Sextoy Review: Boho Bold Triad, vibratie voor de penis!

Ik krijg heel regelmatig de vraag of ik ook speeltjes test voor de penis. Of ik misschien iemand weet die dat zou willen doen. En ja, na lang zoeken heb ik iemand gevonden die de speeltjes grondig wil testen én er ook nog eens een leuke review over wil schrijven. We noemen hem voor de gemakkelijkheid B, want hij blijft liever anoniem.  
Deze Bold Triad kreeg ik van Rebecca van Loveware. Ik nam er wat leuke foto’s van en stuurde hem naar B. Wat hij er van vond, lees je hier! 

Miss Poppie stuurde me de Boho Triad. Ik ben hier best wel benieuwd naar, want ik heb nog nooit een speeltje voor de penis getest met vibraties. En deze Triad heeft wel iets weg van de FUN Factory Cobra Libre, die ook al een hele tijd hoog op mijn verlanglijst staat. 

De Triad is verpakt in een soort cilindervormige koker. De kleuren zijn donker: zwart, wit en ook wat donker groen. In de verpakking zit uiteraard de Triad, een oplaadkabel die je magnetisch op de toy klikt met USB en een handleiding.  

De Test 

Hoe je de Bold Triad moet gebruiken, wijst zichzelf een beetje uit. Het is niet de bedoeling je penis volledig te omvatten, het is echt een speeltje gericht op het bovenste gedeelte met focus op stimulatie van de eikel. Binnenin zit een verdikking. Het lijkt een beetje op een groot uitgevallen mond. 

Ik besloot om de Bold Traid eerst even volledig op te laden. Dat bleek een goede beslissing. De Traid heeft ook een warmtefunctie. En als je die aanzet, gaat de batterij echt razendsnel leeg. Maar het gevoel is wel heel aangenaam om te starten. Eenmaal opgewarmd kan je deze functie wel uitzetten. 

Uiteraard gebruik je bij de Traid best veel glijmiddel. Dat geldt eigenlijk voor zo goed als alle speeltjes. Glijmiddel maakt het gewoon echt een pak leuker. Momenteel gebruik ik graag het glijmiddel van Tenga. Dat glijdt extra goed. Maar eigenlijk maakt het niet zo heel erg veel uit welk waterbasis glijmiddel ik gebruik. Zo lang het maar genoeg is! 

Hoe voelt de Bold Triad? 

De Bold bestaat uit 2 verschillende materialen. Een harder zwart gedeelte (van ABS Plastic) en een gekleurd flexibel zacht gedeelte van siliconen. Het leuke hieraan is is dat je hierdoor zachtjes druk kan zetten met de Bold op je eikel en de vibraties kan richten op wat voor jou de fijnste plaats is. 

Je kan ook door dit knijpen te combineren met een op -en neerwaartse beweging een soort van blowjob-like gevoel creeëren. 

De vibraties kan je op 7 verschillende instellingen zetten, niet de meest uitgebreidde keuze maar de trillingen zijn wel van goede kwaliteit en voelen goed aan.  

Onderhoud 

De Bold is zeer makkelijk in onderhoud! Na gebruik uitspoelen met lauw water en dan gewoon omgekeerd laten drogen en klaar. 

Conclusie 

De Bold Triad is een van mijn favoriete speeltjes. De vibratie voelt heel goed en de orgasmes zijn geweldig. Een relatief groot nadeel is wel dat de Triad echt snel plat is en moet opladen. En al zeker wanneer je de warmte-functie wil gebruiken. Best opladen na 1 a 2 keer gebruik dus.  

Je koopt de Bold Triad bij Loveware voor €89,90.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *