Sextoy Review: Iroha Temari Mizu.

Een tijdje geleden kreeg ik een grote doos toegestuurd van Tenga. Jammer genoeg was ik op dat moment niet thuis, dus moest ik de doos gaan ophalen bij de lokale telefoonshop een beetje verder. En dan kom je voor dat moment te staan waarop je moet beslissen of je de grote doos, die niet in je fietstas past, te voet mee naar huis zult dragen, of gaat uitpakken op straat om alles in de fietstas te kunnen krijgen. Ik ging voor de eerste, veilige optie. 🙂 Toen ik een kwartier later thuis kwam, vond ik vijf prachtige speeltjes in de doos, waaronder deze Tenga Iroha Temari Mizu. Wat een bijzonder leven heb ik toch… 😀

De Iroha Temari Mizu is een speeltje dat ik al heel lang van ver bewonderde. Het is best speciaal: het lijkt een bol doosje met daarin een balletje. Mijn versie is wit met blauw, maar je hebt er ook nog 2 andere. De vibraties zelf blijven wel hetzelfde.  

Details

Het doosje van de Temari Mizu is klein en vierkant en gemaakt van karton. Dat vind ik heel fijn. Je ziet het speeltje goed door de grote foto op de zijkant van het witte doosje. 

In het doosje vind je dus het speeltje met daaronder een klein kartonnen doosje. Daarin vind je de beknopte handleiding en een magnetisch oplaadkabeltje. De Temari opladen doe je door het magnetische kabeltje achteraan op het speeltje te klikken. Het magneetje is niet erg sterk, dus je let best goed op dat het goed vast klikt. 

De Temari heeft 1 hele grote knop aan de onderkant van het speeltje. Daarmee zet je de Temari Aan en Uit en zap je door de verschillende snelheden. Er zijn 6 verschillende vibratie-standjes. 4 gewone rechtlijnige en 2 verschillende patroontjes. Sowieso vind ik het jammer dat er niet meer knopjes op het speeltje zijn, want ik heb graag de mogelijkheid om het speeltje zachter te zetten als ik bijna aan mijn hoogtepunt kom. 

De Temari is daarnaast ook waterdicht. Ze zetten er zelf erg duidelijk bij dat dat tot 50cm diepte is. In zekere zin is dat bij heel veel speeltjes zo. Ik vind het fijn dat ze het er duidelijk bij zetten, maar aan de andere kant maakt het me ook een beetje bang om het speeltje bijvoorbeeld in bad te gebruiken. En dat vind ik dan ook weer jammer. 

De Test

Zo’n bolletje in een doosje is een vreemd iets om te testen. Maar ik had er absoluut wel goed hoop in, aangezien de vibraties redelijk diep klinken. Echt voelen kan je ze niet in je hand (wel als je het bolletje vasthoudt, natuurlijk), want het idee van het potje errond is net dat je de vibraties niet voelt.
Dat vind ik hier trouwens ook wel meteen heel erg overdreven: ik voel de vibraties nog steeds behoorlijk goed in mijn hand. En het is ook niet alsof je het speeltje op tafel kan zetten ofzo als het aan staat. 

Ik pak dus mijn favoriete glijmiddel erbij, mijn Sliquid Sizzle, en begin te testen. Ik heb het nogal vaak voor de laatste tijd, maar wat gaat deze Temari hard! Ik begrijp vrij goed nu dat ik het wel behoorlijk voel in mijn hand: dit is echt wauwch pijnlijk hard zo! 

Dus ik besluit me eerst wat beter op te warmen. Deze Iroha Temari Mizu is alvast geen speeltje om op een volledig opgewarmd lichaam te gebruiken.
Maar ook opgewarmd blijft deze vibratie wat krachtig voor mij. Ik kan me zo voorstellen dat dat voor veel mensen wel heel goed werkt, maar ik had het fijn gevonden als er een standje of twee extra geweest was met wat zachtere opties. 

Uiteindelijk vind ik wel steeds mijn manier van bevredigen met de meeste speeltjes: in dit geval door er altijd een laagje huid tussen te houden: mijn venusheuvel, schaamlippen, wat dan ook. Maar ik ben toch ook van mening dat je na een keer of 3 gebruiken echt zou moeten kunnen weten hoe je het speeltje kan gebruiken en of het echt iets voor jouw lichaam is. En dat is deze Temari Mizu dus niet in mijn geval. Qua looks wel, qua gevoel wat minder.

Conclusie

Als je van hele krachtige en een beetje scherpe vibraties houdt en op zoek bent naar een klein, schattig en subtiel speeltje, dan zit je met de Iroha Temari wel goed. Wil je een vibrator waarvan de vibraties echt geweldig zijn en waar je jezelf op meerdere geweldige manieren mee kunt stimuleren, dan vrees ik dat deze Temari niet je ideale match zal zijn. Maar het speeltje is op z’n minst wel leuk om naar te kijken! 

Je koopt de Iroha Temari in blauw, rood of geel bij Bol voor ongeveer €70.

7 thoughts on “Sextoy Review: Iroha Temari Mizu.

    1. De Iroha Uki Dama en 3 dingen voor de penis. Ik hoop vanaf heel binnenkort ook af en toe een review voor de penis te kunnen plaatsen 🙂

  1. De magnetische laadkabels zijn echt heel gemakkelijk. Ben ook heel blij om dit meer en meer tegen te komen bij speeltjes.

    De vorm van dit speeltje is inderdaad wat anders waardoor ik wel nieuwsgierig was. Maar scherpe, krachtige vibraties zijn niet zo mijn ding, spijtig wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *