Review: Bijoux Indiscrets Light My Fire Bubblegum

We hebben een nieuw product op onze FUN Factory Homeparty’s. En dat was meteen zo enorm populair, dat we het ook hebben opgenomen op de webshop van Loveware. Ik werk nauw samen met Rebecca van Loveware en we testen alles altijd grondig voor we beslissen om het op te nemen in ons assortiment. Dat was dus ook zo bij deze Light My Fire Bubblegum van Bijoux Indiscrets.

Bijoux Indiscrets is een heel tof Spaans merk, dat gerund wordt door 2 vrouwen. Ze maken producten die ze zelf heel leuk vinden en zouden willen gebruiken. Er wordt over nagedacht dus. Daarnaast zijn hun producten ook vaak speelt, grappig en leuk én, niet onbelangrijk, echt wel goed van kwaliteit.

De verpakking

Een blinkend gouden doosje met zwarte en knalroze letters… ik ben verkocht! Op de zijkanten en achterkant vind je voldoende informatie over het product.

Binnenin het doosje zit het glazen flesje met metalen pompje. Het is allemaal mooi en degelijk verpakt en voelt heel luxe aan.
Het flesje uit het doosje halen is een waar plezier, met dat roze strikje. Zo leuk!!

De test

Ik wind er geen doekjes om: ik ben geen zoetebek. Geef mij maar hartige smaken. Of vers fruit ofzo. Ik kan dus niet zeggen dat ik stond te springen om deze Light My Fire Bubblegum uit te proberen.
Het was Rebecca die uiteindelijk vroeg of ik er eentje uit een verpakking wilde halen om het pomp-systeem te checken. Ik likte aan mijn vingers en… welja, ik was verkocht.

De smaak van de Light My Fire Bubblegum is, hoe kan het ook anders, bubblegum. Maar zo echt van die dikke roze kauwgom van vroeger. En dat roept herinneringen op, amaai! Plus: het is dus wel een zoete smaak, maar er zit ook een soort verfijndheid in die ik echt wel weet te waarderen.
Ik heb mezelf dus ook meteen een flesje aangeschaft. Mede omdat ik weet dat mijn partner wel nogal van zoetigheid houdt. 😉

De Light My Fire Bubblegum is een warm wordende massageolie die je dus ook kan eten (dat was al duidelijk, denk ik). Uiteindelijk vind ik de gel wel te plakkerig om echt mee te masseren. En ook het warme effect is enkel voelbaar op bepaalde delen van je lichaam. Op mijn lippen (van mijn mond) voel ik het bijvoorbeeld heel goed. Op de lippen (van mijn vulva) dan weer minder.

Wij gebruiken de Light My Fire Bubblegum hier dus vooral voor orale pleziertjes. Om eens een smaakje toe te voegen of het net iets anders te maken. Als je er aan likt of op blaast, komt de warmte wel goed naar voren en dat is erg aangenaam.
Als pure massageolie zou ik het dan weer niet aanraden. Oraal it is!

Conclusie

Ik vind de Light My Fire Bubblegum van Bijoux Indiscrets best lekker en van smaak ook behoorlijk genuanceerd en met een echte referentie naar de hele echte bubblegums.
In gebruik had het iets minder plakkerig gemogen, zodat het meer een echte massageolie had kunnen zijn. Zoals de Light My Fire Bubblegum nu is, is het voor mij eerder geschikt voor orale stimulatie en spelen op gelimiteerde plekken op het lichaam. Tenzij je achteraf acht grondig wil gaan douchen.

Het is wel een product dat op mijn nachtkastje zal blijven staan. Het is leuk, het is speels en het is lekker. De max dus!

Je koopt de Bijoux Indiscrets Light My Fire Bubblegum bij Loveware voor €22,90.
Er is ook een pakket met een lipgloss en verfijnde massage-druppeltjes voor €59,90, voor mocht je nog meer bubblegum willen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *