Sextoy Review: Rosy Gold Wand! Nieuw favorietje!

Af en toe krijg ik van die fantastische mailtjes. Zo kreeg ik een tijdje geleden een mailtje van M van Easytoys met de vraag wat ik nog graag voor hen wilde testen. Uiteraard neem ik af en toe een kijkje op hun website om te zien wat voor prachtige nieuwigheden ze hebben en ik was al helemaal verliefd geworden op de Rosy Gold collectie. Ik vroeg dus meteen om de Rosy Gold Wand en de Rosy Gold G-Vibe. Omdat ik beide soorten speeltjes eigenlijk nog niet echt in mijn collectie heb. 

Dit is dus de review van de Rosy Gold Wand! Soms komt er een speeltje binnen en dan kan ik het niet laten en moet het meteen getest worden. Dat had ik dus absoluut met deze Wand. Het design is prachtig en eigenlijk voelde ik al meteen dat ik de vibraties vermoedelijk ook wel goed zou vinden. 

De verpakking van de Rosy Gold Wand is prachtig Zwart met goud.
Kijk wat een prachtige verpakking!

De verpakking

De Rosy Gold collectie heeft een prachtig design. De speeltjes op zich zijn al heel mooi, maar de verpakking maakt het echt helemaal af. De doosjes zijn zwart met gouden elementen erop. Ze zijn gemaakt van een dik en stevig karton, waardoor je je speeltjes er perfect in kunt bewaren. 

In het doosje vind je de Rosy Gold Wand, een oplaadkabeltje en een handleiding. De handleiding is relatief basic en ook niet echt van toepassing op deze Wand. Dat vind ik altijd een beetje minder. Gelukkig is het geen te ingewikkeld speeltje en ben je eigenlijk overal wel vrij snel mee weg. 

In het doosje vind je ook nog een mooie deurhanger. Niet nodig, dat soort cadeautjes, maar als het goed gedaan is (zoals nu dus), dan wordt ik er wel instant gelukkig van.
Als je iemand een vibrator cadeau wil doen zit je met deze hele verpakking alvast wel goed. Alles schreeuwt echt luxe. 

Opladen

Opladen is heel eenvoudig, want je krijgt er een magnetische laadkabel bij. De ene kant van het kabeltje klikt dus magnetisch op de Rosy Gold Wand, de andere kant gaat in een USB-stopcontactje. 

Knopjes

Nog iets fantastisch aan deze Wand! De Rosy Gold Wand heeft namelijk 3 knopjes. Helemaal zoals ik het graag heb 🙂 Je hebt een Aan/Uit Knop en dan een knopje voor harder en een knopje voor zachter.
Als je iets langer op de Aan/Uit Knop duwt, dan gaat het speeltje aan. De Wand begint altijd op een hardere stand, dus je duwt best (zeker de eerste paar keren) op de – Knop, zodat je kan beginnen met de zachtste stand. 

Als je wat op de + Knop blijft duwen, dan zap je door de standjes en krijg je uiteindelijk ook vibratie patroontjes. Er zijn 5 rechtlijnige (bzzzz) vibraties en 5 patroontjes (bzz-bzz-bzz) 

Proper maken

Ook dat is heel erg simpel. De Wand is volledig waterdicht, dus mag gewoon onder de kraan, onder de douche, mee in bad, wat je maar wil. Ik reinig graag met een milde zeep (iets ph-neutraal met weinig geur) en spray erna al mijn speeltjes nog eens in met een toy cleaner om helemaal te desinfecteren. Meer over het reinigen van je speeltjes lees je hier.

Het nadeel aan dat prachtige Rosy Gold is natuurlijk wel dat je er alles op ziet, je vingerafdrukken enzo. De kop en de knopjes zijn gemaakt van silicone en daardoor ook volledig body safe en makkelijk om te reinigen. 

De test van de Rosy Gold Wand

Poging 1

Ik had de Rosy Gold Wand al wel eens aangezet en ook al eens getest op mijn rug. Voelde allemaal helemaal prima en uitzonderlijk diep aan. Voor de prijs van deze Wand en ook omdat het over het algemeen een meer basis model leek, is de kracht die eruit komt echt wonderbaarlijk. Zo’n Wand vibrator noemen ze ook wel eens een Wand Massager. En dat is in dit geval niet onlogisch. Voelt echt heerlijk om mee te masseren!
Ergens was ik ook een beetje bang, want ik heb niet overdreven veel ervaring met Wand vibrators. Gaat het niet te hard zijn? Hoe gebruik ik zo’n ding best? Veel vragen…

Tegen mijn eigen advies en gewoonte in, gebruikte ik de Rosy Gold Wand de eerste keer ook met mijn partner. Omdat het een groter speeltje is met een minder directe stimulans, durf ik het makkelijker doorgeven. Zoveel te kleiner het oppervlak van het speeltje en zoveel te directer de stimulans tegen mijn clitoris komt, zoveel te minder durf ik mijn partner de toy te laten bedienen. 

Maar dat verliep dus eigenlijk allemaal heel erg goed. Door de diepte van de vibraties, kan je er zalig mee masseren. En ook op mijn clitoris en schaamlippen vind ik de vibraties eigenlijk heel erg lekker. En als je de kop wat harder tegen je duwt, dan gaan de vibraties minder scherp. Ze trekken dan precies echt door je hele lichaam. 

Om eerlijk te zijn had ik echt niet verwacht dat deze Rosy Gold Wand zo goed zou zijn. Het was echt een verrassend aangename ervaring. 

De volgende pogingen

Als ik een speeltje de eerste keer helemaal fantastisch vond, ben ik de 2e keer altijd een klein beetje bang. Misschien was het gewoon het moment, waardoor ik het zo super vond? Misschien had ik er gewoon meer zin in dan anders? Algemeen geldt wel: als ik het de eerste keer heel leuk vond, dan wil dat gewoon ook zeggen dat het een goed speeltje is. De 2e keer is eerder om te bevestigen dat de toy over het algemeen goed bij mijn lichaam past. 

De 2e poging deed ik dus alleen. En hoewel ik nog steeds vond dat de Rosy Gold Wand een hele aangename en diepe vibratie heeft, vond ik het moeilijker om het speeltje alleen te gebruiken. Ik denk dat ik de kracht van een Wand het alleen maar nodig heb als ik met mijn partner vrij. Of misschien ook wel als ik al meerdere orgasmes gehad heb. 

Wat me er ook een beetje aan stoorde, is de grootte van het speeltje. En dan valt dat eigenlijk nog wel mee voor een Wand. Maar ik ben gewend om mijn toys echt op alle mogelijke manieren tegen mijn lichaam te drukken, vanuit welke hoek dan ook. En zo’n Wand, dat is echt wennen. Die lange steel van de wand, die zo handig is voor massages, is echt niet makkelijk om overal tussen te krijgen. Ik zit met dat uiteinde dus echt voortdurend overal vast: onder het deken (want ja, het is winter en dus frisjes), in verschillende houdingen en posities tegen het bed, …
Aan de andere kant helpt het dan wel weer als je de ruimte wel hebt, want het houdt natuurlijk wel makkelijk vast. 

Dat gezegd zijnde ben ik wel echt heel tevreden over deze Rosy Gold Wand en over wat een Wand kan doen in het algemeen voor mij. Ik had echt op geen enkel moment gedacht dat ik het toch zo leuk zou vinden. Het lijkt zo onnodig krachtig, maar dat valt dus beter mee dan verwacht. 🙂
De orgasmes die ik er van krijg zijn echt heel erg goed en ik vind het super dat ik de Rosy Gold Wand zo makkelijk lijk te kunnen gebruiken.

Conclusie

De Rosy Gold Wand is een blijvertje. Ik kan er echt enorm van genieten, op verschillende manieren (massage en meer intiemer). Ik vind het ook heel leuk dat ik hem zo makkelijk met partner kan en durf gebruiken. 

Iets anders waar ik aangenaam van verrast was van de Rosy Gold Wand is de prijs/kwaliteit. Hij kost namelijk echt heel erg weinig, zeker voor een Wand met zo’n enorme zalige diepe vibratie. Om nog maar te zwijgen over de prachtige kleur. 

Ik kan hier dus maar 1 ding over zeggen: nog op zoek naar een cadeau voor iemand die je echt graag ziet (jezelf bijvoorbeeld 😉 )? Koop deze heerlijke Wand! 

Je koopt de Rosy Gold Wand bij Easytoys voor max €79,95 (meestal is er een leuke korting!).

7 thoughts on “Sextoy Review: Rosy Gold Wand! Nieuw favorietje!

 1. Ik had over deze wand al een lovende review bij TessTesst gelezen en nu jij dat nog eens bevestigd hebt, word ik er alleen maar nieuwsgieriger naar 😍.

 2. Weer een leuke revieuw op te lezen.
  Naar deze heb ik uitgekeken om te lezen.
  Er zit ook ezn wand in paketje nr7 dat je gaat weggeven he.
  Ik blijf hopen dat ik die win 😁
  En als ik die niet win, koop ik hem wel!
  Ik woon namelijk naast de libidos erotheek. Super handig 😁 ga er regelmatig binnen. Ik zou heel die winkel kunnen leegkopen… 😂

 3. Wat een mooi ding 😍
  Ik zou er zoooo graag zelf eentje hebben om eens uit te proberen, en er zit er toevallig eentje in pakketje 7 dat je kan winnen 😇

 4. Ik heb onlangs eentje uitgetest en vond het eigenlijk nogal lomp… er waren ook maar 2 standjes waardoor die misschien dat te direct waren… Deze ziet er alvast een heel stuk aangenamer en zachter uit! 🙂

 5. Wat een fijne review. Altijd al nieuwsgierig geweest naar een wand maar zoon groot ding tussen mn benen leek me altijd maar niks. Nu heb je toch mn interesse wel gewekt toch maar eens overwegen om eentje aan te schaffen want dit is toch ook wel echt een beauty.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *