Review: Willie Adventskalender, vol speeltjes en fun!

Ik kreeg van Willie een berichtje of ik hun Willie Adventskalender wilde testen. Welja, natuurlijk wil ik dat! 😀 Ik word best wel bijzonder gelukkig van deze periode en alle prachtige adventskalenders.
De vorige jaren had ik er telkens 1tje van Rituals, maar dit jaar ben ik niet zeker of mijn vriend het nog de moeite gaat vinden er nóg een Adventskalender bij te doen. 😀
Maar ik review deze Willie Adventskalender met veel plezier voor jullie! 

Toen ik thuis kwam van mijn werk, stond er een reuzegrote doos op mij te wachten. Deze Adventskalender is dan ook een behoorlijk groot ding! Ik ben echt ongelooflijk slecht in niet op voorhand al gaan piepen wat er allemaal in de doosjes zit en ik ben dus echt heel blij dat ik verplicht word om alles open te doen om mijn review te kunnen schrijven. Haha! 

Aan de andere kant vind ik het wel belangrijk om de spanning hoog te houden van wat er allemaal in de Adventskalender zit. Zelfs al je, zoals ik, het moeilijk hebt om niet te gaan kijken, blijft het toch nog steeds erg fijn dat er verrassingen tussen zitten. Kleine dingetjes die je misschien niet verwacht. 🙂

Ik maakte wel een afspraak met Willie. Ze gaven me 4 nummertjes van vakjes die ik mocht bespreken. Kwestie van de andere dingen algemeen geheim te kunnen houden. Dat er niet de 1e tester over die 4 producten schrijft en een andere over 4 andere producten. Ik heb daarmee ingestemd, dus ik ga dat ook doen, maar uiteraard geef ik je graag een volledig beeld van wat er precies allemaal in de kalender zit. Zodat je toch een beetje weet wat je koopt. 

Nog 1 belangrijk ding: dit is echt een kalender voor koppels. Als single (man/vrouw/hoe je jezelf ook omschrijft) heb je hier echt heel weinig aan. Er zitten te veel producten in die duidelijk gemaakt zijn om samen te gebruiken. 

De Willie Adventskalender
Toch echt wel een hele mooie doos!

De verpakking van de Willi Adventskalender

Het is een mooie, grote, vierkante doos met 2 flappen vooraan, die samen gebonden zijn met een lintje. Flappen is niet exact het juiste woord, maar je vouwt de doos als het ware open. Het is stijlvol gedaan, wel heel jeugdig. Ik heb zo ook wel het gevoel dat deze Adventskalender echt gericht is op een jonger publiek dat graag wil experimenteren, maar niet al te veel budget heeft. 

De doosjes zitten relatief op volgorde. Dat had niet gemoeten voor mij, ik zoek wel graag. 🙂 Maar het is ook geen probleem.
Ik vind de kleurencombinatie van dat paars met grijs en goud en dan die donkerdere tinten eigenlijk best wel mooi. 

De doosjes zijn verder relatief eenvoudig en er zit eigenlijk ook zelden een handleiding bij. Dat vind ik wel een beetje een misser. Bij sommige zaken denk ik namelijk wel te weten waarvoor het dient, maar het had wel leuk geweest als ik het echt zeker zou kunnen weten.
Op hun website staat er ook letterlijk bij dat er “omschrijvingen en leuke opdrachten” bij de producten zitten en dat is dus absoluut niet het geval.
Alle producten in de box zijn wel los verkrijgbaar bij Willie ook, dus je kan wel online gaan kijken mocht je twijfelen. (al vind ik dat persoonlijk een beetje omslachtig)

Kwaliteit

Ik kan niet anders dan er iets van zeggen: sommige producten in de Willie Adventskalender zijn van wat mindere of bedenkelijke kwaliteit.
Over het algemeen zijn het leuke producten die goed zijn om eens een keertje te proberen, maar ik zou toch graag willen waarschuwen voor het veelvuldig gebruik van producten die niet echt bodysafe zijn.

Bodysafe producten zijn producten die je lichaamsvocht niet kunnen opnemen. Meestal zijn ze gemaakt van silicone of een ander veilig materiaal zoals glas of metaal. In deze box zit bijvoorbeeld een speeltje met touw, wel degelijk met de bedoeling om in te brengen. Touw neemt zo goed als alles op van lichaamsvocht, glijmiddel, bacteriën enzovoort. En je krijgt het ook helemaal niet proper gemaakt. Niet bodysafe dus.

Er zitten speeltjes in de box die ik zelf niet zal gebruiken én die ik ook niet zal doorgeven aan vriendinnen ofzo. Omdat ik echt van mening ben dat bodysafe materiaal belangrijk is. Iets in je lichaam inbrengen (en de vagina zit zó ongelooflijk dicht bij je bloedbanen) dat de bacteriën opneemt en de volgende keren weer afgeeft. Nee, dat doe je echt beter niet. 

Dat gezegd zijnde zitten er dus ook echt wel heel wat fijne en veilige producten in de Willie Adventskalender. Dus let aub gewoon een beetje op met de producten waar je aan twijfelt.

De 4 Producten

1. Satisfyer Pro 2

Je krijgt hem relatief meteen: de Satisfyer Pro 2! Heerlijk als je nog geen speeltjes hebt op luchtdruk. Het is een fijn en goed speeltje, waar je echt mee kan gaan zoeken en experimenteren of luchtdruk iets voor jou is. Is dit het beste luchtdrukspeeltje ooit? Nee, natuurlijk niet. Maar het is wel een goeie variant, waar veel mensen heel erg enthousiast over zijn.
Het speeltje is oplaadbaar en waterdicht. Je krijgt het boekje erbij en natuurlijk ook de oplaadkabel, dus je kan meteen beginnen met de fun! 😀 

De Satisfyer Pro 2 heeft 3 knoppen: een Aan/Uit Knop, een knop voor harder en een knop voor zachter. In totaal zijn er 11 standjes om uit te kiezen. Ik raad je echt aan om met de zachtste stand te beginnen en dan langzaam op te bouwen naar meer.

2. De STROKR Rocket Pussy Ride

Dit is er eentje voor mijn vriend! Met zo een Pocket Pussy kan ik zelf namelijk heel weinig. 🙂

Het speeltje ziet er eenvoudig, maar best wel ok uit. Ik vind het wel een beetje bizar dat ze er effectief een vagina van gemaakt hebben. Het is een relatief klein speeltje en het heeft dus hele kleine lipjes en een klein gaatje. Kan allemaal een beetje awkward overkomen. 

Maar verder vind ik het heel fijn dat er een masturbator voor mannen bij in de box zit. Masturbatie is gezond, ook binnen een relatie. Jij weet zelf wat je het liefst wil en door je eigen lichaam te verkennen en beter te leren kennen, kan je ook makkelijker communiceren met je partner.
Dat gezegd zijnde vind ik het ook fijn om nog apart van elkaar te kunnen genieten en niet altijd verplicht samen. Op die manier wordt het vaak makkelijker om elkaars “seksdrive” een beetje in balans te kunnen houden. Het is heel normaal dat je de ene keer meer zin hebt dan anders. Maar daarom is dat natuurlijk nog niet exact hetzelfde voor je partner. Masturberen dus! 😀 

3. Willie Dice

Deze dobbelsteentjes van Willie reviewde ik al eerder, toen ik nog maar net bezig was met deze blog. Het zijn leuke dobbelstenen en ze kunnen je op een speelse manier helpen als je wat creativiteit nodig hebt. De uitgebreide review vind je hier.

Er is een dobbelsteen voor de ruimte, 1tje voor het lichaamsdeel dat je gaat bewerken en dan een andere voor de actie die je moet doen. Het is een leuk en grappig voorspel. I like them!

4. Willie Duo Vibrator

De kers op de taart van de Willie Adventskalender is de Willie Duo Vibrator. Een paars speeltje met een hardere vibrerende staaf en een flexibel armpje voor de clitoris. Het is een leuk speeltje voor beginners, gemaakt van silicone. Het ruikt wel behoorlijk plastiekerig, dus de kwaliteit van het silicone valt te betwijfelen. Maar om mee te beginnen is dit een prima speeltje. 

De Willie Duo Vibrator werkt op 2 AAA batterijen en die krijg je er niet bij. Dat geldt voor de hele box trouwens. Je hebt in totaal wel wat batterijen nodig, dus zie dat je die zeker in huis hebt.

Je krijgt bij deze Willie Duo Vibrator trouwens helemaal geen handleiding. Het speeltje zit gewoon los in de doos, dus je moet een beetje zelf uitzoeken wat je ermee wil en kan. 

Het speeltje heeft 3 knoppen: 1tje om het speeltje aan en uit en uit te zetten. En dan een knopje voor harder en zachter.
In totaal zijn er 12 vibraties om uit te kiezen: 6 gewone rechtlijnige (bzzzzz) standjes en 6 patroontjes (bzz-bzz-bzz). 

De rest van de box

Verder vind je in de box nog verschillende speeltjes. Ze komen allemaal gewoon uit de collectie van Willie zelf, dus als je wat op de site rondkijkt, heb je het meeste wel gezien.
Er zitten bijvoorbeeld nog enkele penisringen in, geisha balletjes, een eitje met afstandsbediening, enkele wat meer kinky productjes, glijmiddeltjes, cleaner en nog enkele andere dingen die heel handig kunnen zijn.

De Willie Adventskalender is een fijne kalender, maar ik moet wel eerlijk zeggen dat er wat dingen beter hadden gekund. Zo hadden ze beter kunnen nadenken over de volgorde waarin je de producten krijgt. Glijmiddel had bijvoorbeeld meer naar het begin van de box gemogen voor mij, zodat je dat kan gebruiken met je net gekregen productjes. 

En ook de waarde van de box had naar mijn gevoel nog net iets beter gemogen. Een net ietsje beter speeltje op afstandsbediening bijvoorbeeld. En misschien nog net een leuk speeltje extra. Nu komt echt zo goed als alles uit hun eigen collectie en dat voelt voor mij (verwende nest, ik weet het) toch een klein beetje goedkoop aan.
De 4 speeltjes die ik hier in de review mocht zetten, zijn ook echt de highlights van deze box. Dan heb je toch een beetje een idee van de kwaliteit van wat je nog allemaal krijgt.

Conclusie

In totaal heb ik zelf een 15-tal productjes in de box die ik best wel ok en leuk vind. Dat is op zich echt nog wel heel fijn! (zeker als je beseft dat ik best al wel wat heb liggen ;)). 

Het is een leuke Adventskalender en het is ook gewoon op zich gewoon erg leuk om elke dag een cadeautje te mogen uitpakken.
De kwaliteit van de producten is niet op en top, maar dat kan je ook niet verwachten voor €99,95. Het is een mooie doos en het gevoel van pakjes uitpakken zit er ook echt wel in!
Verwacht je niet aan te veel en te groots en je zit wel goed met deze box, als je nog niet al te veel speeltjes hebt tenminste. 🙂

De Willie Adventskalender is intussen niet meer te koop, maar hopelijk komt Willie volgend jaar met een nog leukere versie!

One thought on “Review: Willie Adventskalender, vol speeltjes en fun!

  1. Ik vind die satisfyer pro echt wel interessant. Maar is dat niet vrij hard met die luchtdruk? Weet eigenlijk totaal niet wat ik mij erbij moet voorstellen. Maar heb wel al veel goede reviews gelezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *