Review: de Bootie van FUN Factory. Anaal voor iedereen!

De Bootie van FUN Factory wordt door velen gezien als één van de beste Butt Plugs die er zijn. Ik heb hem al een hele tijd in mijn collectie, maar had er nog niet echt aan gedacht om hem te reviewen. Geen idee waarom eigenlijk, want het is een echte beginners-speeltje dat ook nog eens  heel erg lang kan meegaan, het wordt niet snel saai!

Ik kocht deze FUN Factory Bootie een hele tijd geleden voor mezelf. Ik verkoop hem ook op mijn FUN Party’s en raad hem daar ook echt aan, dus dan wil ik ook zelf met zekerheid weten wat ik verkoop. 🙂

De Bootie bestaat in 3 formaten en in verschillende kleuren. Zwart is het meest standaard en ik heb zelf ook gewoon een S formaatje. Ze hebben hem dus ook nog in Medium en Large en soms ook nog in Bordeaux Rood en Paars, maar die kleuren zijn moeilijker te vinden.

Details

Alle speeltjes van FUN Factory zitten in een mooie verpakking. Subtiel en volledig van karton, mooi op maat gemaakt van het speeltje zelf. De Bootie is maar een klein speeltje, dus het doosje is echt heel erg mini en schattig!

Fun Factory staat in sextoy-land gekend om de hoge kwaliteit medische silicone die ze gebruiken. Heel erg aangenaam en zacht materiaal, volledig vol silicone ook. Dus niet zoals vaak met een soort omhulsel waar dan silicone rond gegoten werd. Dat maakt de Bootie behoorlijk flexibel en toch stevig.

Reinigen gaat makkelijk met wat water, onder de kraan ofzo, en eventueel een milde zeep. Doordat de gebruikte silicone van zo’n optimale kwaliteit is, blijven er geen geurtjes hangen in het speeltje. 

De test van de FUN Factory Bootie

Zoals ik eerder al zei, heb ik de Bootie dus best al een hele tijd. Ik heb hem dus ook al bijzonder grondig kunnen testen. 🙂
Met heel wat glijmiddel op het speeltje (en ik breng ook graag wat glijmiddel aan op mijn anus), glijdt de Bootie behoorlijk vlot naar binnen. Mijn favoriete anale glijmiddel is trouwens nog steeds de YESforLOV Anal Comfort

Door de dikkere kop van de Bootie en het smallere deel bij het uiteinde, voelt het behoorlijk “gevuld” aan, maar zet je toch niet te veel druk op je sluitspier zelf. Daardoor heeft je sluitspier rustig de kans om te ontspannen. Als je begrijpt wat ik bedoel, het klinkt misschien nogal plastisch… 😀

Het bredere uiteinde past perfect tussen je billen en voelt op geen enkel moment oncomfortabel aan. Het is ook best wel flexibel, wat ervoor zorgt dat het meebeweegt met je lichaam. Daardoor kan je de Bootie bijvoorbeeld ook makkelijk dragen terwijl je rondloopt (op spannende momenten naar de supermarkt ofzo 😉 ). 

Het gepunteerde kopje voel ik persoonlijk zelf maar heel minimaal. Ik voel en ervaar wel dat er iets in mij zit, maar die punt kan ik niet onderscheiden. Tot ik iets vaginaal in breng. Dan voel ik bij iedere in- en uitgaande beweging het puntje wel goed zitten en voegt het echt wel iets toe aan mijn genot. 

Maar uiteraard is deze gepunteerde vorm vooral ontworpen om de prostaat te stimuleren. Het is met zo’n kleiner speeltje soms wel een beetje zoeken om ervoor te zorgen dat die punt effectief de prostaat raakt, maar het is zeker prima om mee te beginnen. 
Deze plug heeft dan ook geen vibratie. Ik vind vibratie vaak wel fijn bij anal play, want dat helpt wat bij het ontspannen, maar de vorm van deze Bootie vraagt er eigenlijk niet echt om.

Daarnaast zorgt de punt er ook voor dat ik beter opgewarmd raak voor eventuele anale penetratie. Doordat de kop dikker is dan het uiteinde, belast je je sluitspier niet, maar krijgt je anus wel het gevoel dat er meer in je zit dan enkel zo’n kleine plug. Erg handig dus om me al een beetje te helpen ontspannen. En voor anaal blijft een goede voorbereiding echt heel erg helpen voor een pijnloos verloop. (voor alles eigenlijk, maar daar zullen we maar niet over uitweiden). 

Conclusie

De Bootie is een hele fijne, kleine anale plug. Ideaal voor beginners, maar ook erg gewaardeerd door gevorderden. De vorm heeft ongelooflijk veel voordelen voor alle mogelijke lichamen en over het hele design is erg goed nagedacht. 

De prijs is ook echt heel erg fijn! Dus als je op zoek bent naar een toffe plug die zowel jij als je partner kunnen gebruiken, die makkelijk is in gebruik, waar je helemaal zeker van kunt zijn dat het top-kwaliteit is,…? De Bootie kan eigenlijk gewoon niet tegen slaan. 

Je koopt de FUN Factory Bootie bij Loveware voor €19,90.
Als je graag wil kan je hem ook aankopen via mij door me gewoon een berichtje te sturen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *