Sextoy Review: Lil’Swirl. Klein en pijnlijk krachtig.

Ik vroeg aan M. van Easytoys of ze me nog eens iets leuks kon sturen wat niet te duur was en toch best goed. Nog eens een hele degelijke low budget. En in een volgend pakketje dat ik thuis kreeg, zat dus deze Lil’Swirl. Een uber-schattige roze bullet-vibrator!

De Lil’Swirl is klein maar krachtig. De verpakking is heel leuk en als ook de test wat meevalt, zou dit voor net geen €40 inderdaad wel eens een leuke low budget kunnen worden!

Details

De verpakking is heel leuk gedaan! Eigenlijk moet ik zeggen dat ik dat van heel erg veel speeltjes kan zeggen die van EDC (het moederbedrijf achter Easytoys) komen kan zeggen. Er wordt over nagedacht. Afhankelijk van prijs en doelgroep krijg je een hele andere, maar telkens heel leuke en doordachte verpakking. 

De Lil’Swirl zit in de driehoekig doosje. Roos met wit en zwart. Alles wat je moet weten staat vermeld op de verpakking, maar ook aan de binnenkant van het doosje krijg je nog wat extra uitleg. 

In het doosje vind je de Lil’Swirl, een magnetische oplaadkabel met USB, een handleiding, een plastieken zakje en een button. Allemaal heel fijn gedaan. Ik merk wel duidelijk dat de doelgroep van deze Lil’Swirl relatief jong is. Al moet ik zeggen dat ook ik hier wel door gecharmeerd word. (jaja, ik ben ook nog jong, ik weet het, maar ik bedoelde dus nog jonger :))

Opladen doe je dus ook de magnetische kabel op de onderkant van de Lil’Swirl te klikken. Het speeltje is gemaakt van silicone en ABS, dus helemaal lichaams-veilig. Het is ook waterdicht, waardoor je het makkelijk kan reinigen onder de kraan of in de douche ofzo. Meer over het proper maken van je speeltjes lees je hier

De Lil’Swirl heeft 1 knopje aan de onderkant van het speeltje. Voor zo’n kleine toy is 1 knopje nog wel aanvaardbaar. Er zijn 10 vibratie-standen, waarvan 3 rechtlijnig (bzzzz) en 7 patronen (bzz-bzz-bzz). Om de Lil’Swirl aan of uit te zetten druk je net iets langer op het knopje. Zappen door de standjes doe je door kort te drukken.

De Test van de Lil’Swirl

Uiteraard zet ik speeltjes die ik krijg altijd een keer aan voor ik er effectief mee begin te testen. Meestal ben ik zo enthousiast als ze toekomen, dat ik ze meteen allemaal even aan zet voor ik ze aan de lader hang. Zo wist ik dus ook al redelijk meteen dat deze Lil’Swirl een klein power-kanon is. 

Toch begon ik met redelijk goede moed aan het testen. Ik had namelijk ook al ontdekt dat het speeltje op de hardste rechte vibratie-stand begint en dat het dus zachter gaat als je een paar keer drukt. Blij met de zachtere vibraties, maar ik begrijp echt niet waarom je dat zou beslissen als fabrikant. De hardste stand eerst? Om dan af te zwakken naar minder hard. En dan terug loeihard in de patronen te vliegen. Mijn clit en ik zijn helemaal in de war! 

Daarnaast vind ik, als ik heel eerlijk ben, ook de zachtere standjes eigenlijk niet zo goed. Ze gaan nog steeds behoorlijk hard, maar alles behalve rumbly. Ze snijden precies in mijn clitoris. Zo erg dat ik er op een bepaald moment maar gewoon mee op hou en een ander speeltje pak. 

Ook een tweede poging was helaas niet echt succesvol voor mij. Dit kan ik gewoon niet aan. Ik kan best genieten van harde en krachtige vibraties. Maar je hebt hard & diep en hard & scherp. En voor mij zit deze Lil’Swirl absoluut in die laatste categorie. Ik heb echt het gevoel dat mijn clitoris een tijdje buiten westen is als ik deze Lil’Swirl gebruikt heb. 

Conclusie

De Lil’Swirl ziet er heel schattig uit en ook de prijs is heel mooi. Jammer genoeg zijn de vibraties echt absoluut niets voor mij. En ik twijfel ook een beetje of ik het speeltje echt kan aanraden aan iemand. Mijn clitoris was echt niet blij met de scherpe trillingen en ik denk ook niet dat het een goed idee is om dat soort vibraties te hebben in je eerste speeltje. 

Jammer genoeg is de Lil’Swirl dus wel een echte low budget, maar niet meteen een winner, naar mijn bescheiden mening. 

Je koopt de Lil’Swirl bij Easytoys. Normaal voor €39,95, maar momenteel in korting voor net geen €30. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *