Sextoy Review: Nomi Tang Power Wand

Nomi Tang is een merk dat prachtige speeltjes maakt! Heel erg stijlvol. Ze proberen vernieuwend te zijn en zijn vooral gekend door hun speciale touch-knoppen, zoals die van de Tease die ik al eerder reviewde: die heeft een touch-slider!
Een maandje geleden kreeg ik van Nomi Tang hun gloednieuwe Power Wand opgestuurd. 

Ik kreeg er ook een hele hoop uitleg bij over alles wat deze Nomi Tang Wand zo bijzonder maakt: heel erg stil, vibratie niet voelbaar in het handvat, niet duur, hele krachtige vibratie en nog wat meer. Ik ben benieuwd of deze Wand dit allemaal waar kan maken!

De doosjes van Nomi Tang zijn altijd heel mooi en stijlvol
Mooie en stijvolle doos!

De verpakking

Beginnen doe ik zoals gewoonlijk met de verpakking. De verpakkingen van de Nomi Tang speeltjes zijn echt heel stijlvol en mooi. Tegenwoordig heb ik de indruk dat ik dat steeds vaker zeg. Ik heb het gevoel dat meer en meer fabrikanten proberen om hun speeltjes in een opvallende en mooie verpakking te doen, daar waar een jaar geleden nog zo goed als alle verpakking gewoon wit waren met het speeltje er op in ware grootte. 

In eerste instantie ziet de verpakking van de Nomi Tang Power Wand er trouwens net zo uit: een witte doos met daarop een foto van de wand. Maar als je het buitenste omhulsel er af haalt, dan krijg je de typische Nomi Tang doos te zien: een witte harde doos met hun logo erop. Binnenin ligt de Power Wand in een bedje van wit satijn. Je kan je speeltje dus perfect in de doos bewaren, mocht je dat willen. 

Daarnaast krijg je er ook nog een oplaadkabeltje bij en een mini handleiding. Die handleiding is gelukkig relatief duidelijk, want je hebt ze zeker nodig!

Opladen

Zoals bijna alle speeltjes tegenwoordig, is deze Wand oplaadbaar. Je krijgt er een USB kabeltje bij met een pinnetje. Dat pinnetje duw je eenvoudigweg door het daarvoor bestemde gaatje aan de onderkant van de Wand.
Heel eenvoudig, maar ik blijf toch meer fan van magnetische opladers. Die pinnetjes in speeltjes duwen blijft een raar gevoel. En ik blijf dan ook steeds twijfelen aan de waterdichtheid. Al heb ik die intussen natuurlijk al bij genoeg toys kunnen testen.
Het werkt verder wel prima en het is ook echt heel mooi gedaan bij deze Power Wand. 

Proper maken

De Nomi Tang Power Wand is helemaal waterdicht. Dat maakt het natuurlijk weer heel makkelijk om hem proper te maken. Lastiger is wel dat je zo’n grote speeltjes moeilijker in je wasbak kan onderdompelen. 😀 Maar dat los je dan weer op in de douche of in bad. 😉

Algemeen was ik mijn speeltjes graag in een klein sopje. Gewoon met een milde, huidvriendelijke zeep. Daarna desinfecteer ik mijn speeltjes ook nog eens met een toycleaner. Gewoon insprayen met de toycleaner en dan droogdeppen met een zachte doek of handdoek. 

Ik heb zelf een zwarte Power Wand en het zachte silicone van deze wand trekt wel behoorlijk veel stof aan. Het nadeel daaraan is uiteraard dat je eigenlijk nooit het gevoel hebt dat het speeltje proper is. Maar dat is het dus wel. En als je twijfelt, kan je het altijd nog eens even afspoelen voor je hem gaat gebruiken. 

Knopjes

Ja, dat is wel een beetje een dingetje. De Nomi Tang knopjes. De Tease, de vorige Nomi Tang vibrator die ik testte, had een touch slider als knopje. Je moest dus met je vinger over het slidertje glijden om het harder en zachter te zetten. Dat werkte soms heel erg goed en handig, soms een pak minder. En dat is dus ook zo met de knopjes van deze Power Wand. 

Beginnen bij het begin: de Power Wand heeft 3 knopjes. Dat vind ik op zich dus echt super! Met de middelste knop zet je de wand Aan en Uit en verander je van standje. En dan heb je ook nog een harder en zachter knop. Zoals ik het graag heb dus!
De Power Wand kan ook op slot: door de + en – knop 2 seconden samen in te duwen haal je hem van het slot of zet je hem er weer op. Ik kan je nu al zeggen dat je dat nodig gaat hebben!

De knopjes zijn touch gevoelig. In eerste instantie leek dat me een super goed idee. Maar het begon al toen ik met geen mogelijkheid het slot afgezet kreeg, ookal  “duwde” ik op de juiste knopjes. En erna bleek ik ook echt op alle mogelijk foute momenten per ongeluk de foute knop te raken. Want dat heb je dus met touch. 

Je houdt het speeltje uiteraard tussen je benen (of op je rug ofzo) en dan zie je dus echt niet meer waar je je vingers plaatst. Dat wil dus ook zeggen dat je je vingers regelmatig ergens neerlegt waar ze niet moeten liggen. Op de middelste knop bijvoorbeeld, waarmee je van standje veranderd. Beeld je in: je ligt heerlijk te genieten van de wand en denkt: tgho, die mag nu toch wel net ietsje harder. En dan raak je dus per ongeluk het middelste knopje (je moet er zelfs niet op duwen, gewoon aanraken is voldoende) en hopaaa, je verandert van standje. Dan kan je kiezen om door alle standjes te zappen of gewoon de wand uit te zetten en weer aan. Ja, daar moest ik wel even wat aan wennen. 

Daarnaast heb ik ook ontdekt waarom ze soms zo slecht lijken te werken. Als er vocht aan te pas komt, dan werkt touch gewoon niet meer zo goed (dat is ook al zo met je telefoon bijvoorbeeld). En laat vocht nu net iets zijn wat normaal zeker aanwezig is bij een vrij/masturbatie sessie. Zo probeerde ik op een bepaald moment gewoon Wand van het slot te halen om ermee te beginnen spelen en dat kostte me toen ongeveer 5 minuten. Want ik had glijmiddel op mijn handen. Wel ja…

De Test van de Nomi Tang Power Wand

Deze Power Wand is volledig gemaakt van silicone. Heel veel punten daarvoor.
Het speeltje voelt heel zacht aan en ligt daardoor ook heel aangenaam in de hand. Door het siliconen handvat, lijken de vibraties ook niet te hard door te komen in je handen.

Daarnaast zijn de vibraties ook echt goed. Niet zo diep als sommige dure wand vibrators, maar wel zeker meer dan diep genoeg. Prijs kwaliteit echt top. De kop is ook heerlijk groot en flexibel. Daardoor kan je genoeg druk zetten en worden de vibraties goed verdeeld doorheen je lichaam.

Al van de eerste poging heb ik geen enkel probleem om een heerlijk orgasme te krijgen met deze Power Wand. Het enige (en eigenlijk echt het enige) wat me er aan tegen steekt zijn de knopjes die geen knopjes zijn. Want ik word er op den duur echt lastig van als ik keer op keer op het verkeerde knopje duw. 

Na een tijdje went het gelukkig wel: ik haal de Power Wand nu gewoon van mijn lichaam en kijk naar de knopjes om ze te verzetten (met droge handen dus). Ik heb ook een manier gevonden waarop ik de wand kan vasthouden zonder dat ik de knopjes aanraak. Maar laat ik ook daar even een “complement” geven: de knopjes staan exact waar je ze wil. En daardoor druk je er natuurlijk echt heel makkelijk op. Over die knopjes hadden ze echt wat beter mogen nadenken…

De ware grootte van de Power Wand

Conslusie

Deze Nomi Tang Power Wand is eigenlijk echt heel fijn: de vibraties zitten goed, hij is zacht en flexibel, voelt aangenaam van kwaliteit, ligt goed in de hand en ook de prijs is heel erg aangenaam!
Alleen die knopjes… Ik begrijp dat ze het stijlvol en mooi wilden maken en dat is ook zeker heel goed gelukt. Het is alleen echt super onhandig dat je je knoppen niet kunt voelen. En dat het al voldoende is om het knopje aan te raken om de standjes te verzetten. 

Als je dus op zoek bent naar een leuke, stijlvolle en verfijnde wand vibrator en als je denkt dat deze knopjes best wel ok zullen werken voor jou, dan is deze Nomi Tang Power Wand misschien wel wat je zoekt.

Je koopt de Nomi Tang Power Wand voor iets meer dan €60 bij bol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *