Sextoy Review: Op reis met de ToyJoy Travel G-sense?

Van Hot Stuff kreeg ik een tijdje geleden een grote doos met spulletjes om te testen.
Ik wist niet goed wat ik moest denken van deze kleine Travel G-sense vibrator van ToyJoy. Maar hij viel wel meteen op.

Misschien ook wel omdat hij blauw is en niet roze of zwart, zoals zovele andere speeltjes.
Het is een erg kleine toy en heeft een gespleten tongetje. Op de verpakking staat dat hij van 100% pure silicone en ABS gemaakt is. Hij ruikt niet en voelt zacht aan, dus dat lijkt me wel te kloppen.

ToyJoy is een merk van de Nederlands groothandel Scala. Onder ToyJoy zelf zitten ook nog eens verschillende sekstoy lijnen. Ze hebben eenvoudigere speeltjes, die er niet echt veilig uitzien, maar ze hebben ook luxe-lijnen. Je zit qua kwaliteit wel goed bij hen, als je een beetje uitkijkt wat je koopt (want ze hebben ook wel wat brol 😀 ).

De basis

Het doosje is eenvoudig en smal. Erg veel uitleg vind je er niet op, dus ik moest wel even zoeken hoe ik deze ToyJoy Travel G-sense het best zou gebruiken.
Het “boekje” is een blaadje met wat uitleg. Het lijkt me dat dit een papiertje is dat gewoon bij een hele hoop speeltjes wordt gestoken, want het is totaal niet van toepassing op deze kleine toy.

Het laadsysteem van deze Travel G-sense is wel uitzonderlijk: je kan hem namelijk uit elkaar trekken in 2 delen. Het bovenste deel is dan redelijk nutteloos, het onderste deel steek je gewoon in de computer om op te laden. Lekker subtiel, want het lijkt een gewone USB-stick. Echt super makkelijk!

De ene knop die erop staat is om hem aan te zetten en je zapt er ook mee door de verschillende standjes. 1 knopje is wel genoeg in dit geval, aangezien er maar 7 standjes zijn: 3 steady en 4 patroontjes. 

Werk het?

Niet echt. Om het kort te houden… 🙂
Ik was eerst wel enthousiast. Vooral door het oplaad-systeem en omdat het zo’n klein en handig ding lijkt. Ook de tongetjes bovenaan spraken me wel aan. Ik ben meer voor indirecte stimulans, dus ik dacht dat het wel zou kunnen werken om die 2 hardere stukjes rond mijn clitoris te laten vibreren. Maar dat blijkt dus niet echt het geval te zijn.

De vibraties gaan namelijk echt niet diep genoeg. Ze gaan wel hard, maar ze kunnen me niet echt bekoren. Het tongetje dat me eerst zo leuk leek, blijkt niet echt te raken wat ik wil. Ik kan de vibrator wel draaien en ervoor zorgen dat hij mijn clitoris beter raakt, maar dan begrijp ik de vorm helemaal niet meer. Misschien snap ik het allemaal gewoon niet goed. 😀
Maar helaas is er dan ook geen boekje bij dat me kan helpen…

Ik begrijp ook niet waarom deze vibrator beter zou zijn om mee op reis te nemen dan een andere, grotere vibrator. Ok, je hebt geen kabel nodig om je speeltje op te laden, maar voor de rest zie ik geen voordelen. Er zijn nog andere kleine vibrators, die krachtiger en beter zijn. En deze Travel G-sense heeft ook geen reis-slot, dus in mijn handtas zou ik hem al niet durven meenemen, uit angst dat hij aan gaat. Een zakje krijg je er ook niet bij, dus erg “travel” vind ik hem niet.
Bovendien heb je door de relatief harde textuur ook echt wel glijmiddel nodig… En dan moet je dat ook nog mee op reis nemen… Dusjah, ik vind het dus echt geen travel-speeltje!

Wat ik dan ook niet goed snap is waarom deze vibrator G-sense heet. Dat doet me vermoeden dat hij gemaakt zou moeten zijn voor je G-spot. Maar euhm… Hij is zo kort! Dan moet je hem echt al een heel stuk in je steken, voorbij het verbindingsstukje. Hij is dan wel waterdicht, maar dat voelt toch een beetje raar.
En dan is het puntje van het speeltje gewoon ook niet handig en voor mij zelfs een beetje pijnlijk om in te brengen. Je steekt gewoon letterlijk 2 punten in je vagina, naar mijn gevoel. Auw! 😀

Dus?

Het is een vibrerend speeltje, gemaakt van silicone en bodysafe. Ben je op zoek naar iets kleins en eenvoudig dat toch oplaadbaar is en hou je van relatief directe clitoris stimulans? Dan kan dit heel misschien wel iets voor jou zijn. Maar voor mij dus niet echt 🙂
En er zijn écht wel betere mini-speeltjes op de markt! (We-Vibe Tango, de Screaming O Bullet, …)

De ToyJoy Travel G-sense is niet meer te koop bij Hot Stuff, maar je vindt hem wel nog bij Bol. Voor net geen €40. En dat vind ik toch gewoon echt nog wel duur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *