Sextoy Review: de Boho Verdita

Ik kreeg van Rebecca van Loveware een heel pakket met speeltjes van huismerken van Amorelie. We hadden samen op eroFame, een grote beurs in Duitsland, enkele modellen uitgekozen die ons aanspraken en nu kreeg ik ze dus om uit te testen! Zo ook deze Boho Verdita. 
Je kan wel al vrij goed voelen of een speeltje goed gaat zijn of niet, gewoon als je ze in je handen hebt. Maar we proberen toch ook altijd alles uit te testen wat we verkopen, zodat we zeker zijn van de kwaliteit.

Wie mij al eventjes volgt, weet dat mijn lichaam moeite heeft met Rabbit-vibrators. De vorm is meestal niet zo goed, waardoor ik mezelf niet én inwendig én uitwendig kan stimuleren tegelijkertijd. Wat me toch wel wat de bedoeling lijkt van een Rabbit-vibrator. 🙂 Maar met deze Verdita leefde de hoop terug op. De vorm lijkt goed te zijn: het inwendige deel heeft een mooie bocht, waardoor ik verwacht mijn G-spot goed te kunnen stimuleren en het uitwendige deel is wat langer en behoorlijk flexibel.

De verpakking van de Boho Verdita is heel kleurrijk met mooie bloemen erop.
De prachtige verpakking van de Boho Verdita!

De details van de Boho Verdita

De verpakkingen van de Boho-reeks zijn echt prachtig!
Ze zijn heel erg kleurrijk en ovaal van vorm, helemaal anders dan andere verpakkingen dus. Aan de onderkant vind je enkele gegevens over het speeltje, maar het blijft allemaal heel erg beperkt. Eigenlijk helemaal prima, want je koopt je speeltjes meestal toch online (waar de meeste info beschikbaar is) of kunt uitleg vragen in een winkel. 

Binnenin de doos vind je de Boho Verdita, een super leuk bewaarzakje, een handleiding en een oplaadkabeltje. Het speeltje is oplaadbaar met een magnetische kabel. Die klik je gewoon vast op de 2 metalen knopjes van de Verdita. Super simpel.

De Verdita is gemaakt van silicone en helemaal waterdicht. Daardoor kan het speeltje dus ook mee in bad of onder de douche, mocht je dat willen. Het maakt reinigen ook een pak makkelijker. Je besteedt best wat extra aandacht aan de ribbetjes op het inwendige deel (die volgens mij echt helemaal geen functie hebben, waarom doen ze dat toch?). En ook de gele rand kan voor wat problemen zorgen als je graag veel glijmiddel gebruikt of veel vocht verliest.
Maar verder reinig je de Verdita dus relatief makkelijk met water en een toycleaner. Meer over het reinigen van speeltjes vind je hier.

Knopjes

Iets waar ik wel wat aan moest wennen bij de Verdita zijn de knopjes.
Om te beginnen was het al behoorlijk zoeken om het speeltje aan te krijgen. Dat blijkt een toetsencombinatie te zijn, maar toch moeilijker dan verwacht. Gelukkig is er een duidelijke handleiding bij (en zelfs een extra kaartje hiervoor). Om het slot af te zetten, druk je tegelijk op de 2 pijltjes-knoppen. Om het slot weer aan te zetten doe je hetzelfde. 

De knopjes van de Boho Verdita

De Verdita heeft 4 knopjes. Een + en een – (voor harder en zachter, dat was meteen duidelijk) en dan ook nog 2 pijltjes.
Nu heb ik nog een speeltje uit de Boho-reeks en daar dienen die pijltjes gewoon om door de verschillende vibratie-patronen te zappen. Maar dat lukte me maar niet met deze Verdita.
Dus: nog eens de handleiding erbij genomen. Blijkt dat je bij de Verdita het inwendige en uitwendige deel apart van elkaar kan besturen! Toch wat vibratie-patroon betreft, harder en zachter is gewoon voor beide hetzelfde. 

Als je het inwendige deel wil aan- of uitzetten, dan duw je twee seconden op het pijltje het dichts bij de gele lijn. Het andere pijltje is voor het clitoris-stukje. Er zijn in totaal 7 vibratie-snelheden per stuk. Best wel veel keuze dus. De Verdita onthoud ook op welke stand je de laatste keer gestopt bent. Kan handig zijn of net heel erg vervelend, afhankelijk van wat je leuk vindt.

De Test

Al van bij de eerste test was het meteen duidelijk: de Boho Verdita is prima gevormd voor mijn lichaam.
Ik deed heel wat waterbasis glijmiddel (van Sliquid) op het speeltje en voelde het heel makkelijk naar binnen glijden. De dikte is net goed (voor mij) en de vorm maakt dat de Verdita mij inwendig exact raakt waar ik het wil.
Tegelijkertijd ligt het clitoris-armpje relatief goed tegen mijn clitoris.
Ik zeg relatief, omdat het toch nog steeds wel een beetje zoeken is om het armpje juist te krijgen. Ik hou dan ook absoluut niet van een te harde en directe stimulans. 

De vibraties van de Verdita zijn prima. Ze gaan goed diep door mijn lichaam, zowel in het clitoris-deeltje als inwendig. Ik ben normaal niet zo voor patroontjes, maar omdat je hier het inwendige en uitwendige deel apart kan aansturen, vind ik het nu weer wel leuk om 1 deel in een patroon te zeggen. (ik kies hier meestal voor inwendig, maar dat is uiteraard persoonlijk. 🙂 )

Een nadeel aan de Verdita zijn naar mijn gevoel de knopjes. Het is relatief moeilijk om op de pijltjes-knoppen te duwen terwijl je het speeltje in je hebt. Aangezien ik zelf iemand ben die gewoon mijn favoriete stand kiest en die dan harder en zachter zet, vind ik het zelf eigenlijk enkel in het begin een probleem (want dan wil je graag alle standjes eens uitproberen 🙂 ).

Met blikje Cola om de ware grootte te kunnen inschatten.

Conclusie

De Verdita is een verrassend goede Rabbit-vibrator waar ik iedere keer weer blij van wordt. Een klein nadeel zijn dus de knopjes, maar ook dat went wel relatief snel.
De prijs van de Verdita maakt ook absoluut veel goed! Ik vind de Verdita dan ook echt een top-speeltje prijs-kwaliteit gezien en vind hem echt ideaal voor beginners, maar hij is zeker ook leuk als je al heel wat hebt liggen. 

Je koopt de Boho Verdita bij Loveware voor €69,90.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *