Sekstoy Review: de Heart Vibe van Rianne S

Rianne S is een merk dat me al een tijdje heel erg aanspreekt. Het is een mooi merk: mooie toys en zo mogelijk nog mooiere (en vooral originele) verpakkingen. Bovendien is het ook een Nederlands merk. En de filosofie erachter zit echt helemaal goed. Een merk naar mijn hart dus. 🙂

Ik besloot dus een tijdje geleden een mailtje te sturen. En ja hoor, niet veel later kreeg ik een mailtje terug van Rianne S herself! 😀 “Natuurlijk mocht ik haar producten testen! Wat had ik graag willen proberen?” Dus ik geef met een beetje schroom mijn verlanglijstje door. 2 Dagen later wacht er thuis een grote doos op mij, met daarin alles waar ik om gevraagd had… Oh Wauw! 

Het uitpakken van de doos voelde gewoon geweldig. De verpakkingen zijn zo ongelooflijk mooi en anders dan andere doosjes. Alleen al daarvoor zijn het gewoon geweldige speeltjes (om cadeau te geven, bijvoorbeeld! Ook aan jezelf ;)).
Deze review gaat over de kleine Heart Vibe, maar ik schreef ook al een review over de Rianne S Butt Plugs en de prachtige Bella In de komende tijd komt er dan ook nog een review over de Duo Vibe én de Classic Bullet. Amaai, ik heb nog werk 😉

De Rianne S Heart Vibe heeft een prachtige verpakking!
Kijk wat een prachtige verpakking!!

Het doosje van de Rianne S Heart Vibe

Kijk nu hoe mooi! Rianne S zegt zelf in het filmpje op haar site dat deze Heart Vibe eruit moest zien als een cadeautje en dat is absoluut heel goed gelukt! Het doosje is wel veel kleiner dan in verwacht had. De Heart Vibe zelf is dus ook veel kleiner dan ik dacht dat dat het zou zijn! Mijn eigen schuld, ik kijk ook nooit naar de afmetingen.
Wat ook leuk is, is dat de verpakking telkens een andere kleur heeft, als je een andere kleur Heart Vibe kiest. Het is echt een beetje een collectors item. 

In het doosje vind je ook nog een oplaad-kabeltje en een handleiding. Basis, maar prima. 

Opladen

Bij de Rianne S Heart Vibe komt een klein kabeltje met een pinnetje om de Heart Vibe op te laden. Gewoon in een USB stopcontactje. Het laden gaat relatief snel! Zo lang het hartje aan het opladen is, brandt er een knipperlichtje.
Maar omdat het effectief een kabel is met een pin die beneden in het open gat van de Heart Vibe gaat, is de Heart Vibe dus niet waterdicht. 

Proper maken

Omdat de Heart Vibe niet waterdicht is, is het ook best wel lastig om het speeltje proper te maken. Je kan het afspoelen onder de kraan, maar moet altijd opletten dat er geen water aan de onderkant van het hartje komt. Erg vervelend dus. En het maakt ook dat ik het speeltje maar moeilijk “echt proper” krijg. Vooral ook omdat het hartje gemaakt is van silicone met een prachtige gouden ABS randje. Allemaal super veilige materialen, maar door de grootte (of eerder kleinheid) van de Heart Vibe, kruipt er al snel vanalles onder dat randje in. En dat krijg je dus gewoon heel moeilijk proper gemaakt. Zeker ook omdat de Heart Vibe dan ook nog eens niet waterdicht is.

Mijn beste tip: neem wat papieren doekjes, leg de Heart Vibe erop en spray een keer of 2 met een toy cleaner. En dan gewoon proper wrijven met de papieren doekjes. Dat lijkt het makkelijkst. Eventueel eerst nog eens met een speciaal daarvoor aangeduide tandenborstel over de randjes gaan. En je Heart Vibe zeker ook niet te lang laten liggen.

Knopjes

De Rainne S Heart Vibe heeft maar 1 knopje. Daarmee zet je het speeltje aan en uit en zap je door de verschillende standjes. Het speeltje heeft jammer genoeg geen slot-functie en gaat vrij makkelijk aan, wat het minder interessant maakt om mee te nemen. Zonde, aangezien het zo lekker klein is. 🙂

Met dat 1e knopje zap je dus door de 10 verschillende standjes. Ik ben algemeen nooit echt blij met maar 1 knopje, maar het is ook wel relatief logisch in dit geval: het is echt maar een heel klein en fijn speeltje en het knopje werk ook wel heel erg vlot en makkelijk, dus het valt in dit geval allemaal heel goed mee. 

Je krijgt trouwens 3 verschillende gewone bzzzzz snelheden en 7 verschillende intervallen. 

Dit is de Heart Vibe van Rianne S. We focussen hier op het knopje
Het knopje licht jammer genoeg niet op als het hartje vibreert.

De Rianne S Heart Vibe zelf

Ik laat mijn speeltjes altijd eerst een keer volledig opladen. Zo ook met deze Heart Vibe (samen met de andere speeltje die ik kreeg van Rianne S).
Ik merkte wel meteen toen ik deze Heart Vibe aanzette dat de vibratie heel krachtig is, maar heel erg dun. Zeker vergeleken met bijvoorbeeld de Bella Wand, die een behoorlijk diepe vibratie heeft. 

Het speeltje is ook echt gemaakt voor clitoris stimulans. Jep, inwendig gebruik zal iets moeilijker worden. Wat ik er leuk aan vind, is dat de vorm uitnodigt om het over je hele lichaam te gebruiken. De tepels stimuleren, de binnenkant van je dijen, je lippen (boven en onder), noem maar op.

Al die dingen voelen heel fijn aan voor mij. Maar eens ik het speeltje tegen mn clitoris zet, merk ik dat het toch niet echt doet wat ik zou willen. De vibratie is gewoon te fijn, te licht. 

Resultaat is dus ook dat deze Heart Vibe mij maar heel moeilijk kan doen klaar komen. Ik dacht het speeltje mee te nemen op vakantie omdat het zo’n klein krachtig ding is, maar merkte al snel dat het vibratortje het niet ging doen voor mij. Zelfs niet in combinatie met bijvoorbeeld een dildo. 

Ook bij de volgende tests merkte ik al snel dat deze Heart Vibe jammer genoeg niets voor mij is. Ik zeg jammer genoeg, gewoon omdat ik het echt een prachtig speeltje vind. En ik kan erin komen dat, mocht dit je eerste speeltje zijn, deze Heart Vibe echt geweldig is. Maar helaas dus niet als je al wat meer ervaring hebt. 

Conculsie

Het is echt een prachtig speeltje! En ik ben zo fan van het merk Rianne S! Maar helaas slaan de vibraties van deze kleine Heart Vibe wat tegen, ze zijn echt een beetje te dun. 

Maar ben je op zoek naar een eenvoudige eerste vibrator, waar je partner geen hartaanval van krijgt als je er mee thuis komt? Dan is deze Heart Vibe misschien wel leuk 🙂 Ook om cadeau te geven aan een vibrator-beginner kan deze Heart Vibe zeker wel dienen.

Je kan de Heart Vibe kopen bij Bol voor ongeveer €35.

One thought on “Sekstoy Review: de Heart Vibe van Rianne S

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *