Sextoy Review: Chi Flirt Vibrator (Wheelie Vibe/Dave/…?)

Ik ben al een tijdje op zoek naar een Rabbit die ik wel leuk zou kunnen vinden. Ik vind een Rabbit vibrator namelijk iets moeilijks. De speeltjes raken vaak je clitoris niet zoals je dat wil. Of je G-spot niet zoals je dat wil. En alle 2 tegelijkertijd is al helemaal een moeilijkheid. Ik vroeg dus aan Easytoys of zij me misschien iets konden aanraden en kreeg keuze uit 2 modelletjes.
Ja! Zo 1tje met een wieltje! Dat heb ik nog niet en ik ben echt razend benieuwd of ik dat misschien toch leuk zou kunnen vinden! Laat die “Chi Flirt Vibrator” maar komen!

Nog voor ik het goed en wel door had, was de Chi Flirt Vibrator er al. Zoals altijd gaat de levering bij Easytoys super snel en wordt alles prima discreet geleverd. Leuk zo!

Ik schrok wel eventjes, want ik dacht dat het een knalroze vibrator ging zijn. En op de doos lijkt het eerder een mooi rood model. Ik zag het al helemaal zitten, want echte donkerder rode vibrators? Dat zie je eigenlijk niet zo veel. 

Toch een beetje vreemd, dat kleurverschil…

De verpakking

De verpakking toont dus een mooie donkerder rode vibrator. Ik heb deze vibrator zelf gekozen via de site van Easytoys, dus mijn verwachting was dat de vibrator behoorlijk roos zou zijn. Mijn teleurstelling was gelukkig dus niet al te groot toen ik de vibrator uit de doos haalde. Het speeltje is wel degelijk knal, knalroos. Wat een slechte bedrukking/design!

Verder is de doos heel erg standaard: een witte doos met de vibrator er op en enkele kleurtjes in de achtergrond (die dus niet representatief zijn voor het keur van de vibrator). Op de zijkanten van de doos staat telkens hetzelfde en dat herhalen ze nog eens op de achtergrond: dit is een vibrator voor vrouwen, je kan hem inwendig en uitwendig gebruiken. Leek me vrij duidelijk te zien aan het design van de vibrator zelf, maar fijn dat ze het herhalen.
Verder staat alles wat je moet weten op de doos: gemaakt van silicone en ABS plastic, oplaadbaar en splash proof. Dus niet volledig waterdicht, maar wel spatwaterdicht. Het enige wat er niet op staat is de hoeveelheid snelheden die het speeltje heeft. Jammer voor mij, want dan moet ik ze echt letterlijk tellen 😀

Blijkbaar heet de vibrator ook “Dave”, maar ik noem hem toch nog steeds Flirt Vibrator, want dat staat op de voorkant van de doos.

Handleiding

Toch ook even iets over de handleiding hier. Want daar moest ik best wel mee lachen! Om te beginnen is het Engels echt heel slecht. Bij sommige stukken moet je een beetje gokken om te weten wat ze bedoelen.
Daarnaast zijn de tekeningen en vooral de benamingen erbij ook wel een beetje hilarisch. 😀
Al moet ik ook wel zeggen dat ik het leuk vind dat ze je ideeën geven van wat je er allemaal mee kunt. Dat zouden wel meer merken mogen doen, niet iedereen heeft evenveel verbeelding. 😉

Opladen

Zoals de meeste speeltjes tegenwoordig, laad je ook deze Chi Flirt Vibrator op met een USB kabeltje. Aan de 1e kant een usb, aan de andere kant een pinnetje. Ik hou meer van magnetische oplaadkabels die je gewoon op het speeltje klikt, maar een pinnetje werkt natuurlijk ook.

De Chi Flirt is relatief snel opgeladen, dus je kan er snel mee aan de slag. 

Proper maken

Ik kan je wel zeggen: dit is geen makkelijk speeltje om te reinigen. Zo veel verschillende flapjes die allemaal in contact komen met je lichaam en je lichaamsvocht en glijmiddel en… Wel, je snapt het wel! En dan ook nog dat chrome-plastieken stuk voor de versiering aan het speeltje. Jaaaah, dat is allemaal heel erg mooi, maar om te reinigen echt niet praktisch. Een tandenborstel of ander borsteltje is echt wel nodig om deze Chi Flirt helemaal proper te krijgen. 

En dan vergeet ik ook nog bijna te zeggen dat deze Chi Flirt dus alleen maar spatwaterdicht is. Best niet volledig onderdompelen als je hem wil reinigen. Gewoon stukje bij beetje aan de slag gaan en alle deeltjes apart proper maken. Wel een werkje!

Knopjes

De Chi Flirt heeft 3 knopjes. In de meeste gevallen zou ik daar erg blij mee zijn, maar voor een speeltje met zoveel functies had een knopje of 2 meer wel handig kunnen zijn. 

Deze vibrator heeft namelijk heel wat verschillende snelheden en patronen. En hij heeft dan ook nog eens 2 verschillende delen die je apart van elkaar kan bedienen (hoera daarvoor). Je kan namelijk het inwendige deel van de vibrator laten vibreren aan een snelheid die je wil (logisch). Maar het uitwendige wieltje staat daar los van: je kan hiervan ook kiezen of en hoe snel je het laat draaien. 

Met het middelste knopje zet je de Chi Flirt aan. Daarna druk je ietsje langer op de onderste knop met de golfjes om de vibratie aan te zetten. Er zijn in totaal 12 vibratiesnelheden: 3 gewoon rechte vibraties (bzzzzzz) en 9 patronen (bzz-bzz-bzz). Met dus 1 knopje om daardoor te scrollen. Duw je dus per ongeluk een standje te ver? Dan moet je 11 keer drukken om terug op het juiste standje te komen! Dat is veel! 😀 Als je ietsje langer op het knopje duwt, dan zet je de vibratie weer uit. (zo kan je natuurlijk ook, en sneller, terug naar de eerste vibraties.)

En dan heb je nog het wieltje. Om het wieltje te laten draaien, duw je ietsje langer op het bovenste knopje. Ook het wieltje heeft 10 verschillende snelheden en patronen. De eerste 3 snelheden gaan gewoon steeds sneller en sneller. De 7 daarna, dan doet het wieltje echt rare dingen! Eerst gewoon draaien en dan plots van richting veranderen bijvoorbeeld. Of gewoon constant van richting veranderen. Wow! 

De test van de Chi Flirt

Poging 1

Ik was dus echt wel behoorlijk benieuwd wat dat wieltje voor mij zou doen. Zo in de hand voelden de draaiende lipjes eigenlijk niet slecht en ook zachter dan ik verwacht had tegen mijn vingertoppen. Ik begon dus een klein beetje hoop te krijgen. 

Ook de vibraties konden een pak slechter. Ik heb al duurdere vibrators vast gehad die een stuk minder goede vibraties hadden. Maar zóveel snelheden! Echt, waarom!? Er zitten de zotste patronen tussen, waarvan ik me maar moeilijk kan voorstellen dat vrouwen net daarvoor gaan vallen. Maar goed, testen doe ik ze dus!

Ik begin gewoon simpelweg met de vibraties. Die voelen op zich niet slecht. Niet super diep, maar ook zeker niet te oppervlakkig. Gewoon: wat je kan verwachten van een vibrator in de goedkopere range, maar dan toch net iets beter. Ik scrol wat door de standjes, maar ze doen me op zich weinig. Geef mij maar eenvoudige rechtlijnige vibraties 🙂 Al dat op en af gevibreer, dat leid me alleen maar af.

En dan: het wieltje. Daarvoor had ik deze vibrator gekozen!
De reden dat M van Easytoys mij trouwens dit speeltje aangeraden had, is omdat het stukje met het wieltje echt heel buigbaar is. Dat zit op zich echt wel goed: je kan het wieltje perfect op de juiste manier tegen je clitoris buigen. Het buigsysteem is ook van dat soort dat het blijft staan zoals je het gebogen hebt. Je moet dus niet de hele tijd duwen en trekken om het clitorisdeeltje op z’n plaats te houden.
Heel blij mee, dat zouden meer Rabbit Speeltjes moeten hebben! 

Ik zet het wieltje voorzichtig aan, toch wel een klein beetje angstig, ik geef het toe. En… wel… het doet me eigenlijk weinig. Het is op zich ook zeker niet slecht. Maar ik word er ook niet wild van. Het voelt wel aangenaam, maar ik krijg er geen orgasme van. Dat soort “niet slecht”. In combinatie met de vibratie kan ik er wel van genieten (beiden staan trouwens op 1 van de laagste standen dan), maar ik word het ook vrij snel weer beu. 

Nog enkele pogingen

Ik test alle (ja echt alle) speeltjes meerder keren. Omdat ik niet altijd even opgewonden ben voor ik eraan begin, omdat ik wil zien of ik misschien iets gemist heb, misschien een manier van gebruiken vergeten ben, … Zo ook dus met deze Chi Flirt. 

Maar mijn gevoel erover veranderde helaas niet. Nee, het voelt zeker niet slecht. Maar het beloofde potentieel van het wieltje, het idee dat het misschien wat op orale seks zou lijken, blijft echt volledig uit. Zeker als ik overschakel naar de verschillende standjes, waarbij het wieltje telkens van kant wisselt. Zo lang het wieltje van onder naar boven over mijn clitoris gaat, vind ik het best nog wel lekker. Als het omgekeerd begint te draaien, vind ik het eerder pijnlijk. Jammer.

Ook glijmiddel aanbrengen is niet gemakkelijk. Je kan namelijk niet het glijmiddel echt op het wieltje smeren. Enfinja, je kan dat wel, maar dan ben je wel even bezig. Dus dat glijmiddel moet eerst op je lichaam en daarna het speeltje ertegen. Ik doe normaal beide: een beetje op het speeltje en een beetje op mijn lichaam. Dan glijdt alles gewoon net iets beter. 

Volgens de handleiding kan je het speeltje ook op verschillende lichaamsdelen gebruiken. En dat klopt ook wel: tepels, anus,… allemaal wel ok, maar niets is echt wauw. En ik denk dat mijn lichaam algemeen ook wel redelijk aan de gevoelige kant is. Ik vind veel dingen al snel te hard en dus wat pijnlijk. Jammer maar helaas. 

Conclusie

Dit is zeker geen slecht speeltje! De vibraties zitten goed en ook het wieltje voelt op zich wel fijn aan. Als je op zoek bent naar eens iets anders, dan zit je met deze Chi Flirt Vibrator wel goed.

Ieder lichaam is uiteraard anders en ik kan me wel voorstellen dat deze vibrator prima zijn ding doet voor veel vrouwen. Ik ben uiteraard ook een verwend nest die zoveel speeltjes heeft dat dit model het voor mij jammer genoeg nét niet helemaal doet. Maar: ik wil in de toekomst zeker nog wel eens zo’n wieltjes uitproberen. Ik zie (en voel) het potentieel er wel van in!

Je koopt deze Chi Flirt Vibrator voor €39,95 bij Easytoys! (zij noemen het speeltje blijkbaar Wheelie Vibe, ze zullen “Dave” ook nogal een domme naam gevonden hebben ;))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *