Sextoy Review: Je Joue Naughty Gift Set

Toen ik in oktober op EroFame was (een grote “erotiek-beurs” in Duitsland), stelde de dame van Je Joue mij hun prachtige gift sets voor. Ik was meteen verliefd en stuurde naar Rebecca van Loveware dat we deze absoluut MOESTEN hebben in onze collectie. Zo gezegd, zo gedaan en hopla! Nu liggen beide boxen thuis (dankjewel, Rebecca!) en is dit de review van de Je Joue Naught Gift Set. De review van de Naughty but Nice Gift Set mag je heel binnenkort verwachten!

De Je Joue Naughty Gift Set is een box met enkele fantastische producten erin. De Je Joue Mimi mocht ik al eerder testen in de Soft variant (review lees je hier), maar dus nog niet in de normale versie. Je mag in deze review dus de uitgebreide vergelijking verwachten!
Daarnaast vind je in deze box ook de gloednieuwe massagekaars van Je Joue, in de zwarte variant met YlangYlang en Mandarijn.
Als extraatjes in de Naughty Box, vind je een satijnen blinddoek en ook een Truth or Dare “spel” met vragen en opdrachten, waarvan ik nu al graag wil aangeven dat ik hier extreem aangenaam door verrast was!

Details

De Je Joue Naughty Gift Set is op zich een prachtige verpakking. Zwart met hele mooie rose-gouden accenten. En dat is doorgetrokken in alle producten in de box ook.
Dit soort doos is naar mijn gevoel ook ideaal om op je nachtkastje te zetten met daar wat favoriete speeltjes in. Echt heel erg mooi! (daarvoor kegel je dan best wel de hele inhoud er uit, maar dat is vrij makkelijk)

Alle producten liggen dus in zo’n mouche ding, waar exact plaats gelaten is voor ieder artikel. Als je de productjes eruit haalt, vind je onderin ook nog een laadkabeltje voor de Mimi en ook een handleiding. Allemaal echt heel mooi gedaan!

De Test

Je Joue Mimi

Het is even moeilijk om hier heel erg neutraal naar te kijken, want ik besef met ieder speeltje van Je Joue dat ik mag testen, meer en meer dat ik echt echt fan ben van het merk. De vibraties zijn gewoon zo uitzonderlijk goed! Ik ben al een aantal jaar ongelooflijk blij met mijn Je Joue Mimi Soft en zag niet meteen een meerwaarde in de gewone versie. 

Ter vergelijking: de Je Joue Mimi is een hardere toy in de vorm van een platte steen. De siliconen errond zit strak rond het inwendige deel. De Je Joue Mimi Soft heeft een zachter omhulsel, dat vooral in de tip in te drukken is en aanvoelt als een soort gel-achtig laagje.
Ik was en ben vooral fan van die zachte punt, omdat dit op een zachtere manier weet te stimuleren. 

Maar met de gewone Mimi merk ik nu dat die hardheid eigenlijk ook super goed werkt. De vibraties komen hier echt heel goed door en het speeltje glijdt iets makkelijker over je huid. Eigenlijk merk ik niet super veel verschil. Bij de Mimi Soft voelt alles wat verfijnder en zachter aan, terwijl deze versie ietsjes directer is. Beide zijn erg fijn en hebben absoluut een geweldige vibratie. 

Enige minpuntje aan beide Mimi’s is de plaatsing van de knopjes. Het is soms wat onhandig om een knopje in te drukken en je voelt ze ook niet zo heel goed, waardoor je al wel eens gemakkelijk op de verkeerde knop drukt. Maar verder echt helemaal geen klachten. De Mimi Soft en nu ook de gewone Mimi blijven in mijn top 10 van favoriete toys aller tijden!

Je Joue Massagekaars YlangYlang en Mandarijn

Massagekaarsen… Ik gebruik ze algemeen weinig, maar als ik ze gebruik… Ik ben er echt zot van! 

Het principe is super simpel: je steekt een massagekaars aan en na 10 a 15 minuten, heb je heerlijk warme olie. Het brandpunt van zo’n kaars is vrij laag, waardoor de olie ook een aangename temperatuur heeft en niet super warm aanvoelt.

Eén van de belangrijkste dingen aan zo’n massagekaars is natuurlijk de geur. En die is echt overweldigend goed bij deze kaars! De combinatie van YlangYlang en Mandarijn is zoet, kruidig, zwoel en zomers warm. Over geuren valt natuurlijk niet te discuteren, maar voor mij is deze echt hemels. 

De combinatie van het stimuleren van verschillende zintuigen (aanraking, geur en met de blinddoek eventueel ook het afsluiten van je ogen)… Dat werkt heel goed voor mij om alle dagdagelijkse dingen even los te laten en het kunnen terugtrekken in het hier en nu. Om echt te kunnen genieten dus.

Heel veel positieve punten aan deze mooie kaars dus. Er is echter ook wel een nadeel: de olie stolt eigenlijk vrij snel. Om niet te zeggen: onmiddellijk. Die gestolde deeltjes wrijven op zich goed uit en voelen ook wel zacht aan. Maar je kan het toch eigenlijk niet meer echt “massageolie” noemen. Dit vind ik best wel een jammerlijk puntje aan deze massagekaars.

Je Joue Blinddoek

Deze satijnen blinddoek van Je Joue is eerder een basic model. Best zacht van materiaal en net breed genoeg om mee te kunnen blinddoeken. Ideaal in combinatie met de massagekaars, maar ook met de Mimi. Blinddoek je partner en ontdek alle plekjes op het lichaam. Verras elkaar met heerlijke verfijnde en lichtjes stoute (want ja, dit is de Naughty box) bewegingen.

Naast je ogen afdekken, kan je hier natuurlijk ook mee vastbinden. Wel een beetje voorzichtig dan, zodat je geen bloed afsnijdt ofzo.
Leuk om mee te experimenteren en een prima aanvulling van deze box. Ook echt mooi verpakt trouwens, in dat kleine doosje!

Je Joue Truth or Dare

En het vierde product in deze box is, vind ik, echt een hele leuke. Dit pakketje kaarten bevat een hoop kaartjes met “Truth” opdrachten en een ander hoopje met “Dare” opdrachten. En ze zijn allemaal goed doordacht, met vragen en opdrachten die je niet zomaar in eender welk spel ziet terugkomen. 

De “truth” kaartjes zorgen telkens weer voor een open gesprek. De “dare” zijn leuke opdrachten, die uitdagend zijn, maar niet te ver gaan (allezja, voor mij toch, dat is super persoonlijk natuurlijk). 

Het leuke aan dit soort spel, is dat je elkaar terug wat beter leert kennen. Als je al een tijdje samen bent, vergeten we dat nogal wel eens. Terwijl we toch allemaal groeien en evolueren. Heel mooi dus om zo weer een beetje dichter naar elkaar toe te groeien!

Conclusie

De Je Joue Naughty Gift Set is echt een hele mooie set. De verpakking spreekt meteen aan en de producten die er in zitten zijn van hele hoge kwaliteit.
Dit is echt een cadeau dat ik graag zou geven en nog veel liever zou krijgen!

Je koopt de Je Joue Naughty Gift Set bij Loveware voor €109,90.

De Je Joue Mimi kost apart €89 en koop je hier.
De Je Joue Massagekaars Ylang Ylang & Mandarijn kost apart €23,90 en koop je hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *