Sextoy Review: Nomi Tang Better than Chocolate 2

Nomi Tang is een merk waar ik al een tijdje fan van ben. Het is een heel stijlvol merk en ze maken speeltjes die prijs kwaliteit echt heel goed zijn.

Onlangs vroeg ik hen of ik misschien hun Better Than Chocolate II mocht testen en ik kreeg hem meteen toegestuurd! De Better Than Chocolate sprak me al een hele tijd erg aan omdat ik de vorm zo leuk vind: het speeltje lijkt prima te passen op mijn (en heel wat andere ook) vulva.

Door de Corona-periode moest ik iets langer dan gewoonlijk wachten op mijn pakketje, maar uiteindelijk was het er toch nog behoorlijk snel. Een super klein doosje, met daarin het even kleine doosje van de Better Than Chocolate II. Ik was meteen verrast, want om de één of andere reden had het speeltje me altijd groter geleken op foto’s en in reviews van anderen. Het is eigenlijk best wel klein!

Toch ook nog even iets over de naam van dit speeltje: de Better Than Chocolate. Deze variant is de 2e versie. Die heeft kleine verbeteringen (de motor, de slider, …) vergeleken met de 1e. Maar de naam vind ik best wel grappig. En eigenlijk ook gewoon absurd. Want ik denk niet dat je een speeltje als dit kan vergelijken met chocolade! Maar ik vermoed dat ze doelen op het feit dat sommige mensen echt verslaafd zijn aan chocolade en dat dit dus gewoon nóg beter is. Ik hou meer van hartige dingen, dus niet van toepassing op mij. 😉

Een mooi, bescheiden en klein doosje voor de Better Than Chocolate!

Details van de Nomi Tang Better Than Chocolate

De verpakkingen van de Nomi Tang speeltjes zijn altijd heel erg mooi verzorgd. De buitenkant is eenvoudig wit met daarop het speeltje in ware grootte. Dat op zich is niet zo heel bijzonder (absoluut niet zelfs, er zijn heel veel verpakkingen die er zo uitzien).
Maar eens je omhulsel van de doos haalt, krijg je een mooi stevig doosje te zien met een magnetische sluiting. Als je het klepje open doet, zie je de Better Than Chocolate in een bedje van wit satijn. Het oplaad-kabeltje en de handleiding zitten er mooi en subtiel bij. Dit is echt een cadeautje!

Opladen werkt met een pinnetje dat je door het uiteinde van de Better Than Chocolate duwt. De andere kant is gewoon een USB-stekkertje. 

Doordat het opladen met het pinnetje werkt, moet je wel een beetje opletten met het reinigen van deze kleine toy. Er kruipt namelijk heel wat vuil in de ingang van het oplaad-gaatje. Vooral omdat dit een speeltje is dat je in verschillende richtingen en op verschillende manieren kunt gebruiken. 

Daarnaast is de Better Than Chocolate wel gemaakt van silicone en helemaal waterdicht, waardoor je het speeltje natuurlijk makkelijk onder de kraan met een milde handzeep of toycleaner kunt reinigen. 
Meer over het reinigen van je speeltjes, vind je hier.

Knopjes?

De Nomi Tang knopjes zijn altijd wel een beetje bijzonder. Je hebt namelijk 1 knopje om het speeltje Aan en Uit te zetten en daarmee zap je ook door de verschillende vibratie-patronen. Maar van snelheid veranderen doe je dan weer met de witte slider boven op het speeltje. 

Een foto van het knopje en de slider, waarmee je de Better Then Chocolate harder en zachter kan zetten.
Knopje en slider!

Dat werk op zich echt wel goed. Als je knopjes gewend bent is het soms wat wennen, maar het gaat wel vrij vlot en intuïtief, vind ik. Het enige nadeel eraan is dat de slider niet werkt onder water. En dat is wel wat jammer bij een waterdichte toy. En het heeft natuurlijk ook consequenties als je graag glijmiddel gebruikt (wat ik uiteraard heel erg toejuich). Maar nogmaals: het went echt heel erg snel.

De test

En dan natuurlijk het belangrijkste: hoe voelt de Nomi Tang Better Than Chocolate nu eigenlijk?
Laat ik beginnen met nog eens te zeggen dat iedereen een hele andere manier van stimuleren heeft. Ik stimuleer graag mijn volledige vulva (van bovenaan mijn clitoris helemaal tot aan de ingang van mijn vagina) en echt inwendige stimulans heb ik niet altijd nodig bij speeltjes. Ik zet wel heel graag druk op mijn toys: ik duw ze graag met veel kracht tegen mijn lichaam, zodat de vibratie precies dieper in mijn lichaam doortrekt en dus ook minder scherp aanvoelt. 

De Better Than Chocolate sprak met meteen aan omdat het een kleiner speeltje is dat perfect mijn vulva lijkt te kunnen omvatten. Bovendien heeft het ook een mooie gepunteerde kant en past het perfect in mijn hand. De vibraties zijn ook heel ook, zeker in de lagere standen voelen ze heerlijk diep aan. Het speeltje slaagt er prima in om heel mijn vulva te stimuleren en bezorgd me dus ook echt hele fijne orgasmes.

Daarnaast is het echt ook wel een top vibrator om te gebruiken om heel gericht mee te gaan stimuleren, als je dat fijn vindt. Het speeltje past perfect in je hand (of toch in die van mij), waardoor ik met mijn duim ook heel goed bij het knopje en de slider kan. De vorm is daarnaast ook ideaal om op het hele lichaam te gebruiken: borsten, nek, schouders, noem maar op! Vibraties zijn heerlijk voor massages.

Maar hoewel de toy echt prima tussen mijn schaamlippen past en dan een klein beetje de ingang van mijn vagina raakt, wat ik wel heel lekker vind, vind ik het ook wel echt zoeken hoe ik het speeltje nu best kan leggen. De vibraties zitten namelijk vooral in de punt van het speeltje. Dus die wil je dan ook graag in de richting van de clitoris. Maar als je de Better Then Chocolate vast houdt, dan zit die punt dus naar beneden toe, eerder richting de vagina. 

Het is allemaal misschien wat neuten om te neuten, want in principe kan je het speeltje natuurlijk heel makkelijk ronddraaien!
Het vraagt gewoon een beetje gewenning en oefening. En de achterkant vibreert eigenlijk ook nog steeds behoorlijk goed. Dat wil natuurlijk ook wel zeggen dat je de vibratie wel degelijk in je hand voelt ook, als je de Better Than Chocolate graag wil vasthouden.

De Nomi Tang Better Than Chocolate lijkt best wel klein tegenover het blijkje Cola
Met blikje cola. Zie je hoe klein het speeltje is!

Conclusie

Ik vind de Better Than Chocolate echt een hele fijne vibrator. Hij is krachtig, maar kan ook zacht, kan gebruikt worden voor hele gerichte stimulans, maar ook om de hele vulva te stimuleren. En daar bovenop is het ook nog eens een stijlvol speeltje met een aangename prijs. Jep, vind ik leuk!

Je koopt de Better Than Chocolate van Nomi Tang op Bol voor €69,90 (en je kan kiezen uit de paarse, roze of blauwe variant!).
Als je wil kan je het speeltje ook rechtstreeks aankopen op de site van Nomi Tang zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *