Review: Neo Sensual Original Sin

Glijmiddel, een heerlijk basic product dat er thuis zo wel eens in razendsnel tempo doorvliegt. Toen ik van M. van Easytoys deze Neo sensual-Original Sin kreeg, was ik meteen enthousiast. Want je hebt glijmiddel en glijmiddel… En deze Neo Original Sin ziet er gewoon prachtig uit!

Neo Sensual is een merk dat ik niet kende, ik heb er dus ook niet eerder producten van getest. Ze hebben een redelijk uitgebreid gamma met veel verschillende producten. Je kan dus echt kiezen voor wat jij nodig hebt. Ik kreeg de Original Sin, dus ik ga er vanuit dat dat het meest basis waterbasis glijmiddel is van de reeks.

Details

De verpakking van de Neo Sensual producten is ronduit prachtig. Het voelt echt heel luxueus aan. Van de kartonnen verpakking rondom tot het flesje zelf, het is allemaal tot in de puntjes doordacht en uitgewerkt. Je schuift het bovenste kartonnen deeltje er af en dan zit het glazen flesje mooi in het onderste stukje karton.

Het flesje is dus gemaakt van glas en echt heel stevig. Het dekseltje is van harder plastiek. Eronder zit een pompje, waardoor je steeds de juiste hoeveelheid glijmiddel kunt nemen. Omdat het glijmiddel op waterbasis is, durft dat wel eens wat plakkerig te worden bovenaan het flesje, dus best leuk dat deze dop het allemaal wat proper houdt.

De test

Heel eerlijk? Ik hoopte echt meteen dat deze Neo Sensual Original Sin echt oprecht heel goed zou zijn. Zo’n prachtig flesje zet ik namelijk met veel liefde mooi in het zicht op mijn nachttafeltje!

De eerste keer testen doe ik zo goed als altijd alleen. Maar in dit geval eigenlijk sowieso, want mijn partner houdt niet zo van waterbasis glijmiddel, dus ik test het enkel samen als ik het zelf gewoon echt heel goed vind!

Ik probeer deze Original Sin uit met mijn speeltjes. Het eerste gevoel is goed.
Dankzij het pompje, kan ik het glijmiddel mooi aanbrengen en verdelen daar waar ik het wil. En de textuur is ook relatief dik, waardoor het goed blijft liggen en niet langs de zijkantjes begint af te glijden. De eerste ervaring is ook best oké: het voelt goed aan en glijdt ook heel vlot.

En dan loopt het dus mis. want ondanks het redelijk goede glijden en vrij aangename begin, wordt het toch plots behoorlijk plakkerig. Ik neem dus nog wat bij en dat maakt het eventjes beter… Maar dan moet ik toch besluiten dat ik de Original Sim te snel plakkerig vind worden.

Samen

Zoals ik al aangaf: het uiterlijk van dit glijmiddel ligt me wel! En omdat het dus toch mooi op mijn nachtkastje stond, werd het er ook tijdens het vrijen met mijn partner eens bijgenomen. Dat doen we trouwens wel vaker, waterbasis glijmiddel gebruiken. Want ja, we gebruiken ook vaak speeltjes en dan is het gebruik van waterbasis natuurlijk noodzakelijk.
(Wil je meer leren over glijmiddelen? Dan kan dat hier.)

Jammer genoeg was het resultaat hetzelfde en kreeg ik snel klachten van Mr.Poppie himself. Deze Neo Sensual Original Sin is dus geen blijvertje in mijn slaapkamer, helaas.

Conclusie

Jammer maar helaas, hoe prachtig ik de verpakking van deze Neo Sensual Original Sin ook vind, het aangename gebruik blijft uiteraard prioriteit nummer één.

Is dat voor jou niet zo? Dan zou deze Original Sin natuurlijk wel kunnen werken. Er zit geen glycerine in en ook de andere ingrediënten lijken helemaal ok, dus op dat vlak zit het echt wel helemaal goed!
En ze flesjes van Neo Sensual komen in verschillende hoeveelheden, dus je kan ook beginnen met een kleinere hoeveelheid.

Je koopt de Neo Sensual Orginal Sin voor €23,99 bij Easytoys.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *