouwens! Je kan het gebruiken om je Wand in te bewaren (uiteraard), maar het kan ook prima voor andere dingen gebruikt worden. 

Binnenin het tasje vind je een laadkabeltje en een handleiding. Allemaal heel basis, maar ook wel tof verpakt en leuk gedaan.

De Panthra Wand laad je gemakkelijk op door het pinnetje in het speeltje te drukken.
Zoals veel Wand-vibrators is ook deze Wand niet helemaal waterdicht. Daar let je dus best mee op. De Panthra Wand is wel spatwaterdicht, dus je kan het speeltje wel reinigen maar niet onderdompelen. 

Daarnaast heeft deze Wand drie knopjes. Met het middelste knopje zet de de Panthra Shaka Wand Aan en Uit en zap je door de 3 standjes. Met + en – heb je dan weer de keuze om deze 3 standjes in 5 snelheden te zetten. 

De Test

Zoals ik al aangaf, heeft mijn lichaam het tegenwoordig wel voor Wand-Vibrators. De orgasmes zijn snel en hevig. Let wel op: ik gebruik een Wand-vibrator zelden echt direct op mijn clitoris, daarvoor vind ik de vibratie meestal nog steeds te krachtig. Maar bovenop mijn venusheuvel of met kleding of een deken er tussen is het echt ideaal. 

Deze Panthra Shaka Wand heeft helaas een iets minder diepe vibratie dan ik gehoopt had. Ik hoopte dat hij wat te vergelijken zou zijn met de Rosy Gold Wand, maar de vibraties zijn helaas een pak minder diep. Ze zijn zeker wel krachtig, maar eerder aan de scherpe en zo’n beetje venijnige kant. Past misschien wel bij dat luipaard. 😉 Ik kan me voorstellen dat als je houdt van dat soort vibraties, deze Panthera Wand helemaal goed voor je kan zijn, maar voor mij is het echt een tegenvaller. 

Dat gezegd zijnde, zijn er ook echt wel wat positieve aspecten aan deze Wand. De kop is bijvoorbeeld best flexibel. Daardoor kan je er op een aangename manier druk mee zetten. Ik ben echt een “druk zetter”. 😀 Ik duw mijn speeltje altijd behoorlijk hard tegen mijn lichaam aan. En doordat de kop dus best flexibel mee beweegt, helpt dat echt wel om de wat scherpere vibraties wat dieper in mijn lichaam te laten doordringen. 

Verder werkt de Panthra Shaka Wand echt wel prima. Het design is leuk en de knoppen werken echt heel goed. Zeker wel kwaliteit dus, gewoon niet voor mijn lichaam.

Conclusie

Ik hou steeds meer van Wand-Vibrators, maar deze Panthra Shaka Wand maakt het voor mij niet helemaal waar. De looks en knopjes enzovoort zijn allemaal echt heel leuk, maar de vibratie is niet het soort vibratie waar ik van hou. Ben je zelf fan van de diepe, rumbly, lage vibraties? Dan zou ik niet meteen voor deze Panthra Wand kiezen. Hou je van scherper en krachtig? Dan kan deze leuke panter wel iets voor jou zijn. 🙂

Voor de prijs moet je het alvast niet laten.
Je koopt de Pantra Shaka Wand voor €69,95 bij Easytoys!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *