Sekstoy Review: Rianne S Classique Vibe

Het is intussen al een tijdje geleden dat ik van Rianne S enkele van haar prachtige producten toegestuurd kreeg. Ik heb intussen alles al getest, maar ik wil alle producten die ik krijg ook graag grondig testen, dus neem ik daar soms een beetje meer tijd voor. Deze Rianne S Classique Vibe is een speeltje waar ik volgens mij erg blij van geworden zou zijn als ik het als eerste speeltje zou gekregen hebben. 

Het is een echte basis bullet vibrator die werkt op een batterijtje. Groot voordeel is dat het de Classique Vibe verschillende standjes heeft en dat je dus als beginner goed kan uitzoeken wat je precies leuk vind aan vibraties. 

De verpakking van de Rianne S Classique Vibe

Ok, ik vertel altijd wel nogal wat over de verpakking van speeltjes, maar bij deze Classique Vibe is het echt wel de moeite om daar even over uit te wijden. Standaard bij alle Rianne S speeltjes trouwens. 

Want wauw! Wat wordt er veel aandacht besteed aan de verpakking van de speeltjes! En gewoon aan de totale look en feel ervan! Het is echt een luxueuze totaalervaring en je kan alle speeltjes zo makkelijk cadeau geven, met die prachtige verpakkingen. 

Deze Bullet zit in een leuk regenboog-tasje. Ik gebruik het tasje intussen standaard als ik graag wat speeltjes wil meenemen ergens naartoe. 
Als je een andere kleur Classique Vibe koopt, krijg je ook telkens een ander tasje erbij. Geweldig gewoon! 

In het tasje vind je ook nog een korte handleiding en het standaard bedank-kaartje van Rianne S. Prachtig en met oog voor detail allemaal.

Opladen en reinigen

Wel, dit is een speeltje met batterij, dus opladen is niet van toepassing. Je stopt er gewoon 1 AA-batterij in en kunt aan de slag!
Let wel op: speeltjes met batterijen verliezen altijd een beetje aan kracht naarmate de batterij leeg raakt. Je vervangt het batterijtje dus best regelmatig (niet ecologisch, I know).
Als je je speeltje ergens mee naartoe wil nemen, haal dan steeds het batterijtje er uit. Ik heb al een paar keer gemerkt dat de Classic Bullet nogal snel aan gaat anders en dat kan voor vervelende situaties zorgen. 😀

Doordat het een speeltje met batterij is, is het ook niet volledig waterdicht. Volgens Rianne S zelf, is dat wel het geval, maar ik blijf het toch echt een risico vinden met batterij-speeltjes.
Ik blijf in bad of onder de douche 1 van de beste momenten vinden om jezelf te verwennen, maar daar zou ik me bij deze Classique Vibe toch niet helemaal mee op m’n gemak voelen.

Om proper te maken, haal ik dus de batterij uit het speeltje en draai het dopje er weer op. Dan gewoon onder de kraan met het voorste silicone stukje. Ik probeer geen water op het achterste deeltje te laten lopen. Ke kan natuurlijk ook een doekje en een toycleaner gebruiken, dat werkt ook prima. En dan ben je een beetje zekerder. 🙂 Meer over het reinigen van speeltjes lees je hier.

Hoe voelt de Rianne S Classique Vibe?

Deze bullet is gemaakt van een aangenaam en zacht silicone. Als je op de top duwt, dan geeft het silicone een beetje mee. En dat is wel fijn als je het speeltje gebruikt. Vooral dan als je graag een beetje druk zet.

Als ik het speeltje aanzet, merk ik wel meteen dat je inderdaad een beetje druk zult nodig hebben. De vibraties zijn namelijk redelijk oppervlakkig. Dat wil naar mijn gevoel vooral zeggen dat de vibraties dus niet echt doordringend zijn. Ze zullen dus enkel het buitenste deeltje van je clitoris stimuleren en niet ook heel het inwendige deel. Voor een geweldig orgasme, heb ik altijd het idee dat je er toch net iets diepere vibraties nodig hebt. 

Dat gezegd zijnde, is dit zeker geen slecht speeltje voor beginners. Ik zou wel gewild hebben dat dit mijn eerste vibrator was. Het materiaal is zacht en veilig, je hebt keuze uit 3 gewone rechtlijnige vibraties en 4 patroontjes. Je kan het speeltje ook gedeeltelijk inwendig uitproberen of je gebruikt het gewoon tegen je clitoris. Door het zachte materiaal, raad ik je wel aan om zeker voldoende waterbasis glijmiddel te gebruiken, dat maakt het gevoel echt wel beter. 

Op de site van Rianne S zelf staat dat het een speeltje is dat iedere vrouw zou moeten hebben. Ik begrijp heel goed waarom, want een bullet is klein en krachtig, dus makkelijk mee te nemen en te integreren in je seksleven. Maar ik zou dan toch opteren voor een ander model met een iets diepere vibratie. Persoonlijk heb ik het gevoel dat ik toch echt al wel wat moeite doen om een goed orgasme te krijgen met deze zachte bullet. Maar ik ben dan intussen ook al stilaan wel wat gewend. 

De Rianne S Classique Vibe
Best wel stijlvol speeltje he!

Conclusie

Dit is een aangenaam speeltje als je op zoek bent naar een budget eerste vibrator. Het is klein, heeft verschillende standjes en je kan makkelijk op zoek naar wat je leuk vindt. Om dan eventueel later te investeren in een duurder exemplaar. 

Heb je al wel wat speeltjes en zoek je een Bullet? Dan raad ik je toch aan om voor een andere bullet te gaan. Misschien is deze Rabbit Bullet van JeJoue wel iets voor jou? Mijn review van de geweldige We-Vibe Tango komt ook binnenkort online. 

Je koopt deze Rianne S Classique Bullet bij Bol voor ongeveer €29,90.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *