Sextoy Review: Iroha Uki Dama, light up your day!

Een tijdje geleden ik eindelijk contact met Tenga! Tenga is een Japans merk dat echt hele goede masturbators maakt voor de penis. Maar ze maken ook steeds betere en vooral mooiere vibrators voor de vulva, die heten Iroha. Dus ik kon niet anders dan proberen er zo enkele te pakken te krijgen! Al snel kwam er thuis een doos aan met allemaal leuke spulletjes, waaronder deze prachtige Iroha Uki Dama. Zo mooi! En zoooo schattig ook. 😀

De Iroha Uki Dama is, zoals zovele andere speeltjes tegenwoordig, helemaal waterdicht. Maar het speeltje drijft ook. En het idee erachter is dat je het gaat gebruiken tijdens een heerlijke me-time momentje in bad. Genieten van de rust, het warme water en de vibraties. Het is ook ineens een klein sfeerlichtje. Echt bijzonder doordacht!

Ik heb trouwens de Hana variant, met de ruitjes en de roze staander. Je hebt de Uki Dama in 3 verschillende varianten, maar qua gevoel maakt het helemaal niet uit. 

Details

De verpakking van de Iroha Uki Dama is heel mooi en subtiel. Best klein ook. Gewoon een vierkanten doosje. Veel plastiek, wat ik wat jammer vind, maar het doosje is ook wel stevig genoeg om je speeltje eventueel in de bewaren. 

In het doosje vind je de Uki Dama zelf en het ringetje dat je kan gebruiken als staander. Omdat het een rond speeltje is, is dat eigenlijk best wel goed gevonden. Je kan het speeltje zo makkelijk op je nachttafeltje zetten bijvoorbeeld. 

Onderin het doosje vind je een klein kartonnen doosje met daarin de oplaadkabel en een kleine handleiding. Het speeltje werkt belachelijk eenvoudig: met de ronde knop zap je door de 4 verschillende verlichtingsopties. Met het bloemetje kies je uit de 4 vibraties: 3 rechtlijnig en 1 patroon. 

Opladen doe je met de magnetische oplaadkabeltje.

De Test

In eerste instantie test ik de Iroha Uki Dama uit op een rustig moment alleen in bed. 

De bovenkant van het speeltje is relatief hard, maar heeft toch een redelijke indrukbaar gevoel. Dat zit op zich wel goed. Maar ik merk ook meteen dat de vibraties behoorlijk hard door mij hele hand trekken. Dan heb ik altijd meer moeite om te focussen op het gevoel dat ik op mijn clitoris wil. 

Ik besluit de Uki Dama dus ook eens mee te nemen in een lekker lang en warm bad. Heerlijk ontspannen begin ik eraan. Ik doe zoals ik het gezien heb in het filmpje van het speeltje: ik geef mezelf eerst een massage. Het voelt allemaal wel leuk en goed, vooral omdat het speeltje nat is en mijn huid ook, dus alles glijdt wel gezellig. Maar ik kan niet zeggen dat ik er echt een wauw-gevoel van krijgt.  

Ook wanneer ik de Uki Dama uiteindelijk nog eens op mijn intieme delen gebruik, moet ik zeggen dat ik relatief teleur gesteld ben. Het voelt allemaal wel fijn en ik kan er ook wel een orgasme van krijgen als ik dat wil, maar het is toch niet helemaal wat ik gewild had.
Ik vermoed dat de vorm hier wel een beetje een rol in speelt (pun not intended ;)). Door de bolle bovenkant, krijg ik de Uki Dama niet op die manier tegen mijn clitoris gepositioneerd zoals ik dat zou willen. Daarnaast vind ik de vibraties ook niet zo fantastisch als ik had gehoopt. Ze zijn niet super licht, maar ook echt niet zo diep als ik zou willen. 

Conclusie

De Iroha Uki Dama is echt een prachtig speeltje. Het is een echt hebbedingetje en ik vind het ook heel fijn qua vorm voor als je graag een vibrator wil die je subtiel ergens kan zetten en waarvan niemand (behalve ik dan ;)) weet wat het is. Ik kan me ook wel voorstellen dat je dit een fijn speeltje vind als je op zoek bent naar een lichte toy, met zachte vibraties voor op hele rustige momenten. 

Maar als je al veel speeltjes hebt en je vrij goed weet wat je wil, dan verwacht ik niet dat deze Uki Dama nog echt iets gaat bijdragen. Behalve schoonheid dan!

Je koopt de Uki Dama bij Easytoys voor €89,90. (mometeel met een leuke korting!)
Uiteraard hebben ze het ook bij Bol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *