Sextoy Review: Doxy Smooth Butt Plug

Amaai, ik was even vergeten hoe lang deze Doxy Smooth Butt Plug al op mijn verlanglijstje stond! Een prachtige Stainless Steel plug van een redelijk formaat. Ik kreeg van Easytoys omdat ik er gewoon eens om vroeg. Hoe makkelijk kan het leven zijn… 😀 

De Doxy Butt Plug is dus een redelijk grote plug voor anaal gebruik. Alles van Stainless Steel spreekt me heel erg aan. Ik ben echt heel erg fan van het materiaal. Het is super glad, neemt snel lichaamswarmte op, je kan er eender welk glijmiddel op gebruiken én ze voelen ook nog eens redelijk zwaar aan. What’s not to love, toch? 

Details

Doxy heeft echt hele simpele en toch prachtige verpakkingen. Altijd redelijk klein en verfijnd, passend bij het product. Deze Doxy Smooth Butt Plug is verpakt in een licht kartonnen doosje. Op het doosje vind je al de nodige uitleg. Binnenin vind je een metalen koker, waar je je plug in kunt bewaren. Je draait de koker open met een schroefsysteem. Allemaal heel erg fancy en luxe!

Ik vermeld ook graag even het blaadje dat bij in de verpakking zit als handleiding. Uiteraard is er weinig “echt” uitleg nodig bij een speeltje dat niet vibreert, maar Doxy heeft dit echt heel mooi aangepakt. Ze beginnen met een kleine uitleg over hoe de plug gemaakt is. Daarna staat wat uitleg over “veel glijmiddel gebruiken” en “hoe reinig je je toy”, om af te sluiten met “als anale play niets voor jou is, is het in elk geval een hele interessant gewichtje voor papieren”.
Op de achterkant van het blaadje vind je ook nog wat tips en tricks. Bijvoorbeeld over Temperature Play, Double Penetration enz. Echt leuk gedaan! 

Doordat de Doxy Plug gemaakt is van roestvrij staal kan je hem makkelijk reinigen onder de kraan. Ik gebruik zelf een zeepvrije zeep en zorg er steeds voor dat ik alles grondig afspoel, om geen invloed te hebben op mijn intieme zone. Roestvrij staal neemt niets op van de bestanddelen die je erop gebruikt, dus alles wat je afspoelt is eigenlijk ook meteen weer weg. Je droogt je toy best wel altijd heel goed, dat zorgt ervoor dat alles langer mee gaat.
Meer over het reinigen van je toys lees je hier

De Test

Ik begon aan deze test met een klein beetje angst. De Doxy Smooth Butt Plug is namelijk best wel aan de grote kant… Het is dus zeker niet onbelangrijk dat ik er ook even bij zeg dat dat voor mij wil zeggen dat er ook echt wat voorbereidend werk bij komt kijken. Ik gebruik zelf graag een glijmiddel met een licht ontspannende werking (meestal is dat YESforLOV Anal Comfort, maar een glijmiddel met CBD erin kan ook zeker werken). Ik breng dat glijmiddel altijd op voorhand aan en geef mijn lichaam en mijn sluitspieren de tijd om rustig te ontspannen. Dat doe je best door smallere en kleinere toys te gebruiken op voorhand (hierbij denk ik bijvoorbeeld aan de Aneros Tempo). Pas als ik het gevoel heb dat mijn lichaam er helemaal klaar voor is, ga ik over op iets groters.

En dat was best een verrassing! Ik had me namelijk voorgenomen dat dit gewoon te groot ging zijn voor mij en dat ik het vermoedelijk maar niets zou vinden. Ja: ik was eigenlijk gewoon een beetje bang. Niet zozeer om enkel de plug te gebruiken, maar in combinatie met vaginale penetratie… Jep: bang dus. 

En dat bleek uiteindelijk nergens voor nodig. De grootte van de plug zorgt ervoor dat je alles extra intens voelt inwendig. Niet enkel ik, maar ook mijn partner gaf aan dat hij de plug echt heel goed kon voelen zitten en dat dat alles voor hem ook extra bijzonder maakte.
Waar ik zelf echt verrast door was, was het feit dat de plug ervoor zorgde dat ik inwendig op andere plaatsen echt beter geraakt werd. Ik gebruikt al vaker butt plugs, uiteraard, maar eigenlijk nog nooit zo groot tijdens penetratie. En het voelde gewoon echt zalig. 

Nog meer testen

De Doxy Smooth Butt Plug is qua vorm ook zo gemaakt dat hij makkelijk naar binnen glijdt. Het onderste steeltje, waar je sluitspier zit, is echt heel aangenaam smal en zeker lang genoeg om veilig te zijn. En niet alleen naar binnen laten glijden ging makkelijk, ook naar buiten ging veel vlotter dan verwacht (of gevreesd ;)). 

Ik herhaal iedere keer als ik deze Doxy Plug gebruik sowieso mijn eerste stappen: ik wil niet te overhaast te werk gaan en doe dus iedere keer een grondige voorbereiding. Maar het is het gewoon echt wel waard. Deze plug voegt op redelijk subtiele wijze echt heel veel toe voor mij qua gevoel. En het leuke is dat het eigenlijk het gevoel van andere dingen vooral versterkt, niet zozeer enkel van de anale stimulatie. Hoewel ook dat natuurlijk wel meer dan voldoende aanwezig is!

Conclusie

Ik kan hier eigenlijk heel kort over zijn: dit is een super fijne Butt Plug. De vorm en het gewicht zijn ideaal, het is ook echt een mooie toy én het voelt ook nog eens allemaal gewoon super. 

De grootte van de plug is tegelijkertijd een voordeel (je voelt echt alles intens veel beter) en een nadeel (het vraagt echt wel meer voorbereiding). Maar als je het er voor over hebt en hier graag mee wil experimenteren: deze toy heb je ook nog eens voor het leven. 

Als je graag nog wat extra wil experimenteren, hebben ze de Smooth versie ook nog in een Ribbed variant.

Je koopt de Doxy Smooth Butt Plug voor €47,99 bij Easytoys

One thought on “Sextoy Review: Doxy Smooth Butt Plug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *