Sextoy Review: CalExotics Venice Vixen

Een paar maanden geleden, in volle corona-tijd, kreeg ik een mailtje van een webshop met seksspeeltjes die al een hele tijd bestaat: sextoyland.nl. Ze hebben er veel, echt heel erg veel speeltjes.
Niet alles op de website spreekt me even hard aan, maar ik besloot toch een samenwerking met hen aan te gaan en voor hen enkel de speeltjes te testen waar ik me goed bij voel. Ze stuurden me de CalExotics Venice Vixen en de Swan Mini Swan Rose.
De review van die tweede krijg je zo snel mogelijk, hier is alvast die van de Venice Vixen! 

Details

Ik testte al eerder de Hype en Red Hot Flare van CalExotics. En die kwam in net dezelfde mooie dozen als deze Venice Vixen. Het geel-groenige van de Vixen steekt heel mooi af tegen het zwart. De reeks van deze speeltjes heet California Dreaming en die vibe en dat gevoel zit echt helemaal in de doos. Nog eens extra door het strand in de achtergrond, uiteraard!

Op de achterkant vind je heel wat uitleg in verschillende talen, je weet echt wel behoorlijk goed wat je koopt als je deze Vixen in handen krijgt.
Binnenin vind je ook nog een oplaadkabel met pinnetje en een zee beknopte handleiding (het meeste staat toch al op de doos).

De Venice Vixen heeft 3 knopjes. Met het knopje het dichts bij het clitoris-deeltje zet je het speeltje heel snel uit en kan je ook het reisslot aan en uit zetten. Het middelste knopje is voor het lange deel dat inwendig gaat, het onderste voor het korte clitoris-stukje. Het inwendige deel heeft 3 snelheden (gewoon rechtlijnige vibraties), het stukje voor de clitoris heeft er meer: 3 gewone en 5 patroontjes. 

Op zich best oké zo, maar ik heb liever een knopje waarmee je de vibraties zachter kan zetten ook, dat helpt mijn orgasmes. 😀 Maar hierover seffens meer, want het valt absoluut te omzeilen!

De Vixen is dus ook waterdicht en gemaakt van silicone. Over het metaal-uitziende plastiek is niets vermeldt, maar algemeen blijft dat ver genoeg weg van je intieme delen. Reinigen is makkelijk, meer hierover lees je hier

De Test

Mer mijn favoriete glijmiddel (sliquid Sizzle!) in de hand, begon ik met testen! Ik kreeg van Sextoyland ook hun eigen lijn glijmiddel cadeau, maar hier zit glycerine in en dat gebruik ik liever niet (ik heb het doorgegeven aan mijn vriend, minder schadelijk voor de penis 🙂 ).

En ja, soms weet ik het meteen: deze vibraties zijn absoluut mijn ding! Maar de vorm past jammer genoeg minder goed bij mijn lichaam… Ik dacht altijd dat ik mijn lichaam behoorlijk goed kende, maar merk toch steeds vaker dat er nog heel wat over te ontdekken valt. Eén van die te ontdekken dingen is dat mijn clitoris behoorlijk laag zit, dus relatief dicht bij de ingang van mijn vagina. En dat die dan ook nog eens vrij diep ligt: mijn schaamlippen zijn er helemaal rond gevouwen. En het probleem met deze Venice Vixen is dus dat dat clitoris-deeltje behoorlijk lang is. Daardoor krijg ik het heel moeilijk tegen mijn clitoris.

De vibraties zitten dus op zich echt wel heel erg goed.
En ik hou er ook wel van om het langere deel op verschillende manieren te gebruiken: tegen mijn clitoris met de tip, langs mijn schaamlippen, helemaal plat op mijn vulva, een beetje inwendig, maar niet helemaal,… 

Het enige probleem is dus dat ik de Vixen niet volledig inwendig kan gebruiken. Want dan komt dat clitoris-deel op een behoorlijk pijnlijke manier tegen mijn lichaam aan en het raakt mijn clitoris dus alles behalve. Ik heb geprobeerd om het clitoris-stukje opzij te buigen, maar daarvoor is het niet flexibel genoeg. De Vixen in en uit bewegen is voor mij echt een no go. Het speeltje werkt eigenlijk enkel perfect als ik het korte stukje mee plat leg. Maar dan raakt het mijn clitoris dus gewoon niet. 

De vibraties en knopjes

Ik merkte al op dat ik de vibraties dus echt heel erg goed vind. Maar ook dat de knopjes wel eens lastig zijn, als je de vibraties graag minder zet op het moment dat je klaarkomt.
Voor mij werkt de Venice Vixen het best door hem gewoon plat op te leggen: de tip van het lange deel raakt dan net de ingang van mijn vagina, het clitoris-deel ligt plat tussen mijn schaamlippen. 

In het begin zet ik enkel de vibratie aan van het langere deel, maar als ik wat opgewonden ben en het mag wat meer zijn, dan neem ik de vibraties van het kortere stukje er ook bij. Op het moment dat ik net mijn orgasme krijg, duw ik het korte stukje weer uit. Op die manier heb ik dan meteen heel wat minder vibratie, wat ik nodig heb om mijn orgasme lekker lang te laten duren. 

Het vraagt wel wat oefening om de coördinatie hiervan juist te krijgen, maar ik wil hiermee vooral aangeven dat er mogelijkheden zijn. 🙂

Conclusie

De CalExotics Venice Vixen is naar mijn gevoel een hele gemiddelde vibrator, die dankzij de behoorlijk aangename vibraties overhelt naar de eerder betere speeltjes. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de kleur ook gewoon wel echt geweldig vind! Speeltjes in deze kleur zijn echt zeldzaam! (en ik twijfel of ik het geel of gifgroen vind… Zo leuk!)

Ik zeg het vaak genoeg, maar ik herhaal het toch ook graag nog eens: alle lichamen zijn anders. Wat voor mij werkt, werkt niet zozeer voor jou (of je partner, vriend(in), wie dan ook). Maar als de vibraties en de basics goed zitten, dan kom je met wat creativiteit een heel eind. 

Je koopt de CalExotics Venice Vixen bij Sextoyland voor €69,95.

2 thoughts on “Sextoy Review: CalExotics Venice Vixen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *