Review: De prachtige Orion Adventskalender 2020!

Wat vind ik de Advents-periode een heerlijke periode! Sowieso al omdat het een periode is waarin je gezellig in de zetel kruipt onder een dekentje. Veel kaarsjes, beetje romantisch doen met jezelf of met elkaar,… En de cadeautjes uiteraard. Die helpen natuurlijk ook heel erg! 
Ik was dus ongelooflijk blij toen Rebecca van Loveware me vroeg of ik voor haar de Orion Adventskalender wilde testen! Wantja, van die kalenders, dat is gewoon 3 weken lang cadeautjes open doen, daar kan ik wel mee leven! 😀

Uiteraard wacht ik zelf niet tot december om alle doosjes open te maken, want ik wil je graag goed kunnen vertellen wat er allemaal in zit. Dus hier gaan we! 

De Orion Kalender is zwart met rood en goud en zit mooi in elkaar. De kleine doosjes liggen kriskras door elkaar.
De prachtige doos van de Orion Kalender, lekker Kerstig!

Details

De Orion Adventskalender is heel mooi gemaakt. Rond de stijlvolle zwarte doos zit een kartonnen sleeve in zwart-rood-goud met daarop een kussend koppel. Niet helemaal mijn persoonlijke stijl, maar het oogt wel heel mooi en feestelijk.

Als je de sleeve er afschuift, zie je dus de mooie zwarte doos. Er zijn stijlvolle bloemen in “gegraveerd”. Wanneer je de doos open klapt, zie je alle rood-zwart-gouden doosjes. Ik vind de doos absoluut mooi en stijlvol genoeg om ze gewoon ergens in je huis te kunnen laten staan, zonder dat iemand weet wat er in zit. 

Op de kartonnen sleeve staat wel in het groot dat dit een Advents-kalender is en ook op de doosjes staat af en toe een Kerst-achtige wens. Maar dan nog vind ik dat je deze prachtige kalender eigenlijk eender wanneer kunt kopen, cadeau geven en uitpakken. 

Binnenin vind je 24 doosjes in zwart met goud. In de doosjes zitten de speeltjes allemaal verpakt in plastieken zakjes, vaak met daarin nog eens een plastiek zakje met bv het kabeltje erin. Dat is wel een puntje waar aan gewerkt kan worden, vind ik.

Wat zit er allemaal in de Orion Adventskalender? 

In de Orion Kalender zitten heel wat verschillende dingen. Je krijgt uiteraard best wel veel speeltjes, maar ook vloeibare producten, wat kinky spulletjes en ook enkele gadgets. Ik vind het wel leuk dat er wat producten inzitten die heel anders zijn dan andere kalenders die ik al gehad heb. Er zitten best wel enkele spulletjes in die ik gewoon nog niet heb zelfs.

De producten in de Orion Adventskalender zijn ook niet “van eigen merk”, zoals dat bij de Easytoys kalender bijvoorbeeld wel het geval is. Er zitten heel wat verschillende merken in de box en dat zorgt wel voor een fijne variatie. 

Ik omschrijf hieronder alles wat er in de box zit, maar zeer beknopt, zodat het toch nog steeds een verrassing is als je de box wil kopen.

Vloeibare Producten

Zoals in iedere erotische adventskalender, zit ook in deze enkele van de “verplichte productjes”. Wat ik wel leuk vind, is dat je niet enkel glijmiddel op waterbasis krijgt, maar ook silicone basis. Dan kan je lekker uitproberen en vergelijken. De flesjes zijn wel allemaal relatief aan de kleine kant, dus het is echt bedoeld om te testen en te experimenteren, eerder dan dat je lange tijd plezier gaat hebben van een product. 

In totaal zitten er 2 verschillende soorten waterbasis in, wat ik misschien wel wat overdreven vind. Maar zo heb je in elk geval genoeg. 😉 

Daarnaast krijg je ook nog een flesje massageolie. Geen toycleaner in deze Orion Kalender! Best bijzonder. 🙂

Speeltjes

Waar ik zelf het meest naar uitkijk bij zo’n kalender is de speeltjes die er in zitten. In de Orion Adventskalender zitten 8 verschillende speeltjes en een Womanizer Starlet. 9 speeltjes dus eigenlijk, wat best veel is! 

Zoals in de meeste kalenders, zit er ook in deze kalender een vibrerende penisring. Het ziet er wel een redelijk degelijk exemplaar uit. Groot en stevig met een behoorlijke vibratie. 

Ook de typische kegelballetjes mogen natuurlijk niet ontbreken. En ook hiervan kan ik zeggen: de kwaliteit lijkt prima en ik vind het rood echt heel erg mooi. 

Dan zit er ook nog een Bulletvibrator en een vingervibrator in de Orion kalender. Ik vind het hier wel iets te veel klein en bullet-achtig worden. Ze hadden van mij gerust 1 van deze speeltjes mogen wisselen met een meer inwendig speeltje. 

Wat ik wel super vind is dat er redelijk wat aandacht besteed wordt aan de penis. Er zitten 2 verschillende soorten penisringen in de box. De vibrerende waar ik het eerder over had en dan ook nog meer een koker-achtig model. Dit is echt uniek voor mij.
En dan zit er ook nog een kleine masturbator in de box, mooi in het zwart!

Daarnaast zitten er ook 2 anale speeltjes in: een fijne Buttplug die voor beginners absoluut ideaal lijkt en ook nog anale kralen. Net een stapje verder, maar nog steeds allemaal goed afgestemd zodat zowel beginners als gevorderden de speeltjes leuk kunnen vinden. 

De Womanizer Starlet is uiteraard de blikvanger van de box. Het is niet de allerbeste Womanizer, maar het is een oplaadbaar en waterdicht speeltje met 4 verschillende snelheden. Je kan er dus heel goed mee uitzoeken of dit soort toy iets voor jou is of niet. De Starlet is intussen wel vernieuwd en de versie in deze box is nog de oudere variant. Maar die doet het ook echt helemaal prima!

Kinky

Er zitten best wel wat (soft) kinky spulletjes in deze Orion Kalender. Voor de gemakkelijkheid voeg ik de meer “lingerie” artikelen hier ook even aan toe. 

Je krijgt zo bijvoorbeeld kanten handboeien. Ik vind ze op zich heel erg mooi, maar ze zijn meer voor de sier en de show dan dat je er echt iemand mee kan vastbinden.

De netkousen-bodysuit is One Size en dat valt op zich echt nog wel mee: ik kan niet zeggen dat ik me er geweldig sexy in voel (want het is niet echt iets wat ik zou kiezen), maar ik pas er wel in. 

Je krijgt er ook nog kanten handschoentjes bij en een mooi masker. Het maakt de look wel af en het is tof dat het producten zijn die heel veel lichamen passen. 

Wie een (klein) stapje verder wil gaan, vind in deze box ook nog een touw, een flogger en een streelponpon. Best wel leuke dingetjes om te hebben en mee uit te zoeken wat je precies leuk vindt. 

Gadgets

De gadgets in zo’n box zijn de artikelen waarvan ik meestal vind dat ze evengoed achterwege gelaten mochten zijn. Een tasje om je speeltjes in op te bergen is relatief standaard, net als de dobbelsteentjes met posities en plaatsen om de posities uit te voeren. 

De tepelstickers in de vorm van hartjes vind ik wel nog leuk, kan een fijn detail zijn! 

In de box zit ook een lichaamsjuweel. Meestal wordt dit soort juweel in zo’n box gestoken om om te gaan met verschillende lichaamsmaten. One Size Fits all is namelijk meestal niet echt zo. En gek genoeg is dat dus het geval met dit juweel: ik pas er niet in! Zo stom, dat ze dat niet gewoon wat ruimer gemaakt hebben!

In 1 van de laatste doosjes krijg je ook nog enkele condooms. Compleet onbegrijpelijk. Als je zo lang moet wachten tot je condooms krijgt, is het toch al lang te laat, niet? 😀 

Conclusie

Deze kalender voelt voor mij echt aan als verleiding. Ik voel er de warmte van de feestdagen en de winter heel erg in. Dat maakt hem naar mijn gevoel extra geschikt om toch echt als adventskalender te gebruiken. 

De artikelen zijn leuk en speels en de meerderheid kan ook best leuk zijn als je al wel wat speelgoed hebt liggen. De speeltjes zijn best ok van kwaliteit en overleven het dus hopelijk wel enige tijd. 

Het toevoegen van lingerie vind ik riskant, maar het is wel goed aangepakt. Ik heb het gevoel dat dit echt voor heel veel lichamen kan passen. 

Voor mij persoonlijk is de Orion kalender hier net iets te veel op gericht. Lingerie, handschoentjes, tepelstickers, lichaamsjuweeltje,… Wat te veel uiterlijkheden, doe mij maar meer dingen om effectief iets mee te doen! 😁 Al ben ik hier uiteindelijk ook wel blij mee, want er zitten meer spulletjes in die ik gewoon zelf graag wil houden. 

Voor €129,90 krijg je echt een box met heel wat leuke nieuwe dingen om samen te spelen en uit te zoeken wat leuk is voor jullie!

Je koopt deze leuke en gezellige Orion Adventskalender voor 129,90 bij Loveware

5 thoughts on “Review: De prachtige Orion Adventskalender 2020!

 1. Leuk voor mensen die alles nog moeten ‘ontdekken’.
  Ik heb liever geen ‘verrassingen’, maar dat zal aan de lengte van mijn verlanglijstje liggen en de beperkte ruimte om alles op te bergen 🙂

  1. Ik heb gisteren een mail gekregen van Fun Factory in verband met 2 X-Mas Sets. Dat zijn pas mooie cadeaus voor onder de boom, ik weet niet of die ook bij Loveware gaan komen? Spijtig dat ik het meeste van de inhoud al heb 🙁

   1. Ja, er zijn inderdaad twee X-mas boxen van FUN. De inhoud is top, maar uiteraard zitten de bestsellers er in. We hebben ze binnenkort idd sowieso bij Loveware ook.

 2. Leuk deze kalender maar denk niet echt dat ik dat zelf ga kopen . Vind het leuke op 1 goeie toy te hebben en daar voor te betalen dan 24 tierenlantijntjes. Maar goed als kado te geven natuurlijk wel leuk voor mensen die niet weten wat er in zit😁😁😁

  1. Ben het daar absoluut mee eens hoor! Maar het is wel goed voor mensen die graag wat willen experimenteren. En idd een prachtig cadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *