Sextoy Review: MyStim Daring Danny


Ik kreeg deze MyStim Daring Danny een hele tijd geleden van een gloednieuwe webshop: SexyPlus. Mijn review zou redelijk snel erna online komen, maar toen merkte ik plots op dat de webshop intussen al niet meer bestond. Ik schrok heel erg!

Het is de laatste tijd opvallend, vooral sinds het begin van corona, dat er steeds meer en nieuwe webshops bijkomen. Ze komen en gaan, bijna letterlijk dus. Ik krijg regelmatig aanvragen van die nieuwe winkels: het is een soort van redelijk goedkope reclame voor hen. Daarom probeer ik altijd goed te screenen met welke shops ik wil samenwerken en met welke niet. Er moet iets bijzonders aan zijn, de vibe moet goed zitten (letterlijk 😉 ). Dat had ik dus met SexyPlus! En toen waren ze plots verdwenen… Erg jammer.

Maar ik kreeg van Sexy Plus dus de MyStim Daring Danny. Ik ben hier al een hele tijd super nieuwsgierig naar. En tegelijk ben ik er ook een beetje bang van… want de Daring Danny werkt, naast met vibraties, ook op elektriciteit. 

En die speeltjes op elektriciteit worden steeds populairder. Alleen is dat dus zo iets waarvan ik denk: “wil ik dat echt in mijn lijf?”
Lastige beslissing. Uiteindelijk besloot ik toch dat ik het eens wilde proberen. Dusssss: here goes nothing! 

Details

De Daring Danny is verpakt in een eenvoudige kartonnen doos. Ik ben niet zo fan van de donkere stijl, maar dat is echt gewoon kwestie van smaak. Alles staat wel duidelijk uitgelegd op de doos, dus je weet echt wel wat je koopt. 

Het was een echte verrassing toen ik de doos open maakte!
Want onder de kartonnen hoes is de Daring Danny verpakt in een hele mooie zwarte doos met rits. Echt heel leuk gemaakt, met kabeltje en handleiding proper weggeborgen in het doosje. Het voelt echt heel erg luxe!

Het kabeltje werkt magnetisch. Je klikt het vast over het MyStim Logo. Dat werkt meestal goed, maar het magneetje had wat sterker gemogen. Nu moet je echt opletten dat de metalen puntjes echt op de juiste plaats blijven zitten.

En het lijkt misschien een beetje vreemd, aangezien de Daring Danny ook met elektriciteit werkt

De knopjes

De knopjes zijn ook wel wat een ding. Het zijn er namelijk 6. Jawel, 6!!
Je hebt een knopje om de vibraties aan en uit te zetten en een andere voor de elektriciteit. En beide functies hebben ook nog eens een + en een – knop. Ze hadden iets beter herkenbaar mogen zijn, maar verder echt geen klagen. Werkt perfect zo!

De Daring Danny heeft 8 vibratie-patronen die je ook weer in 5 verschillende snelheden (of hardheden) kunt zetten. En dan ook nog 5 electriciteits-standjes t

De Test

Zoals gewoonlijk (en in dit geval nog wat extra, want dat elektriciteitsding is echt wel nieuw voor mij!) test ik het speeltje eerst even in mijn handen. In eerste instantie voel ik niets. Ja, de vibratie natuurlijk wel, maar de elektriciteit voel ik niet. Ik duw het dus wat harder met mijn hand volledig rond de schacht van de Daring Danny en dan plots… voel ik het super hard! Het trekt volledig door mijn arm en voelt heel apart. Ik heb ook een beetje het gevoel dat mijn lichaam neiging heeft om zich hiervan terug te trekken. Het lijkt een automatische reflex om hier toch een beetje bang voor te zijn. 

Ik laad het speeltje eerst helemaal op. Daarna zet ik het nog een paar keer aan om mezelf te overtuigen dat het echt wel ok is. Toegegeven, er gaan enkel weken over voor ik uiteindelijk aan het testen durf te gaan. De elektriciteit is daar trouwens niet de enige reden voor: het is ook best wel een groot speeltje en dan kost testen me altijd een klein beetje meer moeite.

Vol goede moed (en goesting, jawel) besluit ik er uiteindelijk aan te beginnen. Ik duw op het knopje van de vibratie… Niets… Knopje van de elektriciteit… Nope, niets. Even de handleiding checken dan maar. “Dat aanzetten was toch simpel?” Ja dus. De batterij van de Daring Danny is gewoon plat.
Nu zou het kunnen dat ik de elektriciteit gewoon heb laten aanstaan bij het uitproberen op voorhand, maar daar zou toch een beveiliging voor mogen zijn, niet? In elk geval moet ik de Daring Danny dus opnieuw opladen voor het testen effectief kan beginnen. 

Eerste poging

Goed, opnieuw opgeladen besluit ik er geen gras over te laten groeien en de Daring Danny meteen te testen. Ik begin met de vibratie. Eerst uitwendig wat opwarmen, want zoals ik al zei is dit speeltje eerder aan de stevige kant voor mij. Uiteraard met veel glijmiddel, zodat ik hem erna toch enigszins vlot kan inbrengen.

De vibraties voelen best ok, maar wat dun voor mijn smaak. Het deel voor de clitoris is bovendien eerder aan de kleine kant, waardoor het mijn clitoris precies niet zo goed weet te raken. Voor de vibratie moet je naar mijn gevoel al zeker niet voor deze Danny kiezen. 

Maar wat voegt de elektriciteit hieraan toe? Met een bang hartje begin ik op standje 1. Niets. Nu heb ik niet de meest gevoelige vagina, dus enigszins zelfzekerder, zet ik de elektriciteit harder. Ja, ik voel het! Het… euhm… tintelt. Of het veel doet? Ik weet het eigenlijk gewoon niet. Het voelt allemaal wel lekker. Maar ik kan nu ook niet zeggen dat ik er ongelooflijk wild van word en ervan klaarkomen doe ik ook zeker niet. 

Samen met de vibratie is het zeker wel een extra. Maar ik voel het toch ook niet echt helemaal. Het is niet dat ik zo iets heb van “dit heb ik nu echt gemist in mijn sextoy-test-leven”… 

Nog meer testen

Nadat ik al een aantal keer online gepost had dat ik nu toch eindelijk eens die electro-stim speeltjes zou moeten testen, kreeg ik een bericht van iemand op instagram. Over hoe geweldig dit soort speeltjes eigenlijk zijn en dat het vooral fantastisch was op 1 van de hoogste standen en de bekkenbodem-stand.
Ik besefte hierdoor dat ik me vooral wat zorgen maak over mijn lichaam. Niet dat ik bang ben om mij pijn te doen ofzo, maar wat doet dat eigenlijk met je lijf, daar elektriciteit in duwen?

Ik deed wat opzoekwerk en besefte al snel dat hier gewoon heel weinig over te vinden is. Maar ook dat mensen nu eenmaal al een hele tijd electro-golven gebruiken om bijvoorbeeld hun buikspieren te verstevigen. Dus ik besloot er dan toch maar volop voor te gaan.

Daar waar ik eerst dacht “ik voel dit amper “, besloot ik nu gewoon de vibratie uit te laten en voluit voor de electro te gaan. Niets. Tot ik wat doordrukte op de knopjes en plots de volle lading kreeg. Okok, misschien niet de hele volle, maar toch al meteen meer dan genoeg. De electro golfde letterlijk door mijn lijf en dan vooral mijn vagina. En ik begreep plots heel goed waarom hier een bekkenbodem-programma aan was. Echt heel bijzonder.

Maar, en dit is een redelijk grote maar, buiten het feit dat dit gevoel helemaal anders is dan wat ik tot nu toe gewend ben, kan ik ook niet zeggen dat ik er zo meteen helemaal zot van ben. Het is er gewoon. En als het niet echt moet, ga ik dit ook niet weer gaan opzoeken. Daarvoor was het gewoon niet geweldig genoeg.

Wat ik er wel in zie, is dat dit soort speeltje perfect kan gebruikt worden in de BDSM-scene of eenvoudig weg in een “teasing” situatie (teasing en niet teazing dus…). Waarbij je de electro kunt gebruik om je partner te plagen en echt hele bijzondere gevoelens te geven. Op die manier snap ik het zeker wel. Maar: dan denk ik ook wel dat er interessantere modellen op de markt zijn.

En ook wel redelijk groot!

Conclusie

Ik kan me voorstellen dat dit soort toy voor sommige lichamen echt heel erg goed werkt. Maar voor mijn lichaam is het niet ideaal. Al durf ik niet helemaal te beweren dat dit ook niet een beetje vanuit angst voortkomt. Angst voor de gezondheid van mijn vagina dan vooral.

Op zich zit de vibratie wel goed, dus zelfs als de electro niets voor jou is, kan je daar zeker mee verder. Als je van redelijk grote toys houdt wel, want de Daring Danny is wel eerder aan de grote kant.

Je koopt de MyStym Daring Danny voor €99,99 bij Easytoys.
(Momenteel zelfs voor €69,99! Voor deze prijs kan je hem uiteraard altijd eens “uitproberen”!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *