Sextoy Review: B Swish Bgood Deluxe Curve

Van B Swish kreeg ik onlangs een pakketje met daarin deze BSwish Bgood Deluxe Curve. Ik testte al eerder een speeltje van B Swish: de B Swish Classic Rabbit. Dat was 1 van mijn allereerste reviews. 

B Swish is een merk dat voornamelijk betaalbare beginners modellen op de markt brengt. Ze hebben daarnaast ook een “premium” lijn met wat meer gevorderde en uitdagendere speeltjes. Over het algemeen zijn hun modellen relatief basic, maar wel leuk en kleurrijk. 

De verpakking van de B Swish Bgood Deluxe Curve
Mooie nieuw verpakking van B Swish

De verpakking

Het moet gezegd: deze verpakking is een pak leuker dan die van de Rabbit die ik vorig jaar getest heb. B Swish doet duidelijk hun best om te luisteren naar de commentaar van reviewers en klanten. Het vorige doosje had een lachende, half klaarkomende vrouw op de verpakking. Niet echt bevorderlijk als je beginner een vibrator wil kopen. 

Deze Bgood Deluxe Curve zit in een mooi kartonnen doosje met daarop esthetisch 2 vrouwencontouren erop. Je ziet de vibrator ook in een kleiner formaat op de verpakking staan en ook de basis kwaliteiten van het speeltje staan op de voorkant.

Wat ik verder erg leuk vind aan het doosje, is dat het open schuift, eens je het plakbandje onderaan hebt los gemaakt. Geen gepruts meer met lipjes open proberen krijgen enzo, gewoon zoals een schuifje het binnenste doosje eruit halen. 

Daarin vind je dan de Bgood Deluxe Curve, een handleiding en een opbergzakje. Heel basis, maar ook wel heel proper, zeker gezien de prijs.

De Bgood Deluxe Curve

Het speeltje is gemaakt van silicone. Net zoals  bij de andere B Swish Rabbit, vind ik dat er wel een redelijk stevige plastiekgeur rond hangt. Maar dat kan ook wel aan de verpakking liggen.
Volgens de verpakking is de toy ook waterdicht, maar aangezien dit een speeltje is dat op batterijen werkt, ben ik daar toch altijd een beetje voorzichtig mee. 

Opladen

Opladen gaat dus niet. De Bgood Deluxe Curve werkt op 2 AAA batterijen die je er NIET bijkrijgt. Ik vind dat relatief logisch en niet persé noodzakelijk, maar het kan behoorlijk lastig zijn als je er geen meer in huis hebt. 😀 

Je stopt de batterijen in een soort sleeve die je uit de vibrator haalt. Best wel bijzonder, ik had dit zelf eigenlijk nog nooit gezien en heb dus wel een beetje moeten kijken zoeken naar hoe dit precies werkt. Daar had naar mijn gevoel iets meer uitleg over bij gemogen. 

Nadeel aan batterijen is natuurlijk dat het speeltje steeds meer aan kracht verliest naarmate de batterijen leger worden. En een ander groot nadeel is het geluid. Daar zo meteen meer over. 

Proper maken

Je reinigt deze Bgood Deluxe Curve gewoon onder de kraan met een milde handzeep. Met een toy cleaner zorg je ervoor dat alle bacteriën iedere keer volledig weg zijn en je speeltje wordt er frisser van (vind ik). Naar mijn gevoel zorgt het ook voor een langer leven van je speeltje.

Gezien ik een speeltje op batterijen liever niet volledig onderdompel, raad ik in dit geval zeker en vast een toy cleaner aan. Dan ben ik iets zekerder dat ik de toy echt volledig proper heb. 
Meer weten over hoe je je speeltjes reinigt? Lees hier verder!

Knopjes

Er zijn 2 knopjes aan deze Bgood Deluxe Curve. Ze voelen relatief goedkoop aan, maar werken daarnaast ook echt wel prima. Er is een Aan/Uit knop, om deze Bgood aan en uit te zetten (duh ;)). En dan is er nog een knop om mee door de 6 snelheden de scrollen. 

Als je effectief maar 6 standjes hebt aan een speeltje, dan is 2 knoppen naar mijn gevoel helemaal prima. Ik ben persoonlijk al lang blij met de hele snelle Aan/Uit knop. Die reageert meteen, zodat je het speeltje heel makkelijk kan af zetten wanneer je daar nood aan hebt. En door 6 standjes scrollen gaat gelukkig erg snel. 

De Bgood Deluxe Curve heeft 3 gewone rechtlijnige (bzzzzz) standjes en 3 patroontjes (bzz bzz bzz). Dat is best genoeg als je voor de eerste keer een speeltje koopt, maar voor mij (gevorderde gebruiker) is het wel wat aan de magere kant. 🙂

De test

Sommige dingen weet je al meteen als je een speeltje voor de eerste keer in je handen krijgt. De kromming van deze Bgood Deluxe Curve ziet er best wel ok uit om mijn G-spot te stimuleren. De  vibratie voel ook niet slecht: niet super diep, maar ook niet heel erg oppervlakkig. Maar ik merk wel meteen als ik het speeltje aanzet dat het best wel veel lawaai maakt. 

Eens ik begin te testen, stoort me dat ook wel een beetje. Toegegeven, ik test meestal meerdere dingen in 1 keer en als de andere toys dan relatief stil zijn, dan springt zo’n battery speeltje er wel een beetje uit. Als je het speeltje inwendig gebruikt, dan is het eigenlijk ook wel relatief stil. Maar eens uitwendig… Manman, wat een lawaai, dit ben ik echt niet meer gewoon. 😀 

Inwendig vind ik dit echt een aangenaam speeltje. De vibraties voelen relatief goed (maar die heb ik inwendig niet zo heel hard nodig) en de gebogen punt raakt mijn G-spot best wel goed. 

Uitwending vind ik precies maar moeilijk het stukje dat het best vibreert om tegen mijn clitoris te krijgen. Normaal gebruik ik mijn speeltjes ook altijd even plat, waarbij de punt net de ingang van mijn vagina raakt, maar dat lukt me met de Bgood Deluxe Curve gewoon niet. Ik  mis echt kracht hiervoor, terwijl ik die ergens toch wel voel. Echt een beetje bizar!

Nog meer testen

Ik merk ook dat de knopjes me toch een beetje storen. De B Swish Rabbit had 1 handige grote knop vanonder en die voelde echt heel stevig aan. Bij deze Bgood Deluxe Curve voelt het allemaal wat minder kwalitatief aan en de knop is ook echt heel “klikkerig”. Niet echt mn ding dus. 

Conclusie

Weinig ervaring met speeltjes en op zoek naar een leuke vibrator die niet te veel kost? Ben je ook eerder iemand die liever inwendig masturbeert dan uitwendig? Dan kan de Bgood Deluxe Curve wel iets voor jou zijn. Het is geen slechte vibrator, maar het is zeker ook geen fantastisch en uitzonderlijk speeltje. 

Als ik even heel eerlijk mag zijn? Spaar nog een klein beetje langer door en koop jezelf bijvoorbeeld de Pillow Talk Sassy. Oplaadbaar is echt nog steeds zoveel beter (maar wel een stukje duurder).

Je koopt de Bgood Deluxe Curve bij Bol voor €35,50.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *