Review: Sex Au Naturel reeks van Bijoux Indiscret

Bijoux Indiscret is een super tof merk! Het is ontwikkeld door 2 jonge Spaanse vrouwen, die eigenlijk gewoon producten wilden maken die ze zelf wel zouden willen kopen. Via Loveware en de FUN Party’s werken we al een aantal jaar met hen samen. En dus kwam er een tijdje geleden thuis een mooie witte box aan met daarin alle producten van de Sex Au Naturel reeks van Bijoux Indiscret. Ik keek Rebecca even smekend aan en ze besloot al snel dat ik de hele doos mocht testen! (Dankjewel puppyoogjes!)

De Sex Au Naturel reeks is volledig gemaakt om van te genieten. Als je je goed voelt, geniet je dubbel zo hard, is hun motto. En dat is natuurlijk ook zo. Met deze reeks kan je ook veilig genieten, want de ingrediënten die gebruikt zijn, zijn zo veel mogelijk natuurlijk. Een groot deel van de reeks is volledig gebaseerd op water. 
Ik mocht eerder ook al de hele Slow Sex reeks testen! Ook een echte aanrader.

De volledige inhoud van wat ik hier ga reviewen: 

  • Waterbasis glijmiddel met aloe vera
  • Waterbasis glijmiddel met hyaluronic acid
  • Waterbasis glijmiddel met kokosnoot
  • Neutraal waterbasis glijmiddel
  • Clitoris Arousal Serum
  • Revitalising Intimate Massage Drops
  • Libido, desire & mood supplement
  • Personal massager

Best een heel lijstje dus! 😀

Details

Zelf krijg ik de volledige reeks in een grote witte doos. Op de doos staat “Be part of the revolution”. Super, dat ben ik al denk ik! 😀 

De producten zelf zijn allemaal nogal klinisch verpakt: een eenvoudig wit doosje met aan de ene kant wat basis details op en aan de andere zijde een levensgrote afbeelding van het product.
In dit geval is dat echt zo gedaan om de aandacht niet af te leiden van wat je effectief koopt. Back to basics dus. 

De reeks zelf bestaat volledig uit aarde-kleuren. Ik vind het zelf altijd super om alle producten te hebben, als ze zo ongelooflijk mooi bij elkaar passen! Want jep, het oog wil natuurlijk ook wat! En door de leukheid van de kleurtjes, kan ik al gewoon niet wachten om alles uit te proberen. 

Ook nog even meegeven dat ze het bij Bijoux Indiscret echt heel belangrijk vinden dat alles aan hun producten vegan en zo ecologisch mogelijk is. Daarom zitten hun glijmiddelen bijvoorbeeld ook in een tube. Niet alleen is dat materiaal erg ecologisch, het zorgt er ook voor dat je echt het onderste uit je tube kan halen!

De Test van de Sex Au Naturel reeks

Voor de gemakkelijkheid deel ik hier alles op per product. Dat lijkt me het meest duidelijke. Onderdaan bij “Conclusie” geef ik uiteraard zeker nog mij welke producten ik zeker zou aanraden en welke ik minder vind. 

De glijmiddelen

In de Sex au Naturel reeks zitten 4 verschillende soorten glijmiddel. Ik moet eerlijk toegeven dat het op den duur ook wel wat lastig wordt om nog echt het verschil te voelen en ervaren tussen al die verschillende producten, maar ik doe hier toch een poging.

De glijmiddelen zitten allemaal in een tube. Erg ecologisch en je kan dan ook echt het onderste uit de tube-kan halen. If that makes sense. Daarnaast moet ik eerlijkheidshalve wel toegeven dat ik er niet zo super hard fan van ben. Ik vind het best complex om met zo’n draaidop te zitten sukkelen terwijl ik glijmiddel op mijn handen of waar dan ook heb. 

Daarnaast vind ik de stijl van de glijmiddelen wel echt super. Ze passen perfect bij elkaar en eigenlijk is er echt een glijmiddel voor alles wat je zou kunnen willen of nodig hebben.

Waterbasis glijmiddel met Aloe Vera

Dit glijmiddel is een heel verfijnd glijmiddel met een zacht gevoel en aangenaam om te gebruiken. Ik moet wel zeggen dat deze net iets sneller plakkerig aanvoelt dat het glijmiddel met Hyaluronic en met kokosnoot. Maar tegelijk zorgt de Aloë Vera in dit glijmiddel dan ook weer voor een verzorgend gevoel en dat is uiteraard ook wel wat waard.

Dit is wel het enige glijmiddel van de vier waar ook glycerine in zit. Weet je van jezelf dat je hier niet zo goed tegen kan? Dan kies je uiteraard beter één van de andere 3 glijmiddelen.

Waterbasis glijmiddel met Hyaluronic Acid

Dit Hyaluronic glijmiddel is verrassend zacht en glijdt extra goed. Het glijmiddel bevat een bestanddeel dat vochtinbrengend zou werken en dus extra fijn zou kunnen zijn voor je vagina.
Moeilijk om dit echt concreet te testen, maar ik moet wel toegeven dat ik opvallend blij ben met dit glijmiddel. Het voelt echt aan of mijn vagina dit leuk vindt.

Wat ik vaak erg lastig vind aan waterbasis glijmiddelen, is dat ze redelijk snel weg trekken en je dan ook achter laten met een behoorlijk droog en vaak wat plakkerig gevoel. Dat heeft deze Hyaluronic Acid echt helemaal niet!

Waterbasis glijmiddel met Kokosnoot

Deze variant met Kokos lijkt heel erg op het Hyaluronic glijmiddel qu gevoel. Maar het ruikt dan weer helemaal naar kokosnoot. Ik vind het op zich best zacht en aangenaam om te gebruiken. Maar je moet wel echt wat fan zijn van die kokosnoot-geur. Als dat je ding niet is, dan ga je beter voor een andere variant.

Voor mij voegt het zeker wel iets toe! Het maakt mijn momentjes me mezelf op de 1 of andere manier ietsjes exotischer. 😉

Neutraal waterbasis glijmiddel

Dit glijmiddel is alles wat de naam beloofd: helemaal neutraal.
Het voelt zacht aan, glijdt lang en goed en wordt niet snel plakkerig. Gewoon basic en goed dus.

Mijn persoonlijke voorkeur van de 4 glijmiddelen is de Hyaluronic omdat die ook heel neutraal aanvoelt, maar ook net iets zachter is. En iets minder snel plakkerig wordt.
Maar de verschillen zijn zo minimaal dat het eerlijk gezegd wat moeilijk kiezen is! 😀

Andere “Sex Au Naturel” producten

Ik voeg hier voor de gemakkelijkheid even de andere 4 producten samen, al hebben deze eigenlijk niet zo heel veel met elkaar gemeen. Hoewel, ergens natuurlijk ook wel, want allemaal zijn ze gemaakt om je op en top te laten genieten. 

Leuk eraan is ook dat deze hele reeks echt in hetzelfde jasje hebben gestoken. De kleuren passen echt perfect bij elkaar, dus ik zeg het nog eens: dit is echt zo’n reeks die je in z’n geheel op je nachtkastje wil zetten! 

En ook even meegeven: op het “clitoris serum” na, is dit een hele fijne unisex reeks. Alles is perfect bruikbaar voor alles en iedereen, voor alle lichamen.

Clitoris Arousal Serum

Het Clitoris Arousal Serum is een serum dat je op de clitoris aanbrengt en dat daar een warm en intens gevoel geeft. Het bijzondere daaraan is, dat de warmte er mee voor zorgt dat de clitoris sneller erect wordt, dat je sneller opgewonden wordt of je op z’n minst opgewonden voelt. 

Eerlijk gezegd keek ik er niet 100% naar uit om dit clitoris serum te testen. Ik mocht al eerder enkele van de ‘opwindende gelletjes’ testen van Bijoux Indiscret (en ook van andere merken) en eigenlijk vind ik ze in de meeste gevallen heel direct, ongenuanceerd en overweldigend. Soms zelfs een beetje pijnlijk. 

Maar die angst was dus nergens voor nodig. Dit Clitoris Arousal Serum is eigenlijk best zacht en gewoon aangenaam warm. Ik betrap mezelf erop dat ik het er steeds vaker en erg makkelijk bij neem. Vaak gewoon snel even voor we gaan vrijen, terwijl mijn partner nog op het toilet zit ofzo. Het is het eerste serum waarbij ik het gevoel heb dat het mij effectief een extra duwtje geeft, zodat ik niet echt iedere keer vanaf 0 moet beginnen. 🙂

Revitalising Intimate Massage Drops

Voor deze massagedrops heb ik eerst wat opzoekingswerk gedaan, want ik wist eerlijk gezegd niet meteen hoe ik ermee aan de slag moest. Het is namelijk niet meteen een echte olie, maar ook geen glijmiddel. Deze Revitalising Intimate Massage Drops zitten in een klein glazen flesje met zo’n pippetje en een druppel-systeem. 

Je kan de Massage Drops gebruiken als echte massageolie, maar ook op verschillende droge plaatsjes die het nodig hebben. Ik heb bijvoorbeeld vaker psoriasis-plekjes en daarop heeft het een heel verzachtend effect. Ideaal dus om jezelf of je partner op een hele zachte en verfijnde manier te verwennen. 

Kleine kanttekening wel: om echt een hele fijne massage te geven, heb je er behoorlijk veel van nodig. Dat is dus naar mijn gevoel niet helemaal ideaal. Je kan de dropjes wel toevoegen aan vanalles, dus bijvoorbeeld ook je standaard olie waar je graag mee masseert. Maar echt puur als massageolie, is het naar mijn gevoel niet vettig genoeg of je hebt er echt heel veel van nodig.

Libido, desire & mood supplement

Een supplement dat je libido en je goesting zou verhogen… Als dit echt werkt, lijkt het me een ongelooflijk “gat in de markt” te kunnen vullen! (pun intended)
Zo’n supplement testen is best moeilijk. Ik neem om te beginnen sowieso al andere supplementen, dus hiervan moest ik even diegenen laten vallen die me ook ondersteunen in mijn seksualiteit (want ja, dat bestaat dus).

In een pot van dit supplement zitten 60 capsules, genoeg voor 2 maand dus. Even heel eerlijk: ik ben echt niet zo geweldig goed in iets dagelijks doen. Dus dit was voor mij dan ook een grote uitdaging.

Wat zit er in het supplement?
DAMIANA. Boost voor het libido.
ASHWAGANDHA. Vermindert stress.
TRIBULUS TERRESTRIS. Verhoogt seksuele opwinding
ZINC. Vermindert laaggradige inflammatie (ontstekingen)
L-ARGININE. Verbetert immuniteit

En heb ik dat ook zo ervaren?
Het is moeilijk te zeggen. Ik heb me een tijdje merkbaar beter gevoeld toen ik het begon te nemen. En merkbaar minder goed als ik ermee stopte. Maar tegelijk is er ook altijd vanalles gaande in mijn leven… Dus: komt het echt door het supplement? Of is het eerder een toevalligheid?
Als ik me beter voel, leef ik algemeen ook gezonder en neem ik mijn supplementen beter in. Dus is het ene af te leiden uit het andere? Of niet?
Ik denk dat ik hier best concludeer dat ik hier niet echt een oordeel over kan vormen. Al voel ik me standaard sowieso beter als ik supplementen neem. Placebo effect? Lastig te zeggen 🙂

Personal massager

Als laatste: in deze prachtige Sex Au Naturel-reeks zit ook een vibrator. Ik was meteen enthousiast over de vorm. Eén van mijn absoluut favoriete toys is de Je Joue Mimi (Soft) en deze Personal Massager lijkt daar eigenlijk behoorlijk op. Vibrators in de vorm van een steen: ze zijn absoluut mijn ding!

Dat komt omdat je met zo’n vorm echt alle kanten op kunt. Je kan het speeltje met de punt tegen je clitoris of andere intieme delen laten vibreren, maar je kan het ook plat op je vulva leggen, zodat het een breder gebied kan stimuleren. En door de plattere vorm, past het eigenlijk ook best goed tussen twee lichamen in, bij verschillende standjes.
Daarnaast is het speeltje ook super om mee te strelen en te masseren. Perfect als je de voorgaande producten bekijkt.

Jep, je leest het al: de Personal Massager is dan wel voornamelijk bedoeld voor uitwendige stimulatie. Inbrengen in de vagina is niet echt aan de orde. Maar aangezien de meeste mensen met een vulva voornamelijk klaarkomen van clitoris-stimulatie, is dit eigenlijk ook helemaal prima.

Enkele nadelen:
De Personal Massager heeft maar 1 knopje. Daarmee zet je het aan en uit en zap je door de 10 verschillende standjes. 

De vibraties van de Personal Massager zijn echt heel krachtig, maar eerder aan de hogere, scherpe en buzzy kant. Niet mijn persoonlijke voorkeur, maar prima voor sommige lichamen natuurlijk! Ik had het vooral leuker gevonden als er ook een iets minder krachtig standje bij zou zijn. 

Conclusie

De Sex Au Naturel reeks is echt een prachtige collectie en er is goed nagedacht over alle producten.
Voor mij is dit zo’n reeks waar ik bijna spontaan zin van krijg: je wil de producten uitproberen. Je wil ze uitstallen op je nachtkastje om er af en toe eens verliefd naar te kijken.

De kwaliteit is van alle producten echt heel hoog. Ik vind niet alles even goed, of anders gezegd: niet alles zal in mijn nachtkastje blijven liggen, maar algemeen zijn dit stuk voor stuk producten waar je sowieso blij mee zult zijn. Ze voelen goed, ze zijn leuk om te gebruiken en zien er ook nog eens leuk uit. 

De hele Sex Au Naturel collectie is te koop bij Loveware, voor iets tussen de €19,90 en €49,90.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *