Sextoy Review: Hot Octopuss Kurve

Ik zag de Hot Octopuss Kurve het eerst op de site van Tesstesst. Ze is me toch wel altijd voor met alles! 😀 En een weekje later vroeg Rebecca van Loveware me of ik hem misschien wilde testen. We hadden hem namelijk net ook binnen gekregen in de winkel. 

In eerste instantie was ik niet super enthousiast over de Kurve. Het model lijkt niet super vernieuwend, de knopjes voelen wat goedkoper aan en Hot Octopuss heeft zo wat hoogtes en laagtes als het op hun speeltjes aankomt: soms zijn ze megafantastisch, soms eerder “ja ok”. Maar deze Kurve wist me toch heel erg te verrassen! 

Details

De Kurve is verpakt in de typische Hot Octopuss verpakking: een licht-kartonnen omhulsel in fel blinkend en shiny kleurtjes. De buitenkant is paars-rood-roos met de Kurve in ware grootte op de verpakking. Daarnaast heb je aan de zijkant en de achterkant nog wat extra uitleg. En natuurlijk ook nog de typische Britse vlag op 1 van de zijkantjes. 🙂

Binnenin vind je de Kurve in een zwart omhulsel. Dit is ook van karton en daardoor is de hele verpakking makkelijk te sorteren bij het afval. I like!

Natuurlijk zitten er in de verpakking ook nog een oplaadkabel en een handleiding.
Opladen is makkelijk: je duwt het pinnetje van de kabel gewoon op de daarvoor voorziene plaats in het speeltje. Het kabeltje is een USB. 

Het reinigen van de Kurve is op zich niet super moeilijk. De toy is gemaakt van een zachte en makkelijk proper te houden silicone. Dus gewoon wat water en een zachte zeep of toy cleaner volstaan. Maar Hot Octopuss heeft ook hun logo met prachtige krullende letters aan de zijkant op de Kurve gedrukt. Het ziet er heel mooi uit, maar het is echt een hel op proper te krijgen.
De Kurve is een inwendige toy, dus al je eigen vocht én glijmiddel pakt hier gewoon super makkelijk tussen. Laat je speeltjes dus best niet te lang liggen na gebruik voor je het reinigt. En gebruik eventueel een tandenborstel of ander borsteltje om de letters helemaal proper te maken. Meer over het reinigen van je toys lees je hier.

Knopjes

De Hot Octopuss Kurve heeft 6 knopjes! 6!!!
Ik die altijd om meer knopjes roep, ik ben hier dus super blij mee! 😀 

Elke motor van de Kurve heeft 3 knopjes. Met de + zet je de specifieke motor aan wanneer je er wat langer op drukt. En harder wanneer je er kort op drukt. Met de – kan je weer zachter als je kort drukt en uit als je langer drukt. 
Het onderste bolletje dient dan weer om van standje te veranderen. En dit is dan weer even wennen: het knopje onder de Bass motor zorgt ervoor dat de toy op een ander vibartie-standje springt, met het knopje onder Treble zap je een standje terug. En dit is dan zo voor beide motors samen.

Maar: je kan er wel voor kiezen om maar één motor per keer aan te zetten. Of de twee motors samen!
Echt heel goed gevonden.
De knopjes hadden naar mijn gevoel iets “degelijker” mogen zijn. Ze voelen wat goedkoop aan. Maar ze doen wat ze moeten doen en dat is uiteindelijk het belangrijkst. 🙂

De Test

De vorm van de Hot Octopuss Kurve is echt zo gemaakt dat het speeltje ideaal belooft te zijn om de G-spot te stimuleren. Bovendien is de bovenkant van de vibrator indrukbaar en zacht. Daar hou ik wel van: het maakt het stimuleren wat minder “agressief”, minder direct.
Al zorgt dat er soms ook wel voor dat de vibraties wat minder goed doorkomen. 

Omdat ik algemeen wat minder enthousiast word van hogere, scherpere of oppervlakkige vibraties, begin ik met de “treble” vibratie. Met goed veel glijmiddel op waterbasis in de aanslag, breng ik de Kurve naar binnen. Uiteraard als ik al wat opgewonden en opgewarmd ben. 

Ik word meteen verrast door deze Treble vibratie: die voelt helemaal niet zo oppervlakkig aan. Zelfs met de hogere treble vibratie voel ik meteen dat het me geen problemen zou mogen geven om hier een heerlijk orgasme van te kunnen krijgen.
Benieuwd druk ik dus ook de “Bass” vibratie mee aan. Er gaat een wereld voor mij open!
Enfin, dat is misschien wat overdreven, maar wauw, wat een heerlijke vibratie is dat, die twee motors samen!

Het is ook super fijn om met de afwisseling van de 2 motoren te kunnen spelen. Je kan de standjes van de motoren niet apart bedienen, maar de snelheid waarmee de motor vibreert dus wel. Daardoor kan je echt je eigen ideale mix kiezen van welke vibratie jij graag net iets harder wil.
Ik kom zelf niet makkelijk klaar van enkel inwendige stimulatie, maar met deze Kurve kom ik echt ongelooflijk dichtbij! Door de zachte kop, kan je ook op een hele fijne en zachte manier de G-spot stimuleren. Het voelt echt zalig. 

Een minpuntje aan de Hot Octopuss Kurve is misschien vooral dat het geen optimaal speeltje is om uitwendig mee aan de slag te gaan. Het voelt telkens zo aangenaam inwendig en als ik het dan uitwendig wil gebruiken, ben ik steeds een beetje teleurgesteld. Het is alsof de vibraties uitwendig niet goed genoeg doorkomen. Ik denk dat dat komt door de zachte kop van de Kurve, maar het zou ook kunnen liggen aan de twee motoren, die zo op elkaar afgesteld zijn om op een andere manier te stimuleren, dat het precies nét niet lukt uitwendig.
Maar: ik ben hier aan het muggenziften he! De Kurve is uiteraard vooral ontworpen voor inwendig gebruik. En al zijn er betere toys voor uitwendige stimulatie, de Kurve voldoet hiervoor ook zeker wel!

Conclusie

Wat een verrassing, dat twee verschillende motoren samen zo’n enorm verschil kunnen maken! Beide motors zijn los van elkaar al heel leuk, maar samen geven ze het echte wauw-effect.
De Hot Octopuss Kurve is echt ideaal voor inwendige stimulatie. En dat doet het speeltje ook gewoon op een hele geweldige manier.
Uitwendig werkt ook, maar als je puur daarvoor zou gaan, heb je andere keuzes. Voor inwendig is dit momenteel 1 van dé beste speeltjes, naar mijn gevoel!

Je koopt de Hot Octopuss Kurve voor €119,00 bij Loveware!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *