Review: Orion Adventskalender

Wat ben ik toch een ongelooflijke geluksvogel! Ook dit jaar kreeg ik weer de prachtige Orion Adventskalender van Loveware om te testen en te reviewen. Ook dit jaar is het weer een prachtige kalender geworden, met 24 leuke en stijlvolle producten. 

De Orion Adventskalender is standaard wat “traditioneler”: de speeltjes en andere dingen in de kalender zijn uitdagend, maar misschien wat minder als je al heel wat hebt. Je vindt er heel wat leuke producten in van verschillende merken. Dat vind ik dan wel weer leuk, want het geeft je de mogelijkheid nieuwe dingen te proberen die je achteraf met een gerust hart kunt bijkopen. 

Details

Ik vind de Orion Adventskalender echt super mooi dit jaar! Vorig jaar was het eerder een standaard model dat je kon openvouwen. Zoals eigenlijk zo goed als alle kalenders die ik ervoor al had gehad.
Dit jaar is het een soort “drieluik”: je vouwt de doos in het midden open en krijgt zo een middenstuk en aan elke kant nog een kleiner deel. Echt heel mooi om op de kast te zetten!

Rond die doos zit (zoals vorig jaar) ook nog een kartonnen sleeve. Ideaal om alle delen bij elkaar te houden, maar verder relatief overbodig.

De doosjes zitten kriskras door elkaar. Dat maakt het leuk: je moet altijd even zoeken om het doosje van die dag te vinden. Handig is wel dat er in ieder deel een doosje zit dat een klein trek-litsje heeft. Hierdoor kan je de doosjes makkelijker uit de grote doos halen (dat is soms nogal wel een gedoe…). 

De verschillende kleine doosjes zijn mooi met rood, zwart en gouden tekeningen. Samen vormen ze een grotere tekening. Best leuk gedaan!

De handleiding is in dit geval te vinden in een klein boekje dat je erbij krijgt. Dat is handig omdat je alles snel kunt terugvinden. Maar tegelijkertijd moet je ook heel erg opletten dat je niet ziet wat er de volgende dagen in de doosjes zit. 

De Test van de Orion Adventskalender

Zoals ik al zei: ik vind de Orion Adventskalender echt een hele mooie kalender! Maar: de producten die er in zitten zijn naar mijn gevoel wel eerder voor beginners dan voor gevorderden. Al zitten er natuurlijk wel weer enkele dingen in die ik echt heel leuk en best uitdagend vind. En: zo’n kalender uitpakken blijft toch leuk, niet? Je hebt toch nooit echt exact hetzelfde als wat er in zit!? Ik krijg zo al een aantal jaar de Rituals Adventskalender van mijn vriend en hoewel ik het meeste intussen al wel heb, blijft het uitpakken ervan gewoon echt super leuk!

Nog een voordeel aan de kalender (of nadeel, afhankelijk van hoe je het bekijkt), is dat er een 3-tal producten inzitten die specifiek voor de penis zijn. En dan ook best nog wel enkele voor anaal gebruik. Dat maakt deze kalender naar mijn gevoel best leuk voor koppels waar penis en vagina aanwezig zijn. Kan uiteraard tegen slaan als je enkel maar voor 1 van beide de kalender koopt.

Maar: voor ik aan de omschrijving van enkele toppers uit de Orion Kalender begin, ga ik toch nog eerst een beetje zeuren. 😀
Er zitten namelijk ook wel enkele dingen in de kalender die ik wat minder vind. Condooms bijvoorbeeld. Ik begrijp dat je met zo’n kalender reclame wil maken voor specifieke merken die je verkoopt, maar de meeste koppels gebruiken geen condooms (meer). Bovendien zitten de condooms ergens helemaal achteraan in de kalender. Wie verzint het, tegen dan is het toch al lang te laat, nee? 😉

Daarnaast zit er nog iets in waar ik niet zo gelukkig van word: “one size fits all” lingerie. Laten we maar meteen heel eerlijk zijn: One size voor iedereen? Dat werkt niet. Ik ben zeker niet van de smalste, maar in deze One Sizers geraak ik nooit van m’n leven in. Ik snap het idee, het is leuk, absoluut, maar doe hier dan een beetje moeite voor. Zodat het ook effectief iedereen kan passen!

Zoals altijd: Stop hier met lezen als je geen spoilers wil! 😀 

Vloeibare producten

Qua vloeibare producten doet de Orion Kalender het middelmatig, vind ik. Je krijgt een glijmiddel op waterbasis. Helemaal prima en echt een verplicht iets in zo’n kalender, vind ik. En dan nog iets van massageolie, een kleine massagekaars én een soort van intieme massage-crème. En dan ook nog waterbasis en anaal glijmiddel van Pjur. Ligt allemaal wel heel erg in dezelfde richting, vind ik, had best wat meer verschillend in mogen zitten. 

Maar: de producten zijn wel allemaal van hele goede kwaliteit. Je krijgt dus echt de mogelijkheid om uit te proberen en te kijken wat jou het best bevalt!

Pjur Nude en Backdoor

Pjur is echt een heel goed merk. Het “Nude” glijmiddel is op waterbasis én zonder glycerine! Ideaal als je snel last hebt van irritatie of schimmelinfecties. Daarnaast is het een heel zacht en fijn glijmiddel dat je kan gebruiken met al je speeltjes en met partner. 

Het “Backdoor” glijmiddel dat erbij is, is ideaal voor anaal gebruik. Ik heb hier al eerder een variant van getest, de review ervan vind je hier. Heel fijn dat je bij deze box ook een glijmiddel erbij krijgt specifiek voor anaal. Er zitten namelijk ook wel wat speeltjes in de box waarbij je dit zeker zult kunnen gebruiken. 

Speeltjes

Omdat er best veel toys in deze Orion Adventskalender zitten, leek het me leuk om het hier wat uitgebreider over te hebben. Het zijn voornamelijk de typische kleinere toys die je erbij krijgt. Zo zijn er 2 soorten penisringen, een masturbator voor de penis, een kleine G-spot vibrator, geisha balletjes en nog wel wat meer. En natuurlijk krijg je er ook een kleine Womanizer bij, oplaadbaar en waterdicht. 

Qua toys zit deze Orion Kalender echt wel helemaal goed! Enige minpuntje eraan is nog dat er best wel wat van de speeltjes gewoon met een bullet op batterijen werken. 

Mini Wand Vibrator

Een kleine flexibele wand. Met een hele verrassende krachtige vibratie! Ik schrok er echt van, toen ik hem de eerste keer aanzette! Het kopje van de kleine wand heeft verschillende vormen, waardoor je wat kan uitproberen en experimenteren wat het best werkt voor jou. 

Leuk aan zo’n wand is ook dat je die op meer dan enkel de clitoris kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke lichaamsmassage of stimulatie van de tepels. Maar ook bij orale seks kan het heerlijk zijn om bij alle mogelijke lichamen de wand te gebruiken op andere plekjes: op het perineum, de venusheuvel, …
Deze wand is oplaadbaar met een bijgeleverde kabel.

Anale Vibrerende Kralen

Deze Anale vibrerende kralen zijn eigenlijk misschien meer een gewone Butt Plug, maar dan met verschillende niveaus van dikte. De vibratie werkt met een kleine bullet-vibrator onderin de plug. De bullet werkt op kleine batterijtjes en heeft gewoon 1 standje: aan of uit dus. Deze bullet vind je nog in enkele andere speeltjes in de box.

Op zich vind ik het heel fijn dat er een plug als deze in de box zit, het is echt best wel eens iets anders. Plus: je kan deze anale plug natuurlijk ook prima voor vaginale stimulatie gebruiken. Door de bobbels is het nog best een leuk speeltje ook!
Ik wil wel even waarschuwen voor anaal gebruik bij deze plug: er is niet echt een heel stabiel uiteinde aan. Let dus op als je anus heel makkelijk ontspant en duw de plug zeker niet te ver naar binnen. 

Glazen Dildo

Heel leuk dat dit in de Orion Adventskalender zit: een prachtige glazen dildo! Wie mij volgt weet dat ik van glazen speeltjes hou. Het gevoel is helemaal anders, ze zijn ideaal om op te warmen of af te koelen, je kan er alle mogelijke lichaamsdelen mee stimuleren, … Plus: ze zijn gewoon niet stuk te krijgen (tenzij je ze laat vallen op een harde vloer vanop enige hoogte, uiteraard). 

De glazen dildo wordt geleverd in een klein fluwelen zakje. Daar kan je het speeltje makkelijk in bewaren. Echt een top-product in deze box!

Andere producten

Normaal noem ik deze categorie “kinky”, maar dat omvat absoluut niet alles wat er in deze box aanwezig is. Er zijn enkele leuke kinky productjes, dan nog wat spelletjes en ook nog wat lingerie en kleinigheden. 

Over de lingerie gaf ik wat eerder hierboven al mijn mening. De overige producten uit deze categorie zijn best wel leuk. Ze geven echt wat pit en schoonheid aan de box!

String van Noir Handmade

Noir Handmade is een Pools merk dat echt heel mooie lingerie maakt. Ook deze string is echt heel mooi! Je kan hem langs beide kanten vast- of net losmaken met een klein gouden haakje. Dat zorgt ervoor dat je de string makkelijk kunt uittrekken met heel weinig handelingen of moeite. 

Jammer aan de string is dat de litsjes langs de zijkanten niet groter of kleiner gemaakt kunnen worden. Dat had er voor kunnen zorgen dat de string voor heel veel meer lichamen zou passen. Helaas is dat dus niet zo.  

Handboeien

De handboeien uit de Orion Adventskalender zijn gemaakt van een heel zacht materiaal dat op heel dun leer lijkt. Het voelt heel zacht aan op de huid en is makkelijk om vast te maken. Ik hou ook wel van dat hele donker blauw-grijs met goud/koperen gespjes.

Je kan deze handboeien aan elkaar vastmaken of eigenlijk aan eender wat, dankzij het kliksysteem. Zonde wel dat er nergens in de box iets zit waarmee je dit kunt doen, maar daar kan je best wel creatief mee zijn.
Ze lijken me ook genoeg verstelbaar om voor heel veel mensen mooi te passen. Al zal je misschien 1 gaatje moeten bijmaken als je echt hele smalle polsen hebt. 

Conclusie

Net als vorig jaar, krijg je ook dit jaar heel wat waarde in de Orion Adventsjakender. Heel veel speeltjes en andere kwalitatieve producten! Als redelijke beginner, of als je gewoon op zoek bent naar een stijlvolle kwalitatieve kalender, kan ik niet anders dan de Orion Kalender heel erg aanraden! 

Als je al wat meer ervaring en speeltjes hebt, is een Adventskalender vaak wat minder uitdagend.
Maar tegelijkertijd denk ik wel dat je hier nieuwe en leuke ideeën mee kunt opdoen om samen te genieten van elkaar. 

Wil je graag weten wat er allemaal in de Orion Adventskalender zit? Klik dan hier voor een stevige Spoiler. 🙂

Je koopt de Orion Adventskalender bij Loveware voor €129,90

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *