Sextoy Review: Climaximum Aurora Wand Vibrator

De laatste tijd laat ik M. van Easytoys steeds kiezen wat ze mij mag opsturen om te testen. Tenzij ik iets super speciaal zie dat ik meteen wil proberen natuurlijk! Maar dat was bij deze Climaximum Aurora Wand eigenlijk niet het geval. Toen de toy toekwam, was ik eigenlijk alles behalve onder de indruk. Het leek me gewoon alweer zo’n basic lijn met enkele toys, niet veel bijzonder. 

Ik kan je al verklappen dat dat dus niet zo is! Deze Climaximum Aurora viel echt behoorlijk in de smaak, tegen mijn verwachtingen in. Ik vertel je meteen waarom!

Details

De Climaximum Aurora Wand Vibrator zit verpakt in een eenvoudige kartonnen doosje. Jep, ik zeg bewust “doosje”, want de verpakking is echt op maat van de vibrator: lang, smal en vierkant. 

De kleuren van de doos zijn in lijn met het speeltje: violet-paars en rose gold. Helemaal leuk zo!

In de verpakking vind je ook nog een magnetische oplaadkabel en een handleiding. Basic, maar helemaal prima. 

Opladen doe je dus door het magnetische kabeltje aan de achterkant op het speeltje te klikken. De andere kant is USB, dus heel handig.
Reinigen is wel een klein beetje een ding. De Climaximum Aurora is waterdicht en kan dus makkelijk onder de kraan met wat zachte zeep of toycleaner. De ribbels op de kop van het speeltje zorgen wel voor wat extra proper-maak werk. Want ja, daar kruipt uiteraard vanalles tussen. Niet te lang laten liggen dus best. 😉

Knopjes

Deze Aurora Wand heeft 1 knopje. Hier word ik algemeen niet echt wild van. Want ja, dat wil zeggen dat je met die ene knop alles moet doen: kort drukken om aan te zetten, kort drukke om van standje te veranderen en lang drukken om weer uit te zetten. 

En er is dus geen manier om terug te zakken in vibratie-snelheid of sterkte. Dat is voor mij echt altijd een nadeel. 

Je krijgt in deze Aurora Wand 10 vibratiesnelheden: 3 rechte (bzzzzz) en 7 patroontjes (bzz-bzz-bzz). 

De Test

Ik test de vibraties van een nieuw speeltje altijd eerst even in mijn hand. Intussen ben ik hier zo gedreven in geworden dat ik in de meeste gevallen al kan aangeven of het iets voor mij gaat zijn of niet. De vibraties van deze Climaximum Aurora Wand voelen in mijn hand al heel echt krachtig en ook lichtelijk aan de scherpe kant. Dus nee: ik stond niet echt te springen om de Aurora uit te proberen. 

Maar dat deed ik natuurlijk toch. En wat een verrassing! Jep, ook ik kan me heel erg vergissen met wat ik in eerste instantie denk, want de Aurora voelde dus wel heel goed voor mij! Ik probeer uit te leggen hoe dat komt. 

De Climaximum Aurora Wand is een “Wand” vibrator. We noemen het speeltje zo omdat het dus een hele grote brede kop heeft en een langer handvat. Deze Aurora is best bijzonder omdat de toy eerder een puntige vorm heeft aan de bovenzijde en dan een platter deel aan de zijkant.
De kop van de toy is heel erg flexibel. In veel gevallen eigenlijk zelfs wat té flexibel. Daarover zo meteen meer.
Maar doordat je dus die eerder puntige vorm hebt of net het plattere deel, kan de de Aurora eigenlijk zo positioneren op je lichaam als jij wil. Voor mij wil dat zeggen: het hele platte stuk bovenop mijn vulva. Stimulatie van aan de ingang van mijn vagina tot helemaal aan mijn clitoris.
De vorm van de kop van deze Aurora is daar echt gewoon perfect voor. 

Ik ben zelf iemand die graag veel druk zet met mijn speeltjes. Ik duw ze dus redelijk stevig tegen mijn lichaam aan. En in het geval van de Climaximum Aurora Wand wil dat zeggen dat dat de vibraties ook verspreid doorheen heel die platte kop en dus ook doorheen mijn lichaam.
De flexibiliteit van de kop is dan wel eerder een nadeel: het hele speeltje plooit en buigt alle kanten op en ik kan zo net niet de druk zetten die ik graag zou willen.
Maar het algemene gevoel is echt wel heel erg goed!

Een nadeel aan deze Climaximum Aurora Wand, is absoluut het ene knopje. De vibraties zijn vrij hard en ook niet super diep. Dat lost zichzelf wat op door de grotere kop die je kan gebruiken, maar echt ideaal is het ook niet. Vooral omdat er dus geen mogelijkheid is om zachter te gaan. En dat is eigenlijk echt wel jammer. Ietsjes meer keuze in beide richtingen, dat was helemaal ideaal geweest! En dan nog een 2e knopje om ook zachter te kunnen zappen, zodat je niet iedere keer helemaal rond moet klikken om op een bepaalde snelheid uit te komen.

Zelf vind ik het erg vervelend om als ik klaarkom het speeltje van mij af te moeten halen omdat de vibraties te overweldigend aanvoelen. Idealiter kan je de toy dan gewoon iets zachter zetten en kan je nog even blijven meegenieten op de golven van die zachtere vibraties. Dat kan bij deze Aurora dus niet. 

Conclusie

Algemeen vind ik dit dus eigenlijk echt een verrassend leuk speeltje.
Nee, dit wordt geen top-favoriet, maar de Climaximum Aurora Wand is zeker boven gemiddeld leuk.
Ik schrok alleen een klein beetje van de prijs. Die had ik zelf iets minder ingeschat op het moment dat ik aan het testen was. En ja, prijs-kwaliteit vind ik zelf echt wel belangrijk, dus ergens maakt de prijs deze Aurora nu net een tikje minder goed. Maar 1 knopje en de flexibiliteit van de kop zijn dingen die je “erbij kunt nemen” voor een kleine prijs. Maar voor €70 wil ik eigenlijk toch echt nog net een tikje meer. 

Al bij al is de Climaximum Aurora Wand dus echt wel een toffe toy! Krachtige vibraties en een hele toffe vorm. En dan ook nog eens eigenlijk echt heel leuk om naar te kijken.
Of jij dat prijs-kwaliteit voldoende vindt, laat ik verder natuurlijk volledig aan jou!

Je koopt de Climaximum Aurora Wand Vibrator voor €69,99 bij Easytoys. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *