Sextoy Review: Je Joue G-Kii. Heerlijk!

Het is intussen een hele tijd geleden dat ik een doos met heel wat speeltjes toegestuurd kreeg van Je Joue. En ik hoef het niet te verbergen: ik ben echt fan van Je Joue. De speeltjes zijn gewoon van super goede kwaliteit en de vibratie is al helemaal geweldig. En toch! Toch is deze G-Kii een hele tijd blijven liggen voor ik hem uiteindelijk ben beginnen testen.
Zal ik al meteen verklappen dat ik daar ook instant spijt van had, dat ik er zo lang mee gewacht had? 😀

Details

Beginnen bij het begin: de verpakking! Alle Je Joue speeltjes zijn verpakt in prachtige verpakkingen, voornamelijk gemaakt van karton. De doosjes zijn langwerpig en een harder soort karton met daarop prachtige grote bloemen. Telkens in anders kleuren, afhankelijk van de kleur van je speeltje.

In het doosje vind je dus het speeltje, mooi gelegd in de vorm van de doos (en bijna onzichtbaar, zo zwart op zwart!). Onder het luikje aan de zijkant vind je een oplaad-kabeltje en een duidelijke handleiding. Het laadkabeltje is het typische kabeltje van Je Joue: je klikt het over de metalen knopjes aan de onderkant en de andere kant plug je in een USB-stopcontactje. 

Reinigen is heel gemakkelijk, want de G-Kii is helemaal waterdicht. Gewoon onder de kraan met een beetje zachte zeep of toycleaner en je speeltje is weer helemaal proper. Meer over het reinigen van je speeltjes vind je hier.

Onderaan het speeltje heb je 3 knopjes. Met + zet je het speeltje Aan en de vibratie harder. Met – kan je weer zachter en zet je de G-Kii ook uit. ~ Kan je dan weer gebruiken om te zappen tussen de vibratiestanden (die je dus allemaal harder en zachter kunt zetten.

Je hebt in totaal 7 verschillende vibratie-standjes die je telkens 5 keer harder of achter kunt zetten. 
Leuk eraan is ook dat het speeltje twee motors heeft: 1 in het deel dat tegen je G-spot komt, de andere meer in het achterste deel (bij mijn lichaam meer tegen mijn clitoris).

De Test

Zei ik al dat ik fan ben van Je Joue? 🙂 De vibraties van hun speeltjes zijn echt fantastisch. Heerlijk diep en veel keuze en… Ja, het is niet anders met deze G-Kii. Ik merkte het al meteen toen ik het speeltje aanzette. Dat wil voor mij ook zeggen dat ik meteen al weet dat een uitwendig orgasme, door enkel mijn clitoris te stimuleren, absoluut en zonder probleem zal lukken.

Maar dit speeltje heet G-Kii. De G in de naam staat overduidelijk voor de G-spot. Dus de toy is voornamelijk gemaakt om inwendig te gebruiken.

Wat er relatief bijzonder aan is, is dat je het speeltje kunt aanpassen zodat het je perfect raakt waar je dat wil. Je kan het lange deel, de kop van de G-Kii buigen. Het werkt wel iets minder makkelijk dan ik gehoopt had: onder het silicone zit een soort van knop in het midden. Als je daar langs beide kanten tegelijkertijd op duwt, dan kan je het bovenste deel dus verbuigen naar je eigen voorkeur.

Ik boog het speeltje om te beginnen helemaal, zo ver als het kan buigen. Met goed veel glijmiddel erop, bracht ik de G-Kii in en besefte meteen dat dit echt een ideale vorm is voor mij. Het kopje van het speeltje raakt exact mijn G-spot en dat voelt ook meteen echt heel erg goed. Dankzij het buig-systeem kan ik ook zelf beslissen of ik het platte deel tegen mijn clitoris leg of het liever wat verder weg buig, zodat ik de G-Kii beter kan bewegen.

Ergens had ik het wel moeten weten dat deze G-Kii goed ging werken voor mij. De Je Joue Uma was immers ook echt helemaal mijn ding! En daar had het speeltje nog net iets meer gebogen mogen zijn voor mij, als ik mijn G-spot echt heel erg goed wil raken. De G-Kii is dus helemaal het ideale stapje verder.

Ware grootte.

Nog meer testen

Als ik ergens enthousiast over ben, is het uiteraard makkelijker het wat vaker uit te proberen.
Daardoor ontdekte ik ook dat niet alle bochten van de G-Kii even goed werken voor mijn lichaam. Ik heb wat moeten draaien en keren om ervoor te zorgen dat het de volgende test-ronde even goed voelde als de eerste keer. En het is ook telkens wat zoeken met de knop om het speeltje te buigen: het werkt niet echt vanzelf.

Maar wauw toch nog steeds: die vibraties! Als het inwendig even niet 100% voelt zoals ik het zou willen, dan druk ik de tip van het speeltje gewoon even tegen mijn clitoris en mijn lichaam is weer helemaal mee. 

Normaal ben ik ook absoluut geen fan van patroontjes (bzz-bzz-bzz), maar doordat sommige van deze patronen afwisselen tussen de inwendige en uitwendige motor, hou ik hier weer wel echt van sommige patronen.

Conclusie

De Je Joue G-Kii is (eigenlijk zoals alle Je Joue vibrators die ik al uitprobeerde) echt heel goed. Het is een ideale G-spot vibrator: je buigt hem zelf zoals voor jou het best voelt.

De manier van buigen had wel net iets makkelijk gekund, dus het is soms wel een beetje zoeken. Maar eens je het gevonden hebt, is al het zoeken vooraf eigenlijk meteen vergeten en vergeven. 

Daarnaast zijn de vibraties gewoon echt ongelooflijk zalig. Dit is een vibrator die ik iedereen kan aanraden!

Je koopt de Je Joue G-Kii bij Bol voor ongeveer €85 (zwaar onder de eigenlijke verkoopsprijs!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *