Sekstoy Review: Gvibe GBulb. Wat een vreemde vorm!

Even geleden kreeg ik een berichtje van GVibe. Of ik een T-shirt van hen wou? Ja! Natuurlijk! Zo leuk! Ik hou heel erg van stiekeme seksuele dingen. Ook wel van minder stiekeme seksuele dingen… 😉 Hoewel ik heel erg bezig ben met seksualiteit en speeltjes, is het nog wel iets anders voor mij om er mee op straat rond te lopen. En deze GBulb lijkt zo hard op een lamp dat je absoluut niet door hebt dat dit een seksspeeltje is, tenzij je de toy kent, natuurlijk.

Dat gezegd zijnde: ik ben absoluut helemaal voor gewoon alle taboes open breken en seksuele vrijheid en uiting door iedereen! Dus speeltjes hoeven er helemaal niet stiekem of als “gebruiksvoorwerp” uit te zien voor mij. Ik twijfel ook wel een beetje of ik het nodig vind om een speeltje als “lamp” te verpakken. Het ziet er echt bizar uit.

De GBulb is verpakt in een plastieken verpakking die gewoon om het speeltje heen zit. Een beetje zoals bij  kinderspeelgoed ofzo. Het ziet er niet zo heel mooi uit.
De verpakking van de GBulb is erg basic met veel plastiek.

Details

De GBulb zit in een eenvoudige plastieken verpakking. Ik hou er niet van, van al dat plastiek. Maar het is wel kleurrijk en speels.

In de verpakking vind je nog een oplaadkabel en dat is het. Alle uitleg over het speeltje staat gewoon op de achterkant van het “flyertje” dat tussen het plastiekje zit. 

Opladen doe je eenvoudigweg door het oplaadkabeltje magnetisch op de onderkant van de GBulb te klikken en de andere kant in een USB-stopcontactje. Het magneetje van de kabel is best wel zwak, dus let goed op dat het kabeltje goed zit. Anders kan het opladen erg lang duren. 😉

De Bulb bedienen is ook echt wel simpel: het speeltje heeft maar 1 knop. Daar duw je iets langer op om het speeltje Aan of Uit te zetten. Als je korter duwt, zap je door de verschillende standjes: 3 rechtlijnige (bzzzz) vibraties en 3 patroontjes (bzz-bzzzz-bzz).

De Test

Goed… Ik haal deze lamp-vormige vibrator dus uit de verpakking met weinig hoop op succes. Maar als ik het speeltje aan zet, voelt de vibratie eigenlijk nog redelijk ok aan in mijn hand. Het materiaal van de GBulb voelt ook een beetje vreemd aan. Het lijkt wat los te zitten, als een soort huid rond een hardere binnenkant. Het voelt zacht aan en ik vermoed dat het materiaal wat vergelijkbaar is met dat van de GJack, die ik een hele tijd geleden al mocht testen. 

Ik ga aan de slag met behoorlijk wat glijmiddel. Zelf noemt GVibe hun zachte materiaal vergelijkbaar met echte huid, maar ik vind het vooral wat stroef om op mijn intieme delen te gebruiken, net omdat het zo wat indrukbaar is. Daarom dus extra veel glijmiddel. En daarna de lamp dus tegen mijn intieme delen drukken. Het voelt wat vreemd… want… welja, het is een lamp… maar de vibratie voelt eigenlijk wel goed!

Ik ben zelf iemand die liever niet te gericht (pin-point) stimuleert. Ik hou van diepe vibraties die zich goed kunnen verspreiden over een groter gebied. En daarvoor is de bolle kop eigenlijk wel goed. Het zachte materiaal zorgt er ook voor dat de vibratie niet te agressief mijn clitoris bewerkt. 

Wat ik er wel wat vervelend aan vind, is dat het speeltje relatief kort is en dat het metalen deeltje (dat je dus normaal in je luster draait :D) zo kort is. Het maakt het echt moeilijk om vast te houden. En je voelt de vibraties ook wel redelijk hard doorkomen in het schroef-deel.
GVibe vergelijkt hun GBulb graag met een Wand-vibrator. Naast het feit dat de GBulb echt absoluut niet dezelfde vibratiekracht heeft, missen ze ook gewoon de gemakkelijke manier van vasthouden die je dus wel hebt met een echte Wand. De vergelijking gaat voor mij dus echt niet op.

Maarrrrr: ik heb echt geen enkel probleem om een behoorlijk fijn orgasme te krijgen met deze GBulb. Zou ik hem zelf kiezen? Nope. Is het allemaal best wel ok? Absoluut.

Conclusie

De GBulb heeft me wel weten te verrassen: de vibratie is best ok en de ronde en zachte kop voelt eigenlijk best wel goed op mijn intieme delen. 

Maar ik vind de vorm toch eerder iets om cadeau te geven als grap ofzo. Een lamp is nu niet meteen iets wat ik beschouw als een sexy of opwindend voorwerp. Het helpt ook niet om het speeltje comfortabel vast te houden en ik hou nog steeds van meer dan één knopje.

Wel heel blij met de T-shirt en ook de GBulb zelf is een hele fijne middelmatige vibrator!

Je koopt hem via Bol voor ongeveer €40.
Het T-shirt kan je kopen bij GVibe voor €40,90. Ze hebben echt een hele collectie!

One thought on “Sekstoy Review: Gvibe GBulb. Wat een vreemde vorm!

  1. Leuke review. Ik zou niet zo snel een lampvorm kopen, tenzij de reviews heel goed zijn 🙂
    Hetgeen wel op mijn verlanglijst staat is een schroef (SelfDelve Screw), ik stel het alleen telkens uit omdat je bij de buitenlandse site van SelfDelve moet bestellen. Ik bestel liever op Nederlandstalige sites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *