Sekstoy Review: The Violet van Bloom

Ik mocht van Easytoys weer enkele speeltjes kiezen uit hun collectie. Heel erg leuk, want ik had mijn oog al eerder laten vallen op de leuke Bloom collectie: 4 verschillende speeltjes in een prachtig “oud blauw”. De knopjes zijn uitzonderlijk en de kleur is dat ook.
En jawel, dan ben ik natuurlijk nieuwsgierig! 😀 Ik kreeg van M. The Violet opgestuurd. 

Het doosje van Bloom The Violet is heel mooi met oudroze tint en witte bloemen erop. Binnenin is alles heel netjes verpakt.
Het mooie doosje van de Bloom The Violet.

Details

The Violet is een Rabbit Vibrator (dus met een stukje voor inwendig en een deeltje voor uitwendig), gemaakt van een hele zachte silicone.
De verpakking is heel mooi en bescheiden en past perfect bij de collectie: oud roze met witte bloemen erop en een doorkijkglaasje, waardoor je The Violet ziet zitten.

Binnenin vind je ook nog een handleiding, een oplaadkabeltje en een bewaarzakje. Heel leuk is dat ze er ook een matchende blinddoek bijgeven. Op het doosje staat “sharpen your senses” en daar ben ik het helemaal mee eens: als je een deel van je zintuigen weg neemt, wordt al de rest nog zóveel gevoeliger.

Bloom The Violet opladen doe je eenvoudigweg door het pinnetje van het kabeltje onderaan door het speeltje te duwen. Het blauwe lampje gaat dan branden. Wanneer The Violet helemaal opgeladen is, gaat het lichtje uit.

Het speeltje is ook helemaal waterdicht, waardoor je het makkelijk kan reinigen. Lees hier meer over het reinigen van je speeltjes.

De knopjes van The Violet

De knopjes zijn wel iets om even iets extra over te zeggen. Er is namelijk maar 1 echte knop. Met die knop zet je Bloom Violet aan en uit en zap je door de verschillende vibratiepatronen. Dat zijn er 5: 1 rechtlijnige en 4 patroontjes. 

Harder en zachter zetten doe je door met je vinger over de boog van blaadjes te glijden. Touch gevoelig dus. Ik dacht meteen al even: oh nee, toch niet touch! Maar het werkt eigenlijk echt heel goed! Je hebt per verschillend vibratiepatroon ook nog 5 verschillende snelheden.

Zelfs met glijmiddel op je handen, glij je vlot over de bloemetjes om het speeltje harder een zachter te swipen. Het werkt wel iets minder intuïtief als je er mee bezig bent. Persoonlijk zou ik de bloemetjes misschien eerder aan de bovenste rand van The Violet hebben gezet. Daarover zo meteen meer!

De Test

De eerste vibratie van deze Bloom The Violet is echt een hele zachte. Maar het voelt op zich zeker niet slecht aan. Als je het speeltje harder “swiped”, voel je ook meteen dat het eigenlijk toch wel behoorlijk diepe vibraties zijn. Uiteraard niet van de kwaliteit van een wand vibrator en ik heb ook al wel betere vibraties gevoeld, maar op zich eigenlijk best nog wel ok. 

Ik ben al enige tijd op zoek naar een Rabbit vibrator die goed bij mijn lichaam past. Vooral omdat ik niet hou van gepunteerde “pin point” stimulans. Ik wil gewoon niets té direct tegen mijn clitoris tot ik echt ongelooflijk opgewonden ben. De enige vibrator die dat tot nu toe behoorlijk deed, was de Nova van We-Vibe.

Ook het rabbit-stukje van The Violet voelt jammer genoeg te scherp aan voor mij.
Zonde, want ik dacht dat het misschien wel goed zou kunnen komen, dankzij de iets andere vorm en precies wat meer afgevlakte kant van het rabbit-stukje. Maar iedere keer als het mijn clitoris raakt, voel ik de scherpere punt en dat doet het dus gewoon niet voor mij.

Gelukkig is het rabbit-stukje heel flexibel, waarvoor ik het makkelijk aan de kant kan houden als ik The Violet inwendig wil gebruiken. De vorm van het langere deel is wel fijn en raakt ook wel mijn G-spot. Als ik het rabbit-stukje dan los laat, dan merk ik ook al heel snel dat het niet constant tegen mijn clitoris blijft als ik het speeltje in en uit wil bewegen. En ja, dat wil ik dus echt wel. Anders heeft inwendige stimulans voor mij geen nut. 

Even voor de duidelijkheid: dit is op zich zeker geen slechte vibrator. De vibraties zijn behoorlijk goed en de vorm is leuk. Het is een stijlvol speeltje ook. Alleen heeft mijn lichaam liever een andere soort stimulans. Moeilijk om te testen en te reviewen voor mij dus. 🙂

Swipen? 

Ja, hier ging ik ook nog even iets over zeggen. Ik hou er wel van als ik mijn speeltjes intuïtief kan bedienen. En dat lukt bij The Violet relatief goed. Alleen moet ik het speeltje wel herpakken en mijn handen anders leggen als ik wil swipen door de snelheden. Dat hadden ze volgens mij makkelijk kunnen oplossen door het swipe-bloemen-deel aan de bovenkant te plaatsen, boven de knop als je hem gebruikt. Dan kan je vinger er echt makkelijker bij.
Maar verder werkt dit dus prima en lijkt het me iets waar je wel snel aan went als je deze Bloom The Violet regelmatig zou gebruiken. 

Conclusie

Het is een speeltje van een leuke kwaliteit met een relatief goede vibratie. Als je graag eens iets nieuws wil proberen en je hebt nog geen Rabbit-vibrator, of je bent een complete beginner er wil graag meteen een degelijke toy voor een beperkter budget, dan zit je met The Violet wel goed. 

Je koopt The Violet voor €79,95 bij Easytoys.

2 thoughts on “Sekstoy Review: The Violet van Bloom

  1. Vlug eventjes je blog doorzocht of je deze ooit al testte, en ja hoor 🤭 (heb deze vandaag voor mijn verjaardag gekregen) dus yeeeey weer eens iets nieuws èn volledig door de vriend gekozen; zonder dat ik het wist. Ik vond die op het eerste zicht zoals je aangeeft al heel leuk verpakt, en zo’n mooie kleur! Nu hopen dat dit wat wordt. 😊 Ik kwam vooral eens kijken of je deze al testte omdat ik in meerdere reviews mezelf wel al herkende en dus meerdere raakpunten (kan je letterlijk nemen, haha) heb met jou. SO WISH ME LUCK 🤫😋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *