Sextoy review: Lora DiCarlo Osé. Groot en bijzonder!

Waaaaah! De Osé van Lora DiCarlo! Dit is echt een legendarisch speeltje (kan dat, als je nog maar een paar jaar bestaat?). In elk geval: het voelt zo aan! Er kwamen zelfs klanten naar vragen bij Loveware, waar ik werkte, nog voor de Osé effectief in Europa verkrijgbaar was…
Ze wonnen een prijs op een prestigieuze beurs voor techniek en robotica, verloren die prijs toen weer (want zo’n prijs kan toch niet voor een sextoy??) en krijgen hem dan uiteindelijk toch. Wat een verhaal!

Je hoort het al, er hangt heel wat mysterie rond dit speeltje. En het heeft een hele tijd geduurd voor het dan ook nog eens in Europa beschikbaar was. Dus ja, op dat moment creëer je een soort van spanning en verwachting en waaaaaah! Dat soort dingen dus. 

Maar wat doet de Osé dan? Wel, het speel”tje” combineert luchtdruk golven (die de clitoris stimuleren) met een soort robot-arm die je inwendig in de vagina gebruikt. In die arm zit een bolletje ingebouwd dat kan bewegen, dat je kunt instellen hoe jij het zelf wil en dat dus de G-spot stimuleert.

Rebecca van Loveware vroeg me of ik hem wilde testen en dat wilde ik uiteraard!! Maar wohooow, wat een enorm speeltje is dit!! Het kostte me even en ik moest een paar keer slikken voor ik hier effectief aan durfde beginnen. Maar ik deed het uiteraard. Alles voor de kunst. 😉

Details

Om te beginnen: de verpakkingen van de Lora DiCarlo speeltjes zijn geweldig. Als je bij heel wat andere verpakkingen stilaan het gevoel krijgt dat dit toch niet anders is dan alle andere speeltjes op deze blog, dan komt daar nu eindelijk verandering in.
De doos is best groot (maar het speeltje ook, duosjah) en bestaat uit een stevige kartonnen verpakking met daarrond een hoes met het speeltje erop. De Osé zelf is grijs-wittig en de doos is eerder aan de witte kant langs de buitenkant en alles is knalgeel aan de binnenkant. Echt mooi gedaan. 

Je vouwt de wit met gele doos open als een soort enorm boek. Binnenin zit dan de Osé. Het is even kijken hoe je de doos het best open klapt en al helmaal hoe je ze weer dicht doet, als je het speeltje er wil laten in zitten (of misschien in wil bewaren ofzo).
Aan de andere kant van het speeltje zit een doosje verwerkt met daarin een (redelijk groot maar mooi) opbergzakje, een oplaadkabeltje en een handleiding. 

Zelf doe ik vaak geen echte moeite meer om de handleiding te lezen (behalve door review doeleinden dan), maar in dit geval kon ik echt niet anders.
Opladen is gelukkig makkelijk: je klikt het kabeltje gewoon magnetisch op de Osé. Maar die knopjes!! Dat is echt een geval apart.
De Osé heeft er namelijk 4. Ofjanee, eigenlijk 6! 

Door iets langer op het Lora DiCarlo-logo te duwen zet je het speeltje Aan en Uit. Ok, so far so goed.
Dan heb je nog 2 langere knoppen. Met de langste bestuur je het luchtdruk-deel deel: Aan, harder, zachter en Uit.
Met het kortere stukje doe je het inwendige bolletje sneller (of trager) bewegen.
En dan is er natuurlijk ook nog het kleine knopje. Daarmee kan je het inwendige deel op verschillende plaatsen laten bewegen.

Jep, allemaal nog wat, maar het wordt zometeen doorheen de review hopelijk nog wel wat duidelijker. 😀

De Test

Gewapend met de review van Tess en Luna, besluit ik om rustig aan te beginnen. Echt op een moment dat ik er heel erg veel tijd voor heb. Ik vouw de Osé in eerste instantie zo, zoals ik denk dat het speeltje zou moeten passen en let er ook op alles eerst in positie te vouwen, voor ik het effectief aan zet. Dat blijkt een grotere uitdaging dan verwacht. Het zegt namelijk best wel veel over mijn lichaam en ik heb hier echt bijgeleerd: ik heb een hele kleine clitoris, die moeilijk te vinden is. En mijn G-spot/zone ligt niet echt diep in mijn lichaam. Dus mijn Osé had heel erg veel moeite om deze kleine, dicht bij elkaar liggende positie voor elkaar te krijgen. 

Met een klein beetje angst, zette ik uiteindelijk de Osé aan. Eerst het inwendige deel. En dat voelde… vrij gewoontjes. Ik had niet meteen een wauw-effect. Maar mijn G-spot is dan soms ook wat moeilijker bereikbaar en mijn vagina niet super gevoelig, dus het verbaasde me ook niet echt. Dan maar het luchtdruk-deel erbij. En dat was meteen heel wat anders. Plots vielen alle puzzelstukjes zo wat in elkaar. Ik voelde wat ik moest voelen. En ik besefte ook al snel dat ik het nodig heb om het inwendige deel op de allergrootste stand en aan de hoogste snelheid te laten bewegen. Eerlijk: het mocht zelfs nog wat meer zijn voor mij. 

En daarvoor dienen dus die 6 knopjes. Aan en Uit is vrij logisch met de Lora DiCarlo knop. En ook het luchtdruk-deel, dat je met de langste knop kan besturen, wijst zichzelf wel uit.
Het kleinere lange knopje is om het G-spot bolletje sneller en trager op en neer te laten bewegen. Bij mij staat die dus liefst op het allersnelst. En met het kleinste knopje kan je kiezen om het G-spot bolletje over een lengte van een paar centimeter wil laten bewegen of liever meer gericht. Je kan kiezen voor lang, kort bovenaan of kort onderaan. Zelf hou ik er het meest van de langste stand, maar je kan echt heel veel experimenteren!

Nog meer testen

De volgende keren weet je uiteraard al wat beter waar je aan begint. Maar toch een kleine waarschuwing: het blijft een heel spel. De vorm blijft niet altijd exact ideaal voor je lichaam, dus je moet wel telkens even wat zoeken om alles weer juist te krijgen. 

En het is ook wel duidelijk dat ik best wel wat voorbereiding nodig heb lichamelijk en qua opwinding voor ik echt aan de Osé kan beginnen. Als ik het lange deel wil inbrengen, stoot ik op sommige plaatsen precies wat “vast”. Met een ander speeltje lukt het wel zonder moeite en eens ik er zo wat “door” ben en mijn lichaam wat warmgelopen is, lukt het me met de Osé uiteindelijk ook.

Stap voor stap, want dan begint het hele proces weer: krijg het inwendige deel op de juiste plaats én dan ook nog het clitoris-stukje waar het zou moeten… Gelukkig gaat het wel al elke keer wat sneller: ik begin echt te leren waar wat moet komen en vooral hoe de Osé precies kan plooien. Het speeltje plooit echt wel alle kanten uit! 

En toen zette ik eerst het inwendige deel aan en wist ik dat het goed zat. Want ja: de Osé is echt gemaakt om de G-spot te stimuleren. En wauwie, wat een gevoel. Als ik het luchtdruk-deel tegen mijn clitoris zet (of gezet krijg 😀 ) is een orgasme echt nooit ver weg. Ik durf zelfs bijna zeggen dat het me iedere langer kost om de Osé helemaal op z’n plaats te krijgen dan het duurt om tot een hoogtepunt te komen. 

Wat ik er ook wel fijn aan vindt, is dat ik net voor een orgasme kan beslissen om het luchtdruk-deel van mijn clitoris af te halen en dan gewoon echt te kunnen genieten van een orgasme dat op dat moment vooral nog door mijn G-spot (en mijn hoofd) wordt getriggered. Ik ben blij dat kan! Vooral omdat ik luchtdruk vaak al behoorlijk intens vind en er dus ook nu weer geen minder harde stand is… En ik vind de zachtste stand ook best al wel stevig…

Conclusie

De Lora DiCarlo is dus echt een bijzonder speeltje! Het voelt allemaal echt wel goed, maarrrr: het is ook eerder aan de dure kant.
Dat gezegd zijnde zijn de orgasmes ook groots en razendsnel! Als je even de tijd neemt om het speeltje juist te zetten ten minste.

Het heeft absoluut een meerwaarde, naar mijn gevoel. Het is anders dan eigenlijk zo goed als alle andere speeltjes en geeft ook mij een speciale ervaring. 

De grootte is tegelijk een voordeel en een nadeel. Het is best handig om als je speeltje zo wat groter zijn, dan zijn ze makkelijker te bedienen en in de juiste positie te houden. Maar tegelijkertijd maakt zo’n groot speeltje het natuurlijk ook moeilijker om het bijvoorbeeld met partner te gebruiken. En wegstoppen is misschien ook wel een beetje een ding.

Maar algemeen is mijn ervaring met de Osé dus zeker wel positief!!

Je koopt hem voor €299 bij Loveware!

5 thoughts on “Sextoy review: Lora DiCarlo Osé. Groot en bijzonder!

  1. Het inwendig gedeelte zou ik wel eens willen voelen, maar dan eerder de Onda.
    Ik vrees dat ik het geduld niet heb om alles in de juiste vorm te plooien, en dat ik ook al niet meer in de stemming zou zijn 🙁

  2. Hallo, ik ben een beetje nieuwsgierig hoe je deze langs de womanizer duo scoort? De techniek voor de gspot ziet er ook wat verschillend uit. Groetjes

    1. Voor mij is de Womanizer Duo nog steeds de betere. Gewoon al qua handigheid in gebruik. Maar: als je echt voor G-spot stimulatie wil gaan, is deze Osé dan wel weer best bijzonder! Je zou de Osé bv ook zonder het luchtdruk-deel kunnen gebruiken. Dat kan bij de Womanizer Duo dan weer niet. Ze hebben dus beide voor en nadelen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *