Review: Fetish Wedge – Fantasie Series

Hulpmiddelen die helpen bij de juiste posities in de slaapkamer? Ik hou ervan! Dus toen de Fantasieshop me stuurde met de vraag of ik deze Fetish Wedge wilde testen voor hen, kon ik nauwelijks wachten! 

Waarom?
Omdat er veel posities zijn die geweldig aanvoelen, maar die gewoon erg zwaar of vermoeiend zijn om lang vol te houden.
Jep, dat klopt: ik ben niet uitermate sportief en misschien soms ook een beetje lui. Maar dat houd me niet tegen om een geweldig seksleven te hebben, waarin ik zelf uitermate geniet. En als ik daar hulpmiddelen bij nodig heb, dan pak ik die er zonder problemen bij! ðŸ˜‰

De verpakking

Welja, daar kan ik kort over zijn: de verpakking van deze Wedge is echt niets voor mij. Een wansmakelijke doos met daarop een koppel in de meest ongemakkelijke houdingen die je met porno-smoeltjes aankijken. Why oh why?
Maar goed, daar zet ik me met veel plezier over als de wedge zelf verder wel meevalt. 

De doos van de Fetish Wedge
Geef toe, wat een lelijke doos!

Als je de doos opent, vind je de Wedge in een plastieken zakje. Er zit ook nog een klein setje bij om de Fetish Wedge te kunnen oplappen mocht ze stuk gaan (want het is een opblaasbaar speeltje).
En er zit ook nog een blinddoekje bij. Van bedenkelijke kwaliteit 🙂 

Omdat alles verpakt zit in zoveel plastiek, stinkt het ook behoorlijk als je de Wedge uit de verpakking haalt. Gelukkige verdwijnt die geur wel heel erg snel als je de Wedge opblaast en dus uit de verpakking laat. 

Voorbereiding

Ik zag het al wel op de doos, maar ik was toch niet helemaal voorbereid op de grootte van deze Wedge!
Eerder heb ik al de Heart Wedge getest, 1 van mijn persoonlijke favorieten, en dat is een klein en fijn ding.
Ik had gelukkig al snel door dat het effectief “opblazen” van de Fetish Wedge me niet zou lukken, dus haalde ik er onze nieuwste aanwinst bij: een kleine elektrische pomp. Stekker in het stopcontact en blazen maar.

Na 5 minuten kwam mijn vriend vragen wat ik in godsnaam aan het doen was. En toen was ik nog maar half weg. Ok ok, het is maar een elektrisch pompJE. Maar het geeft wel aan hoe enorm deze Wedge is!
Neem dus even je tijd om de Wedge op te blazen. Het is zeker geen speeltje dat je elke keer gaat aflaten en terug opblazen, tenzij je echt genoeg tijd hebt.

Hoe gebruik je de Wedge?

Hoe vreselijk ik de verpakking ook vind, toch ging ik even kijken om inspiratie op te doen. Welke posities zouden we hiermee kunnen proberen? We hebben ze zo goed als allemaal uitgetest (kleine leugen ;)).
Bij verschillende houdingen, zoals bijvoorbeeld doggy, werd het leven voor mij een pak makkelijker! Ik kon gewoon rustig op de Wedge liggen zonder al te veel moeite te doen. Ik werd er zelfs een beetje lui en veel te gemakkelijk van. 😀

Maar toen ik probeerde op het bed met mijn rug op de Wedge te gaan liggen, begon de pret pas echt. Ik sloeg er namelijk vrijwel meteen zo goed als af. Meer dan 1 keer. Toen ik eindelijk ongeveer kon blijven liggen, hadden we beide echt de slappe lach. Niet bevorderlijk als je aan het vrijen bent. Maar wel heel leuk. 😉 

Toen we uiteindelijk besloten de Wedge weg te leggen, viel ook mijn vriend er bijna af. Het is toch wel even wennen! 

Poging 2

Wetende wat we weten van de grootte van deze Wedge, ging de 2e poging toch al wel wat makkelijker. Al voel ik mezelf wel een pak veiliger wanneer we de Wedge niet op bed gebruikten. Kwestie van echt zware vallen te vermijden. 

Verschillende posities zijn inderdaad erg leuk om te proberen met deze Wedge en de mogelijkheden zijn relatief eindeloos.
De handvaten zitten erg makkelijk om jezelf goed te kunnen positioneren.
Daarnaast is het materiaal ook erg zacht en veert het een beetje mee met je lichaam. Te veel? Dan blaas je gewoon wat extra op. Te weinig? Beetje lucht aflaten. Logisch, toch?

Het leukst aan dit soort kussens is voor mij dat het algemeen penetratie echt een stuk makkelijk maakt in verschillende posities. Beide partners moeten minder moeite doen om de positie te kunnen volhouden. En hoewel ik nu ook weer niet zo standjes-gericht ben, kan het leuk zijn om hiermee te gaan experimenteren.
Ook voor orale seks is het een echte aanrader. Je kan overal gewoon een pak makkelijker bij: penissen en vulva’s.

Enkele bedenkingen

Ondanks het feit dat ik relatief blij ben met deze Fetish Wedge heb ik toch enkele minpuntjes:
Het is echt heel moeilijk om deze Wedge gewassen te krijgen. En het materiaal lijkt zo wat op dat van die blauwe luchtmatrassen: plastiek met een laagje fluweel erover. Dat krijg je dus echt niet proper gehouden met al die lichaams- en andere vloeistoffen.

Daarnaast had de Fetish Wedge voor mij ook niet zo hoog moeten zijn. Het maakt het voor veel posities eigenlijk net een beetje té. Misschien dat het werkt als je allebei erg groot bent, maar met mijn net geen 1m60 ben ik dat dus zeker al niet.
En nog 1 kleine bemerking. Op de doos staat tot max 300 lbs. Dat is 136kg… Ik weet niet hoe dat zit met andere koppels, maar ik ben er wel echt heel zeker van dat wij samen best wel wat meer wegen. Dan mag je er dus al niet met 2 met je volle gewicht gaan op liggen. Wat in sommige standjes dus echt wel het geval is. So far nog niets kapot, maar toch niet echt geruststellend. 😀

Conclusie

Het is een leuk ding, deze Fetish Wedge!
Maar het is ook wel een hele grote Wedge. Hij is alles behalve makkelijk op te bergen zonder dat je hem plat laat en spreekt ook weinig tot de verbeelding: het is gewoon wat het is. Als je dus een huis hebt waar kinderen/vrienden/ouders/… regelmatig in en uit je slaapkamer lopen dan is dat misschien toch minder handig. Het valt namelijk nogal op. 😀

Dat gezegd zijnde vind ik het eigenlijk wel een fijne Wedge om te gebruiken. Ik ben meer fan van stijlvollere varianten (zoals die van Liberator), maar als je een beperkter budget hebt en toch graag wil experimenteren met wat slaapkamer-meubilair, dan is deze Wedge zeker een leuke optie!

Ik heb ook gemerkt dat ze deze exacte Wedge niet meer hebben bij Fanatsieshop. Ze hebben wel een vernieuwde variant, waarvan de doos er een klein beetje beter uitziet. En in die verpakking krijg je ook nog eens een handpompje erbij! Zal een stuk makkelijker zijn! 😀

Je koopt deze Fetisch Wedge voor €62,95 bij Fanasieshop.be!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *